TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
beeatricefa
în 14 Mai 2024 | beeatricefa întreabă:

Aș avea și eu nevoie de câte răspunsuri la următoarele informații. Iubitul meu este domiciliat în Germania cu cetățenie română, buletinul de 14 și respectiv 18 ani nu le are pentru ca părinții...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Mai 2024 |

Bună ziua! Voi zbura cu compania Wizz air cu bagaj de mana. Întrebarea mea este următoarea: lichidele trebuie sa fie în recipiente de 100 ml. De exemplu fondul de ten are 30 de ml, trebuie transpus...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
bellucci
în 12 Mai 2024 | bellucci întreabă:

Salut! Acum,ca am intrat in Schengen,cam cu cat timp trebuie sa ma prezint mai devreme la aeroport, la plecare? Nu am bagaj de cala si am facut chek-in online.

3
Răspunde Raportează
Emilia78
în 9 Mai 2024 | Emilia78 întreabă:

Bună seara! Am și eu o întrebare, mâine călătoresc cu wizz, aș vrea să iau cu mine în bagajul de mână o boxă portabilă, este medie adică încape lejer în rucsac am voi? Mulțumesc pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Adriana202118
în 9 Mai 2024 | Adriana202118 întreabă:

Bună! Am dat buletinul meu pierdut la ambasada Irlandei, mi- am făcut foaie de drum să călătoresc spre România. Între timp mi- am găsit buletinul. Am putut intra cu el în România, doamna de...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Ion_Popliuc_1957
în 6 Mai 2024 | Ion_Popliuc_1957 întreabă:

Ce obiective turistice pot vedea pe acest traseu?

4
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 6 Mai 2024 | LaviniuA întreabă:

Cum erau concediile pe vremuri dragi romani? Pe cand nu era Facebook, insta, tiktok etc... Pe unde se plimba lumea? Cred ca acum oamenii isi aleg destinatiile ca sa dea bine in poze :)) si sa para...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
alecul2004
în 3 Mai 2024 | alecul2004 întreabă:

De ce statele ex- iugoslave (Serbia, Bosnia, Muntenegru...), Albania și Republica Moldova permit intrarea cetățeniilor UE doar ci cartea de identitate, iar Ucraina nu permite, fiind nevoie de pașaport,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
John89
în 1 Mai 2024 | John89 întreabă:

In afara de cazări la hoteluri și pensiuni ce se mai poate plati cu cardul de vacanta Up? Mulțumesc!

4
Răspunde Raportează
Teodora11
în 1 Mai 2024 | Teodora11 întreabă:

Bună ziua. Îmi poate spune cineva vă rog dimensiunile exacte la bagajul de cală pentru TAROM? Vă mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
Anoniim9999
în 1 Mai 2024 | Anoniim9999 întreabă:

Bună dimineața, am o mică întrebare???? ieri am achiziționat un bilet spre Olanda cu wizz, mi- am făcut check- in ul online însă nu mi- a cerut nici un document de identitate, prietenele mele...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ruscellojr
în 30 Aprilie 2024 | ruscellojr întreabă:

Mi- am uitat încărcătorul și portofelul în camera de hotel. Am sunat la recepție și au zis ca le- au gasit(nu le- au tras pe dreapta). Au zis ca vor trimite un mail la agenția care a rezervat cazarea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Florian80
în 29 Aprilie 2024 | Florian80 întreabă:

Buna. Trebuie sa ma duc in august intr- o excursie in Turcia si pasaportul meu expira in noiembrie deci nu are 6 luni de cand plec in excursie. As merge sa mi- l prelugesc dar nu stiu daca mi- l prelungesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Julyly2089
în 28 Aprilie 2024 | Julyly2089 întreabă:

Buna, cam cum este vremea in Grecia prin iulie, august sau chiar iunie? E chiar atat de insuportabil de facut plaja sau de plimbat mai pe seara? Eu vreau sa merg foarte mult in Grecia, in Corfu mai ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Jckdhej
în 27 Aprilie 2024 | Jckdhej întreabă:

Stie cineva, daca ma pot muta de tot în Canada daca am o sursa de venit mare online si stiu bine engleza, ce trebuie sa fac sau ce sa depun? Conteaza si ce studii am în Romania? Ce scoala am terminat...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
terry11
în 26 Aprilie 2024 | terry11 întreabă:

Salutare! As putea merge intr- un city break de o zi la Roma? Sa plec dimineata si sa ma intorc seara? Am tot cautat pe internet dar nu am gasit nimic. Cel mai apropiat aeroport de mine este cel din...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
AlinNnw0w
în 24 Aprilie 2024 | AlinNnw0w întreabă:

Salut, o parere despre loncin 200cc 4t la 2200 lei?

4
Răspunde Raportează
mmedd12
în 24 Aprilie 2024 | mmedd12 întreabă:

Buna! Am si eu o intrebare legata de biletele de tren. Daca am cumparat online un bilet dus-intors(care are cod qr) si nu o sa il mai folosesc pe cel dus,cel intors mai este valabil, nu?

4
Răspunde Raportează
Standt
în 24 Aprilie 2024 | Standt întreabă:

Buna! De cateva zile nu pot intra in site- ul "infofer". Sunt alte variante? Am nevoie pentru trenurile private, asa ca cfr nu ma ajuta. Mentionez ca nu stiu ce firma circula pe fiecare linie in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Aprilie 2024 |

V-ați încumeta să vizitați țări precum Belarus, Venezuela, Congo, Eritreea, Burundi, Cuba, Coreea de Nord, Vietnam sau Laos, fie și numai o dată în viață?

16
Răspunde Raportează
Anonim1234564321
în 22 Aprilie 2024 | Anonim1234564321 întreabă:

Cam cat se plateste pe 1GB de internet utilizat in roaming de la digi in tari precum Bulgaria, Germania, Grecia etc. pentru ca nu imi dau seama din ce scrie la ei pe site.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Aprilie 2024 |

O sa calatoresc cu avionul (Aegean Airlines) si as vrea sa stiu daca pot sa iau in bagajul de cala un aparat de ras Philips OneBlade?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Aprilie 2024 |

Bună Ziua, vreau să mă cazez o seară la un hotel din făgăraș dar am 17 ani, trebuie să rezolv o problemă, mă pot caza singur la un hotel ca minor?

6
Răspunde Raportează
Anonim123i
în 17 Aprilie 2024 | Anonim123i întreabă:

Cum se poate ajunge din Târgu Ocna la Fălticeni? Am nevoie de un program de microbuze

6
Răspunde Raportează
HeartYang
în 15 Aprilie 2024 | HeartYang întreabă:

Buna. As avea o întrebare. Ieri am luat două bilete pentru 7 mai, sunt 20 si ceva de zile pana atunci. Dupa ce am luat biletele, am facut si check- in- ul, insa, problema si nelămurirea mea este...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Aprilie 2024 |

Voi de la ce agenții de turism vă achiziționați excursii, city- break- uri sau tururi organizate, cu ghid, în țări străine și care ar fi cele mai ca lumea, pe care mi le recomandați cel...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreeeaBostan
în 15 Aprilie 2024 | AndreeeaBostan întreabă:

A călătorit cineva cu tinerovoyage? Am vazut ca au excursii doar pentru cei 18-30 de ani. Cum e?

1
Răspunde Raportează
Ciocotisan
în 13 Aprilie 2024 | Ciocotisan întreabă:

Bună, în aeroport am un bagaj de mana și am și un ghiozdan, se pot pune dulciuri în ghiozdan fără a fi confiscate?

2
Răspunde Raportează
MihaiMB
în 13 Aprilie 2024 | MihaiMB întreabă:

Cineva din Brasov? Ce locuri imi recomandati sa vizitez?

6
Răspunde Raportează
BeBeRHv
în 13 Aprilie 2024 | BeBeRHv întreabă:

Salutare Recomandări locații plimbări de vizitat activități orice In jurul Bucureștiului maxim 100 km Cat mai multe idei sunt bine-venite Va mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
dianaaaaa01
în 12 Aprilie 2024 | dianaaaaa01 întreabă:

Bună! Încerc să caut o cazare (de preferat apartament) în București care sabaccepte card de vacanță. Singurele site uri pe care le găsesc e Booking și travelminit, însă Booking nu prea acceptă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2024 |

Un bilet de avion poate fi luat in rate?

7
Răspunde Raportează
user33456
în 11 Aprilie 2024 | user33456 întreabă:

Este periculoasa Bulgaria din punct de vedere al drumului pana acolo?

5
Răspunde Raportează
Gabi0012
în 10 Aprilie 2024 | Gabi0012 întreabă:

Bună ziua, mi-a expirat buletinul și sunt în Italia și trebuie să vin acasă cu avionul. Ce tip de cerere ar trebui să ceri din partea consulatului?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Aprilie 2024 |

Salut TPU Intentionez sa vizitez Africa dar am gasit doar bilete de avion f scumpe. Imi poate spune cineva unde pot gasi un pic mai ieftin? Mentionez ca acolo am pe cineva doar biletul in platesc. faza...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
hyeokchi
în 7 Aprilie 2024 | hyeokchi întreabă:

Buna! Nu am mai calatorit cu trenul singura pana acum si voiam sa stiu daca ma pot duce la ghiseu sa cumpar bilet pentru o data anume, adica de exemplu de acum intr- o saptamana. Nu pot cumpara online...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CosminIri19
în 7 Aprilie 2024 | CosminIri19 întreabă:

Salutare! A călătorit cineva de tinerovoyage? Au o excursie in Thassos la inceputul lui septembrie la care as vrea să particip si nu stiu care e vibe- ul excursiilor lor, adica participa doar tineri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CracanelTrasPrintrunInel
în 5 Aprilie 2024 | CracanelTrasPrintrunInel întreabă:

In ce perioada din an sunt cele mai ieftine biletele de avion spre Grecia si Turcia?

2
Răspunde Raportează
Dhebe
în 5 Aprilie 2024 | Dhebe întreabă:

Este greu sa ajungi în tariile asiatice? (China, Koreea, Japonia) este greu de obtinut viza? Si este m ai greu decat sa obtii viza pentru america? Si daca da cum se obtine viza pentru koreea?

5
Răspunde Raportează
SuNaM
în 4 Aprilie 2024 | SuNaM întreabă:

Stiu ca este o intrebare ciudata, dar i- am luat iubitei mele un urs urias de 2m..Si acum trebuie sa mergem intr- un oras apropiat si trebuie sa o facem cu trenul. Vrem sa dam ursul cadou unei nepotele...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 4 Aprilie 2024 | LisaJulie întreabă:

Unde credeți ca ar trebui sa îmi programez vacanța de Paște? În Croația, Albania, Slovenia sau Muntenegru? Sau credeți ca este mai bun un circuit?

8
Răspunde Raportează
maxtersup
în 3 Aprilie 2024 | maxtersup întreabă:

Salut, sunt elev la liceu si sunt interesat de ERASMUS. Imi poate explica cineva care a mai fost sau stie lucruri despre calificare? Care ar fi sansele sa ma accepte? Stiti niste ponturi?

1
Răspunde Raportează
mirakonto
în 3 Aprilie 2024 | mirakonto întreabă:

Bună. Ce se poate întâmpla dacă nu îmi plătesc locurile pentru avion, mi se pare o prostie practic sa le " cumpar". Exista situația sa nu fie valabil biletul?

9
Răspunde Raportează
Tufanelenacerasela
în 1 Aprilie 2024 | Tufanelenacerasela întreabă:

Bună seara. Îmi recomandați și mie va rog frumos o plaja cu cazări ieftine?

9
Răspunde Raportează
Florian80
în 1 Aprilie 2024 | Florian80 întreabă:

Buna. Puteti sa-mi recomandati ceva hotel sau aparthotel langa opera nationala Bucuresti? Ms

2
Răspunde Raportează
RenKaidou
în 31 Martie 2024 | RenKaidou întreabă:

Bună TPU. Caut pensiune sau hotel mai ieftin în orașul Vöcklabruck Austria pe o perioadă de o lună sau mai mult, puteți să îmi recomandați câteva locații? Sau dacă există ceva cazări...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CracanelTrasPrintrunInel
în 29 Martie 2024 | CracanelTrasPrintrunInel întreabă:

Care a fost cea mai ieftina vacanta in care ati fost? Am observat ca e mai ieftin sa calatoresti in Europa decat in Romania. Ce parere aveti?

6
Răspunde Raportează
CracanelTrasPrintrunInel
în 29 Martie 2024 | CracanelTrasPrintrunInel întreabă:

Ce zone de picnic cunoasteti in Bucuresti?

2
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 28 Martie 2024 | 123gabialexandra întreabă:

Bună! Am o activitate în localitatea Cernatesti, jud. Dolj. Aș avea nevoie de cazare. Oare unde aș găsi în zona? Doar în Municipiul Craiova? Dacă știți, vă rog să îmi și recomandați....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 27 Martie 2024 | DaciaRomania întreabă:

Care a fost cea mai lungă călătorie cu trenul la voi, și v-a plăcut, sincer?

5
Răspunde Raportează
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Eva1997
    trimisă acum 12 ore

Eva1997 întreabă:

Bun? ziua! Tot ma sperie ce vad pe Tiktok, Facebook despre vaccinul covid! Scandal de propor?ii dup? ce, la o conferin??, mai mul?i medici au sus?inut c? vaccinul anti- covid ar fi provocat ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 14 ore

LisaJulie întreabă:

Cum a fost sa cre?ti cu Fox Kids ?i desene precum,, Lidia n jurul lumii " ?i,, Sandy Bell"? Milenalii nc? spun ca Fox Kids a fost cel mai bun canal de desene animate!
    14 răspunsuri
  • Monkeydluffy033
    trimisă acum 6 ore

Monkeydluffy033 întreabă:

Salut. Astazi am gasit un portofel intr- un parc jos pe iarba langa o banca goala si in el erau 300 lei si i- am luat, in afara de bani nu mai era nimic in portofel, acum intrebarea este daca detinatorul...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 12 ore

Ion1989 întreabă:

Cum poti preveni bolile, cum iti poti prelungi viata?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.923
  • Întrebări: 3.950.686
  • Răspunsuri: 17.637.036
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Lumea apelor

Lumea apelor

Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?

Start quiz
Categorii
  • 651.847 Adolescenţi
  • 55.493 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.648 Auto & Moto
  • 144.193 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.945 Carieră
  • 20.312 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.776 Conversaţii