Vreţi să vă mai destindeţi puţin şi să vă amuzaţi? =)) Click aici: http://home.arcor.de/scarface7/poze/mouse.jpg
Am gasit ceva util pentru votarea din 22 noiembrie. Votul e un drept, dar poate fi si o forma de protest. Urmeaza o gluma, (sunt nevoita sa anunt, fiindca unii nu se prind), usor amara, dar ancorata-n...? (mai mult)
Niste intrebari bune : 1. Daca Universul e infinit atunci cum de Terra sta in acelasi loc si nu cade conitnuu (daca e infinit)? 2.Va rog sa nu imi spuneti la prima intrebare ca spuneau candva batranii...? (mai mult)
Mos Craciun face sex sau dragoste?:))...cu cine oare?:-?
Am auzit o melodie, stie cineva cum se numeste? incepe cam asa. la lalllaa, lilulii lala param pam pa, si se termina cu mai mai, va rog help me!
Cum o fi mai bine? No woman no cry? Sau no woman, no cry?
Becalisme Gigi Becali nu face flotări, le cumpără gata făcute. Gigi Becali nu o să ajungă în Rai pentru că a fost deja acolo şi nu i-a plăcut. Dumnezeu plăteşte drepturi de autor lui Gigi...? (mai mult)
Care-i ecuatia lui PESTE? ( nu parajit :P )
De fiecare data cand suntem surprinsi de o situatie, o intamplare neasteptata si ciudata, exclamam uluiti:"Sfinte Sisoe!"...Sa fi existat cu adevarat un sfant cu acest nume sau e doar o inventie a culturii? (mai mult)
Sa mai radem putin:) Concurs...Idiotul anului=)) http://www.sport.ro/show/vezi-candidatii-pentru-premiul-de-idiotul-anului-top-5-video.html?autoplay=true
Daca inca va mai intrebati cum se fac copiii, iata un raspuns amuzant. http://vimeo.com/7496785 Daca nu merge linkul tastati in casuta de cautare de pe pagina vimeo How to Make a Baby Ce spuneti?
Acum o luna de zile am fost 2 saptamani internat pentru un anume tratament, ce naibi se intimpla cu mine ca atunci cind dau cu ochii de o femeie pacatuiesc, cu gindul, cu vorba, chiar si cu fapta (citeodata...? (mai mult)
Vine craciunul! mare aglomeratie in magazine in supermarketuri cadouri fundite bombonele etc! care ma invita la el de craciun sa papam cozonacul cald si sa petrecem?
Antistres? sau nu?!? http://www.criserb.com/blog/cu-camera-ascunsa-la-noi-in-birou =))
Am urgent nevoie de raspunsurile voastre :(. Intrebarea mea este, cum si unde dau de copy/paste... unde e? :-? Multumesc anticipat!;))
Oare microbii se inbolnavesc? :-? =))
Oare microbii se spala pe maini?
Dumnezeu, Noe, Potopul si Romania anului 2009 :) > In anul 2009, vine Dumnezeu la Noe, care traia linistit in Romania si-i zice: > - Noe, pamantul s-a umplut de rautate si oamenii m-au uitat....? (mai mult)
In ce an s-a nascut autorul Eneidei si Iliadei, Homer Simpson?
Va place?;))Credeti ca e posibil?:-o =))=)) http://www.youtube.com/watch?v=TZQyaAD-IL4&feature=player_embedded
Presupun ca fiecare dintre noi a auzit vreodata urmatorul dialog: -Luati, va rog, o bomboana. -Multumesc, nu servesc. De aici s-ar deduce ca ar exista o sinonimie:a servi= a manca.Sa fie aunci posibila...? (mai mult)
Cum se curata burta... nu burta de vaca, asta s-a mai intrebat, burta de rima. Azi vrem sa stim cum se curata burta de rima. Rima aia care se tiriie pe sub pamint. Ce aia n-are burta? Pai e recesiune? (mai mult)
Oare e adevarat ca femeile cu buze mici sunt rele?:D...
Cat porti la pantof?
Vreau sa imi fac operatie de schimbare de sex. Ce ziceti? E bine?:-? Imi recomandati?
Ce fel desemnati voi raspunsul cistigator? La mine este simplu de tot. Voi desemnati cistigatorul.Eu nu fac decit sa lansez intrebarea dupa care urmaresc punctajul si care are mai multe puncte ala calca...? (mai mult)
Joc matinal, de incalzire, ca tot e o zi cetoasa, in care plec la Sovata. Cuvintele te duc cu gandul...Eu zic un cuvant, primul care raspunde (noroc ca nu-i alllinna) scrie alt cuvant, ce i-a venit? (mai mult)
HEY! Unde-s capsunile? Dar frisca?
Cred ca nu avem ce face, uite nimeni nu neasculta, ca ne place, nu ne place? tot mancam ciorba de burta. dupa o noapte de chef, cu sprit, fasole batuta, vine bucatarul sef, chiar cu ...ciorba lui? (mai mult)
Am o rugaminte.raspundeti fratilor la intrebarea cum se curata ciorba de burta? sau dati o reteta la cum se face dar hai toti odata. incepeti ...ACUM? poate scapam de ea?
Care ma primeste la el de sarbatori sa-i mananc sarmalele:))? nu de alta, dar sunt mai bune de la altii:)):X.
Rugaminte fierbinte pentru Raluca TPU"Tu care poti face atitea suspendari, care poti denumi experti indiferent de punctaj, care ie-i atitudine pentru orice limbaj licentios sau discriminator te rog din...? (mai mult)
Dk ati fi super erou :)) ce puteri ati vrea sa avetsi?:))=)) si costumul cum ar arata?=))
Un om intra intr-un magazin de feronerie: -Dati-mi va rog o yala! -Nu avem! -Atunci, un lacat. -Nu avem! -Dati-mi un zavor. -Nici zavoare nu avem! -Dati-mi un foraibare! -Nu avem nici foraibare! -Atunci...? (mai mult)
Exercitiu pentru weekendul asta. Imaginati-va o situatie absurda in care persoana interpelata raspunde cu deja celebrele intrebari "Ce vrezi sa spuneti prin curatatul burtii? De ce anume trebuie curatata?" Incep...? (mai mult)
De ce Cappy contine 6% fruct iar Fairy contine undeva la 40% fruct?
Teme. Again. 1. De ce a defecat Titi in lacul Titicaca? Argumentati. 2. E adevarat ca raul Limpopo poate fi traversat doar in popou' gol si cu lim(ba) scoasa? Cum l-ar traversa, in cazul asta, un sir...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=8ddhuSUK-2w&feature=related my mom said i could:))
Cine vrea sa se marite cu Bent? Spuneti si ce zestre aveti, ca sa stie omu' pe cine alege. Culmea ar fi sa nu raspunda nici dreq.
Http://www.youtube.com/watch?v=Z2i9QYWzKGU&feature=player_embedded Adevarate talente. Este vr-un producator muzical pe site sa-i ajute si pe ei? E bun si un psihiatru.
Uneori obosim sa fim tot seriosi. Va propun un joc de cuvinte, Iata cateva perechi: -un cal -o cala -un ton -o tona -un tuf-o tufa... Gasiti si alte asemenea amuzante perechi...
Va este frica de gripa haş i cinci (hi5) va este fica de gripa hi5?
Ce ziceti, ar suna mai frumos daca TPU ar deveni Toti Pentru Burta? Asta e cel mai hot topic in ultimele zile. Poate vor sa schimbe denumirea TPU si motto :-()
Sinteti superstitiosi? Azi e vineri 13, aveti grija la pisica neagra;)) :P
Azi e vineri, ultima zi de lucru si cea mai misto zi din saptamana, pentru ca urmeaza o minivacanta. Ce aveti de gind in weekend-ul asta? Apropo, tocmai s-a auzit un trosnet asurzitor. Daca nu stiti...? (mai mult)
Ce delicatese ati mai mancat in ultima vreme? Eu spre exemplu am mancat o ciorba de picioare de peste cu perciuni de rata in otet, porci caien la rotisor cu garnitura de chiuloasa si semering in sos picant...? (mai mult)
Ce nu vreti sa spuneti prin curatatul burtii?
E celebra urare "Vint din pupa". Ma gindesc, daca ar iesi din gura unui bilbiit, cum ar iesi?;-Vvvviinntt din pu...vinntt din pppuu...vint din pppuu...Sau cum?
E pe aici o uerita, care iubeste doi baieti. ei nu stiu unul de altul.cand esti casatorita, unul e sot, celalalt amant.[bineinteles voi de pe TPU nu faceti asa ceva, in afara de persoana in discutie]....? (mai mult)
De cate ori pe an e lenes romanul?:))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Andreea17M întreabă:
anjellique întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!