TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Trivia / Amuzante

Trivia / Amuzante

• 957
  • 958
  • 959
  • 960
  • 961
Gregory
în 19 Noiembrie 2009 | Gregory întreabă:

Vreţi să vă mai destindeţi puţin şi să vă amuzaţi? =)) Click aici: http://home.arcor.de/scarface7/poze/mouse.jpg

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Noiembrie 2009 |

Am gasit ceva util pentru votarea din 22 noiembrie. Votul e un drept, dar poate fi si o forma de protest. Urmeaza o gluma, (sunt nevoita sa anunt, fiindca unii nu se prind), usor amara, dar ancorata-n...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
danyyyel
în 19 Noiembrie 2009 | danyyyel întreabă:

Niste intrebari bune : 1. Daca Universul e infinit atunci cum de Terra sta in acelasi loc si nu cade conitnuu (daca e infinit)? 2.Va rog sa nu imi spuneti la prima intrebare ca spuneau candva batranii...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Barajag
în 19 Noiembrie 2009 | Barajag întreabă:

Mos Craciun face sex sau dragoste?:))...cu cine oare?:-?

28
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Noiembrie 2009 |

Am auzit o melodie, stie cineva cum se numeste? incepe cam asa. la lalllaa, lilulii lala param pam pa, si se termina cu mai mai, va rog help me!

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Noiembrie 2009 |

Cum o fi mai bine? No woman no cry? Sau no woman, no cry?

30
Răspunde Raportează
skydriver
în 18 Noiembrie 2009 | skydriver întreabă:

Becalisme Gigi Becali nu face flotări, le cumpără gata făcute. Gigi Becali nu o să ajungă în Rai pentru că a fost deja acolo şi nu i-a plăcut. Dumnezeu plăteşte drepturi de autor lui Gigi...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
cami
Expert TPU
în 18 Noiembrie 2009 | cami întreabă:

Care-i ecuatia lui PESTE? ( nu parajit :P )

10
Răspunde Raportează
April
Expert TPU
în 18 Noiembrie 2009 | April întreabă:

De fiecare data cand suntem surprinsi de o situatie, o intamplare neasteptata si ciudata, exclamam uluiti:"Sfinte Sisoe!"...Sa fi existat cu adevarat un sfant cu acest nume sau e doar o inventie a culturii? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Noiembrie 2009 |

Sa mai radem putin:) Concurs...Idiotul anului=)) http://www.sport.ro/show/vezi-candidatii-pentru-premiul-de-idiotul-anului-top-5-video.html?autoplay=true

6
Răspunde Raportează
astertix09
în 18 Noiembrie 2009 | astertix09 întreabă:

Daca inca va mai intrebati cum se fac copiii, iata un raspuns amuzant. http://vimeo.com/7496785 Daca nu merge linkul tastati in casuta de cautare de pe pagina vimeo How to Make a Baby Ce spuneti?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Noiembrie 2009 |

Acum o luna de zile am fost 2 saptamani internat pentru un anume tratament, ce naibi se intimpla cu mine ca atunci cind dau cu ochii de o femeie pacatuiesc, cu gindul, cu vorba, chiar si cu fapta (citeodata...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sara2
în 17 Noiembrie 2009 | Sara2 întreabă:

Vine craciunul! mare aglomeratie in magazine in supermarketuri cadouri fundite bombonele etc! care ma invita la el de craciun sa papam cozonacul cald si sa petrecem?

6
Răspunde Raportează
LORY
în 17 Noiembrie 2009 | LORY întreabă:

Antistres? sau nu?!? http://www.criserb.com/blog/cu-camera-ascunsa-la-noi-in-birou =))

2
Răspunde Raportează
adriana_sw33ty_angy
în 17 Noiembrie 2009 | adriana_sw33ty_angy întreabă:

Am urgent nevoie de raspunsurile voastre :(. Intrebarea mea este, cum si unde dau de copy/paste... unde e? :-? Multumesc anticipat!;))

21
Răspunde Raportează
cucaracia
în 17 Noiembrie 2009 | cucaracia întreabă:

Oare microbii se inbolnavesc? :-? =))

7
Răspunde Raportează
cucaracia
în 17 Noiembrie 2009 | cucaracia întreabă:

Oare microbii se spala pe maini?

7
Răspunde Raportează
auran
Expert TPU
în 17 Noiembrie 2009 | auran întreabă:

Dumnezeu, Noe, Potopul si Romania anului 2009 :) > In anul 2009, vine Dumnezeu la Noe, care traia linistit in Romania si-i zice: > - Noe, pamantul s-a umplut de rautate si oamenii m-au uitat....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Noiembrie 2009 |

In ce an s-a nascut autorul Eneidei si Iliadei, Homer Simpson?

10
Răspunde Raportează
inna
în 17 Noiembrie 2009 | inna întreabă:

Va place?;))Credeti ca e posibil?:-o =))=)) http://www.youtube.com/watch?v=TZQyaAD-IL4&feature=player_embedded

11
Răspunde Raportează
April
Expert TPU
în 17 Noiembrie 2009 | April întreabă:

Presupun ca fiecare dintre noi a auzit vreodata urmatorul dialog: -Luati, va rog, o bomboana. -Multumesc, nu servesc. De aici s-ar deduce ca ar exista o sinonimie:a servi= a manca.Sa fie aunci posibila...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Noiembrie 2009 |

Cum se curata burta... nu burta de vaca, asta s-a mai intrebat, burta de rima. Azi vrem sa stim cum se curata burta de rima. Rima aia care se tiriie pe sub pamint. Ce aia n-are burta? Pai e recesiune? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Barajag
în 16 Noiembrie 2009 | Barajag întreabă:

Oare e adevarat ca femeile cu buze mici sunt rele?:D...

21
Răspunde Raportează
xibalba
în 16 Noiembrie 2009 | xibalba întreabă:

Cat porti la pantof?

33
Răspunde Raportează
Silvia
în 16 Noiembrie 2009 | Silvia întreabă:

Vreau sa imi fac operatie de schimbare de sex. Ce ziceti? E bine?:-? Imi recomandati?

27
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Noiembrie 2009 |

Ce fel desemnati voi raspunsul cistigator? La mine este simplu de tot. Voi desemnati cistigatorul.Eu nu fac decit sa lansez intrebarea dupa care urmaresc punctajul si care are mai multe puncte ala calca...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Noiembrie 2009 |

Joc matinal, de incalzire, ca tot e o zi cetoasa, in care plec la Sovata. Cuvintele te duc cu gandul...Eu zic un cuvant, primul care raspunde (noroc ca nu-i alllinna) scrie alt cuvant, ce i-a venit? (mai mult)

74
Răspunde Raportează
nicolll
în 16 Noiembrie 2009 | nicolll întreabă:

HEY! Unde-s capsunile? Dar frisca?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Noiembrie 2009 |

Cred ca nu avem ce face, uite nimeni nu neasculta, ca ne place, nu ne place? tot mancam ciorba de burta. dupa o noapte de chef, cu sprit, fasole batuta, vine bucatarul sef, chiar cu ...ciorba lui? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Noiembrie 2009 |

Am o rugaminte.raspundeti fratilor la intrebarea cum se curata ciorba de burta? sau dati o reteta la cum se face dar hai toti odata. incepeti ...ACUM? poate scapam de ea?

6
Răspunde Raportează
Vizitiul
în 15 Noiembrie 2009 | Vizitiul întreabă:

Care ma primeste la el de sarbatori sa-i mananc sarmalele:))? nu de alta, dar sunt mai bune de la altii:)):X.

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Noiembrie 2009 |

Rugaminte fierbinte pentru Raluca TPU"Tu care poti face atitea suspendari, care poti denumi experti indiferent de punctaj, care ie-i atitudine pentru orice limbaj licentios sau discriminator te rog din...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
madDa_1471
în 14 Noiembrie 2009 | madDa_1471 întreabă:

Dk ati fi super erou :)) ce puteri ati vrea sa avetsi?:))=)) si costumul cum ar arata?=))

11
Răspunde Raportează
GoSsip GiRl
în 14 Noiembrie 2009 | GoSsip GiRl întreabă:

Un om intra intr-un magazin de feronerie: -Dati-mi va rog o yala! -Nu avem! -Atunci, un lacat. -Nu avem! -Dati-mi un zavor. -Nici zavoare nu avem! -Dati-mi un foraibare! -Nu avem nici foraibare! -Atunci...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
astertix09
în 14 Noiembrie 2009 | astertix09 întreabă:

Exercitiu pentru weekendul asta. Imaginati-va o situatie absurda in care persoana interpelata raspunde cu deja celebrele intrebari "Ce vrezi sa spuneti prin curatatul burtii? De ce anume trebuie curatata?" Incep...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
alecs871
în 14 Noiembrie 2009 | alecs871 întreabă:

De ce Cappy contine 6% fruct iar Fairy contine undeva la 40% fruct?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Noiembrie 2009 |

Teme. Again. 1. De ce a defecat Titi in lacul Titicaca? Argumentati. 2. E adevarat ca raul Limpopo poate fi traversat doar in popou' gol si cu lim(ba) scoasa? Cum l-ar traversa, in cazul asta, un sir...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
babyangel
în 13 Noiembrie 2009 | babyangel întreabă:

Http://www.youtube.com/watch?v=8ddhuSUK-2w&feature=related my mom said i could:))

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Noiembrie 2009 |

Cine vrea sa se marite cu Bent? Spuneti si ce zestre aveti, ca sa stie omu' pe cine alege. Culmea ar fi sa nu raspunda nici dreq.

41
Răspunde Raportează
Bishop
în 13 Noiembrie 2009 | Bishop întreabă:

Http://www.youtube.com/watch?v=Z2i9QYWzKGU&feature=player_embedded Adevarate talente. Este vr-un producator muzical pe site sa-i ajute si pe ei? E bun si un psihiatru.

6
Răspunde Raportează
April
Expert TPU
în 13 Noiembrie 2009 | April întreabă:

Uneori obosim sa fim tot seriosi. Va propun un joc de cuvinte, Iata cateva perechi: -un cal -o cala -un ton -o tona -un tuf-o tufa... Gasiti si alte asemenea amuzante perechi...

15
Răspunde Raportează
waXonwaXoff
în 13 Noiembrie 2009 | waXonwaXoff întreabă:

Va este frica de gripa haş i cinci (hi5) va este fica de gripa hi5?

10
Răspunde Raportează
astertix09
în 13 Noiembrie 2009 | astertix09 întreabă:

Ce ziceti, ar suna mai frumos daca TPU ar deveni Toti Pentru Burta? Asta e cel mai hot topic in ultimele zile. Poate vor sa schimbe denumirea TPU si motto :-()

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Noiembrie 2009 |

Sinteti superstitiosi? Azi e vineri 13, aveti grija la pisica neagra;)) :P

37
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Noiembrie 2009 |

Azi e vineri, ultima zi de lucru si cea mai misto zi din saptamana, pentru ca urmeaza o minivacanta. Ce aveti de gind in weekend-ul asta? Apropo, tocmai s-a auzit un trosnet asurzitor. Daca nu stiti...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
skydriver
în 13 Noiembrie 2009 | skydriver întreabă:

Ce delicatese ati mai mancat in ultima vreme? Eu spre exemplu am mancat o ciorba de picioare de peste cu perciuni de rata in otet, porci caien la rotisor cu garnitura de chiuloasa si semering in sos picant...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
astertix09
în 12 Noiembrie 2009 | astertix09 întreabă:

Ce nu vreti sa spuneti prin curatatul burtii?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Noiembrie 2009 |

E celebra urare "Vint din pupa". Ma gindesc, daca ar iesi din gura unui bilbiit, cum ar iesi?;-Vvvviinntt din pu...vinntt din pppuu...vint din pppuu...Sau cum?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Noiembrie 2009 |

E pe aici o uerita, care iubeste doi baieti. ei nu stiu unul de altul.cand esti casatorita, unul e sot, celalalt amant.[bineinteles voi de pe TPU nu faceti asa ceva, in afara de persoana in discutie]....? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Barajag
în 12 Noiembrie 2009 | Barajag întreabă:

De cate ori pe an e lenes romanul?:))

19
Răspunde Raportează
  • 957
  • 958
  • 959
  • 960
  • 961
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 10 Ianuarie

9PM întreabă:

Unele proaste înafara de web și sexting, si să își vândă pe telegram conținutul sexual mai știu ceva de la viață? Se mai dau și șmechere și inteligente da ele sunt niste prostituate online!...? (mai mult)
    48 răspunsuri
  • Andreea17M
    trimisă acum 11 ore

Andreea17M întreabă:

Am observat ca sunt foarte multe persoane care au conturile de Instagram suspendata pe motiv ca nu respecta regulile instagramului. dar e ciudat rau. Deja vreo 4 prietene și- au pierdut conturile fara...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • anjellique
    trimisă acum 13 ore

anjellique întreabă:

Hey hey TPU :* M- am vopsit si eu direct peste parul meu saten cu o vopsea mov ca voiam sa arat si eu asa mai anime style ca in jojo si aventura lui bizara daca stiti, insa mi- a iesit culoarea roscat...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 23 ore

Aurel100009 întreabă:

Undeva intr- o casa unde nici nu locuiesc mai vin pe acolo, acolo in casa a ramas un televizor vechi crt si m- am gandit sa il pun in functiune l- am conectat la un digital converter box si la o antena...? (mai mult)
    20 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.886
  • Întrebări: 3.955.088
  • Răspunsuri: 17.669.398
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 22 minute
Ce zici de un quiz?
Tom si Jerry

Tom si Jerry

Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!

Start quiz
Categorii
  • 652.113 Adolescenţi
  • 55.628 Afaceri & Financiar
  • 22.878 Artă şi Cultură
  • 72.897 Auto & Moto
  • 144.270 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.132 Carieră
  • 20.372 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.449 Conversaţii