Va rog ajutati-ma! Am jocul metin35 dar nu stiu unde sa fac cont spuneti-mi va rog daca se poate si siteul
Stiti cumva niste glume cu care dobori pe oicine?
Cand o sa invete lumea sa manance cu gura inchisa? Mi-au venit ieri in vizita, niste prieteni de-a sefilor mei, ...si am mancat impreuna. Fratilor, stereo se auzea:))...nu se poate asa ceva. Cleamp,? (mai mult)
Gigi Becali intra intr-o discoteca si este intrebat de o domnisoara apetisanta: -Domnule Becali, dansati? Latifundiarul raspunde: -Nu ba, asa merg eu!
Are loc o intalnire la nivel mondial intre reprezentantii celor 3 categorii religioase: budisti, musulmani si crestini, pentru a dovedi care este cel mai tare. Ideea este sa mearga 3 metri pe apa si...? (mai mult)
Sa vedem daca stiti: Acesta este un test psihologic. Cititi cu atentie! Este o povestire despre o fata. In timpul inmormantarii mamei sale, ea intalneste un barbat pe care nu-l cunoaste. Ea isi da seama...? (mai mult)
Cati dintre voi va regasiti? http://anti-plicti.blogspot.com/2008/11/horoscop-rautacios.html
Http://www.youtube.com/watch?v=pySsHkfGjPU&feature=related ;)) Ati ras?
Offf, a mai ramas o zi si imbatranesc cu 365 de zile:DCine vine la petrecerea care o voi da? Am mancare, bautura, muzica si tot ce vreti:D
Cat costa CD-ul "Hannah Montaana The Movie"(cu tot cu joc)?
Imi spuneti va rog de unde pot gasi un program pentru schimbarea culorii ochiilor din poze? mersi.
imi spuneti si mie va rog de unde pot gasi un program care sa schimbe culoarea ochiilor in poze? multumesc.
care e culmea cutremurului? Dar a rasului?
O femeie poate sa tina un singur secret, care este acela?
Vizitati acest link: http://www.mioritice.com/bancuri/pagina-2 - va plac?;)) care este favoritul?:D
zilele astea am primit un lick care ducea la o pagina in care era o fata( sau zombie ) care urla. pur si simplu te speria, te lua pe neasteptate... daca stie cineva linkul plz.
Daca ai afla maine dimineata ca acea zi va fi ultima ta zi de trait, ce ai face maine toata ziua, pana la ora 00:00?
Care imi poate spune si mie niste desene animate frumoase mai de demult... dau fundita (desene ca de exemplu Copiii de la 402 etc)
-Cum dezarhivez gta vice city romania?
Sa va intreb ceva de metin 2... 1. e mai bine sa folosesti hack si sa te plictisesti sau sa muncesti? 2. Ce clasa sa ma fac warrior ninja sura sau shaman?
De ce spunem: "Mi-au inghetat creierii", "Ma dor creierii", " M-ai inebunit de creieri" cand noi avem un singur creier?
Vreau si eu niste site-uri cu papusi virtuale dar sa imi explicati si cum sa umblu:D:x
Imi poate da cineva niste urari de, , La multi ani" amuzante, chiar si cu prostii daca stiti; )) >:), sau daca nu, niste site-uri unde sa pot gasi. Cele de pe google, sunt prea des intalnite :(. Multumesc...? (mai mult)
Un apel telefonic la o agentie de turism: - Faceti excursii in Egipt? - Da, desigur... - Spuneti-mi, va rog, ce statiuni balneare sunt acolo? - Sharm-el-Sheick, Hurgada, Taba, Nuveiba... - Stop...? (mai mult)
Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou de Craciun, si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna. Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul...? (mai mult)
Cineva mia intrat pe ip si stie tot ce vb si ce fac si umi umbla in adresa de mess si as dori sa stiu daca este vreun program sa instalez sa numai poata intra ca e a patra uara ce imi strica pc, cei de...? (mai mult)
Cu cateva zile in urma eram cu colegii si depanam amintiri in legatura cu desenele la care ne uitam cand eram mici...care erau preferatele voastre?:)
Sunt Denisa si am o intrebare. Ce site-uri de jocuri de ineligenta cunoasteti. Eu ma joc numai pe www.conquiztador.ro.:P:D m-am plictisit de el ...va rog mult spuneti-mi! Va rog! celor care imi raspund? (mai mult)
Fratele meu a gasit pe You Tube acest videoclip : http://www.youtube.com/watch?v=XU2EtLHVoiI& feature=related dar apoi a gasit acest videoclip, remix-ul celui anterior:http://www.youtube.com/watch?v=8coPXbrIvcg Voi...? (mai mult)
Care e idi`ul lui Hannah Montana? :)) =))
Ia sa vedem care ma covinge sa-i dau fundita?
Haideti, descifrati cuvintele astea, sa va vad eu acum:>! npedieciceletelo tdaelecmano breearint unspasr si asta cred ca ii cel mai greu; )) prutonenttiuu Stiti sau nu?:), haide ca...? (mai mult)
Dacă adormim cu o carte sub pernă, avem şanse să ne trezim mai deştepţi?
Daca ar fi sa alegi o personalitate politica/sociala(nu neaparat din Romania) si sa-i dedici o melodie care ar fi?;))
Astazi ati facut sex si love?:))De ce?;))
Cum se face Unrar?
Vand urgent, cimpoi cu pedale, cutit cu luneta, topor cu amortizor, blana de sarpe, galeata puma cu antena parabolica, grebla nike cu hands-free, ciorapi reebok cu gluga, soseta fila cu crampoane,...? (mai mult)
De ce a cazut o mata in cap?
Nu mi-o luati in nume de rau pentru ca n-am stiut ce este.Am auzit colegii pe la serviciu si am cautat si eu sa vad despre ce e vorba. N-am putut crede ca se da voie la asa ceva pe net. O timpenie de cea...? (mai mult)
Ce crezi despre o maimuta in chiloti tanga? :|
Elefanţilor le este frică de şoricei sau este doar un mit?
Hai sa-mi aflu dusmanii de pe TPU care pur si simplu nu ma plac :)))Daca nu sunteti lasi bineinteles, ridicati manuta sus toti cei care aveti ceva cu raspunsurile mele! Care e prima/ul curajos? si ca sa...? (mai mult)
A murit moartea.Va bucurati sau va pare rau?
De ce sunt mai multe femei decat barbati in lume?
Trimite acum 2 capace de sicriu cu numele tau la oficiul pacea numarul 1, casuta cavou numarul 5 si poti castiga premii in valoare de 1000 de euro iar la extragerea finala marele premiu: o garsoniera cu...? (mai mult)
Raspundeti repede! M-a inţepat un băgrin, doare tare! :(( Se poate muri din asta?
Am auzit ca ti-a murit soacra, ce a avut? − Un apartament, o masina, bijuterii si ceva economii. − Nu! Voiam sa stiu de ce a murit? − A coborat in pivnita dupa cartofi si a cazut pe scari....? (mai mult)
Poti bea lapte la restaurant? Da, numai daca te serveste? Astept completarea voastra.
Doi golani patrund noaptea in dormitorul calugaritelor de la un schit. Din intuneric se aude vocea uneia dintre ele: - Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac! - Taci din gura, zise cealalta, al meu...? (mai mult)
Obama, Putin si Basescu merg la Dumnezeu. Obama il intreaba pe Dumnezeu prin intermediul ingerilor : "Cand va scapa SUA de criza asta economica?" Trec doua minute si vine ingerul cu raspunsul "In timpul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?