Era un fel de jokulet pentru desktop...in care distrugeai fatada desktopulu-ui.erau mai multe unelte, un ciocan, un fierastrau si nu mai stiu ce.sti cumva cum se numeste chestiuta asta? pls, halp
Http://www.youtube.com/watch?v=I5jklrzAeh0 pentru ca lumea e in pericol si toti is tristi vreau sa va ma inveselesc
Care a fost cel mai penibil moment din viata voastra? cel mai tare primeste fundita... puteti sa imi scrieti si in mesaje
Daca parintii naturali ai lui Ionel nu au avut copii, ce sanse sunt pentru Ionel sa devina tata?;;)
:) Hai sa va scriu si voua niste bancuri, sa va inveseliti.:) Alinuţa era oarbă din naştere. Într-o zi, mama ei îi dădu o cremă şi îi spuse: - Dă-te cu asta ca să poţi vedea. -...? (mai mult)
Care vi se pare cea mai proasta reclama si de ce? :)
Trece o gasca pe marginea lacului si saluta consoartele: "Buna ziua, 100 de gaste". Cardul raspunde: "Dar noi nu suntem 100. Daca am fi inca pe atat, si inca o jumatate, si inca un sfert si cu tine una,...? (mai mult)
Un tip mergea cu autobuzul cînd, lîngă el, se aşează cea mai încîntătoare femeie pe care o văzuse pînă atunci. Singura problemă era că femeia era călugariţă. Se gîndeşte să o abordeze...? (mai mult)
Imi spuneti si mie bancuri? Cele mai frumoase primesc fundita!:D
Scrisoare de la mama, la fiu Draga fiule, Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti...? (mai mult)
In ce an a fost inaugurat Turnul Babel?
Haideti sa facem un joc. Eu spun o culme, iar cel de sub va trebui sa o spuna(daca stie) sau sa inventeze. Dar aveti grija! Sa se incadreze in categoria pe care am ales-o! Incep eu: Culmea matematicii....? (mai mult)
Iubiti? Sinteti iubiti? Nu stiu ce sa mai cred despre mine. Un om care are o anumita cale sa caute atit pe cineva potrivit? Am carne de drac pe mine.Ma arde.Probabil ca o sa sfirsesc in focurile iadului...? (mai mult)
Care este cea mai grea operatie la o femeie?
De ce dorm barbatii mai mult decat femeile?:D.ca doar nu muncesc ei mai mult decat ele, nu-i asa?;))
Il stiti? Tata, cum am am aparut eu pe lume? Tata zice: - Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Hai sa-ti spun pe limba ta.Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de...? (mai mult)
Spuneti jocuri care le jucati cu prieteni cand va intalniti, spuneti si cum se joaca, va rog cat mai multe!
Porcusorul Prikoke... o poveste de sezon :) http://www.planetamoldova.net/anim/prikoke.html
Heeeeiii mireselor din bucuresti? v-am vazut la arcul de triumf, cum va aratati chiloteii. unele aveati altele nu. e o conditie a casatoriei? o moda? si cui ii aratati? eroilor morti? sa vada cu nu au...? (mai mult)
Postez si eu o noua poezie. Ce parere aveti? Pot desena un cerc cu unghiuri ascuţite, Folosesc furculiţele ca pe cuţite, Te mint spunându-ţi adevărul, Sunt în stare să remorchez...? (mai mult)
Mi se pare mie sau site-ul nostru merge bine? Oare s-a rezolvat problema?
Nene, la voi cum e, ca la mine a-nghetat site-ul de la ger =))
Am gasit o intrebare pe net, de la radio21: "vaca bea lapte "? n-am stiut sa raspund, eu m-am nascut la bloc.
Ce surprize ati avut intalnindu-va cu cineva din virtual in real?
Inteleg acum, defectiune da'pina cind domnule, pina cind?
Http://www.youtube.com/watch?v=HRfRLPHk44w& feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=FiFKS62wQAA& feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=2REG3-Wb5gM& feature=channel Nu incercati sa c-omen-tati(e...? (mai mult)
Un pitic locuieşte la etajul 9. Pentru a ajunge acasă, în zilele frumoase, piticul ia liftul până la etajul 5 şi de acolo urcă pe scări, iar în zilele ploioase foloseşte liftul direct până...? (mai mult)
Ce cadou de Craciun ii pot lua fiicei mele de 17 ani jumatate?
Vreau si eu un link de unde pot descarca Chicken Invaders 4 va rog mult. Dau fundita :*
Dacă v-aţi putea crea o nouă identitate: Cine ţi-ai dori să fii? Unde ai vrea să locuieşti? Ce vârstă ai dori să ai? În ce epocă istorică ţi-ai dori să trăieşti? Ce personalitate...? (mai mult)
De ce atunci când mă uit la o fată mi se pare urâtă?
Daca omul a evoluat de la maimuţă, de ce încă mai exista maimuţe?
De cind sint mic era o bucurie sacrificatul porcilor.Era ceva inedit.Nu o facea-i in fiecare zi.Anul asta m-am gindit sa fac cea mai mare sacrificare a tuturor timpurilor in materie de carne de porc.Il...? (mai mult)
Taticule, tie ti s-a indeplinit vreo dorinta din copilarie? - Sigur ca da! Toata lumea ma tragea de par si visam sa fiu chel...
O fetita o intreaba pe mama sa: - Mama, de ce tata e asa de chel? - Deoarece are multa minte. - Dar de ce tu ai asa de mult par pe cap? - Mananca si taci!
Cati reni pot fi inhamati la sania lui Mos Craciun?
Hai a ne mai inveselim cu un banc :D :Un avion aterizeaza in desert. Pilotii coboara si intalnesc un egiptean. Pilotii intreaba: -Unde gasim un restaurant? Egipteanul raspunde: -Veniti dupa mine.In...? (mai mult)
Pe cine mai enerveaza robotelul TPU? ce nu ati facut bine?
Incredibil:|.:O Unde a disparut febletea mea, Samoila?:-? :-S Oare m-a parasit?=(( Ce ma fac eu fara el?:-SS
Bancuri;;) Ce inseamna PSD? Presedinte in Seara de Duminica. Ce inseamna PDL? Presedinte in Dimineata de Luni.;)) Stiti si altele? :)
De ce are mos Craciun burtzoiul mare? Manica bomboanele copiilor si goleste frigiderele din casele in care intra? =))
Culmea negocierelor.Pleaca sindicatul la negocieri si li se da locuri la mese unde, in dreptul fiecarui negociator, sint cite doua chei ale unui apartament.Sint hotariti sa negocieze interesele salariatului,...? (mai mult)
Care cuvinte din limba romana vi se par amuzante? De exemplu, mie imi par amuzante: strasnic si vartos. :D Voua?
Un baietel intreaba o fetita: - Ce-i vrei de la Mos Craciun? - O papusa Barbie. Tu? - Eu vreau un Tampax - Tampax? Ce e asta? - Nu stiu, dar la televizor zic ca daca il folosesti, poti merge la...? (mai mult)
Ce joc seamana cu sims si il pot downloada de pe net? Vreau sa joc sims dar nu gasesc asa ca poate gasesc alte jocuri asemanatoare.Va multumesc!
De ce nu are Mos Craciun copii ?
Un pui de maimuta o intreaba pe mama lui. De ce noi suntem asa de urati? Stai linistit dragu mami. Tu sa-l vezi pe cel care citeste mesajul! :D
Stau uneori si ma gandesc. Baietii au creier? Sau in loc de creier au malai? Nu imi pot da seama. Am cunoscut si inca mai cunosc o multime de baieti dar toti gandesc la fel.
Un banc de la mine sa mai uitati de necazuri si sa zambiti nitel : Un ascet isi dedica toata viata lui D-zeu, traind in pustiu, hranindu-se cu radacini, toate cu gandul la rasplata viata de apoi...? (mai mult)
Ce este odata intr-un minut, de doua ori intr-un moment si niciodata intr-o o suta de ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian002 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
gabicoo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!