| anonim14653876 a întrebat:

Știați că Finlanda de fapt nu există. Adevărul este că în timpul celui de al doilea război mondial Japonia a făcut un complot cu Uniunea Sovietică să poată pescui în zona unde se zice că e Finlanda și pentru a ține alte state departe au inventat această țară imaginară. Iar finlandezii trăiesc într-o țară imaginară undeva la marginile Suediei sau Rusiei laughinglaughinglaughing
Care sunt cele mai amuzante teorii ale conspirației de care ați auzit?
Sau creați voi chiar acum niște teorii ale conspirației!

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nici Romania nu exista, noi de fapt am ajuns in iad, asta e a doua viata, viata de apoi

| minrest a răspuns:

Potrivit a cel putin doi dintre colegii nostri, dar si a capabilului om de afaceri Dan Camarzan, care recent si-a asasinat bunica, precum si unei miscari mondiale, Romania pretinde ca este stat, dar de fapt este o corporatie care ne exploateaza pe toti cu ajutorul certificatului de nasterea si a CNP-ului. Solutia e mai complexa, dar inceputul consta in renuntarea la certificatul de nastere propriu, folosirea certificatului de nascut viu si, fireste, stergerea CNP din buletin. Toate astea sunt o mica parte din teoriile Miscarii Suveranilor.

| ThyDoom a răspuns:

Am auzit că Siria nu există. Acolo doar se fac antrenamente în caz de război.

| Tirisvald a răspuns:

Deci ceva palpabil nu exista pentru ca ai gasit pe net un raport despre pescuitul in anii 40, postbelic. Si din asta gasesti o teorie a conspiratiei. Da-i inainte cu tupeu ca avem nevoie de mai multi ca tine. sad

| minrest a răspuns (pentru Tirisvald):

Teoria asta exista, aberanta asa cum este; el nu o crede, o prezinta tocmai pentru ca e cea mai aberanta. Apropo, cum iti explici ca nu exista nici o harta a Finlandei, ca stat, mai veche de 1918?

| sadrian46 a răspuns (pentru minrest):

Nici tu nu existai înainte de 1918. Cum explici asta?

| minrest a răspuns (pentru sadrian46):

Orice are un inceput, Finlanda independenta in 1918, iar eu in 1965. Am precizat ca teoria inexistentei Finlandei este aberanta.