| Steff_Bianca_1999 a întrebat:

Cei care ați fost la mare la Neptun -Constanța, îmi puteți spune si mie cum este acolo că as vrea să merg. Mulțumesc!

19 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este super bine si frumos daca stai la hotel de 4-5 stele.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Apa mării e udă.

| mihai69 a răspuns:

Neptunul ține de Mangalia, nu de Constanța. Asta ar fi una. Pe urmă, acolo o să ai surpriza să dai peste o mare brambureală, bălării, câini maidanezi, mult gunoi, unități de cazare și spații comerciale abandonate și în paragină alături de altele funcționale, lucrători care nu respectă regulile de protecție în privința CoViD19 etc.
Eu unul nu a risca pe banii mei (nu puțini!) o astfel de experiență.

| Sofer a răspuns:

E frumușel dar mie mi-a plăcut mai mult în Eforie Nord.

| ruddy a răspuns:

Sincer, naspa laughing nu doar la neptun, ci in toate statiunile.Pe suma de bani care o dai la noi, poti merge in Grecia, Turcia, Bulgaria, si ii de n ori mai fain.

| Adry05 a răspuns (pentru ruddy):

True, dar avem și noi stațiuni făinuțe la prețuri decente cum e Saturn și chiar și Venus doar că e cam mică și nu prea ai ce face, dar dacă vrei strict pentru mers la mare, sunt ok astea 2.

| Adry05 a răspuns (pentru ruddy):

+ că mi se pare că dacă mergi cu un grup de prieteni și vreți să vă distrați gen cluburi, petreceri pe plajă, plimbări etc. sunt faine Costinești și Vama.

| mihai69 a răspuns (pentru Adry05):

Am fost în 2018 (nu pe banii mei cazarea) și nu aș mai reveni.
Singura perioadă când mă simt bine cu adevărat la noi la mare este iarna. La un hotel cu piscină din Mamaia.

| Adry05 a răspuns (pentru mihai69):

La care că eu am menționat 4 stațiuni laughing

| mihai69 a răspuns (pentru Adry05):

În Venus. Era fix cum am descris mai sus.

| Adry05 a răspuns (pentru mihai69):

Mie mi s-a părut chiar îngrijită Venus, plajă faină, curată, atâta numa că e mică stațiunea și nu prea ai ce face sau pe unde să te plimbi

| ruddy a răspuns (pentru Adry05):

Nu cred ca vrei sa stii ce am patit in Saturn laughing

| Adry05 a răspuns (pentru ruddy):

Ba ia spune, îmi plac poveștile.
Eu am fost de 2 ori în saturn și am rămas cu o părere destul de pozitivă. e ok ca și stațiune low cost pentru oameni care vor la mare neapărat în Ro. cu copii

| ruddy a răspuns (pentru Adry05):

Am fost cazat la un hotel in care aveam mic dejun / pranz / cina incluse in pret. Acestea aveau un interval orar de servire gen pranz-ul de la 12 la 2. Find un hotel foarte mare, nu aveai deloc loc sa mananci, mergea in sala de mese, erau toate ocupate, si stateai si astepteai si 30-40 min sa prinzi o masa libera.(intr-o zi s-a defectat eu stiu ce conducta la baie care era chiar langa sala de mese si mirosea ingrozitor, iar manager-ul nici macar nu si-a cerut scuze, ci el era rovoltat...) Lasand cazarea deoparte, plaja plina de gunoaie, nu aveai loc sa iti pui patura, ca erau pline de sezlonguri la preturi bomba.O multime de oameni care incearca intr-un fel sau altul se te fure.
Cand am fost la Mamaie, la un restaurant am comandat ceva peste cu mamaliga, dar chelnerul s-a gandit sa imi aduca si un sos de mujdei ( ce-a ce nu prea imi place), initial am crezut ca ii din partea casei, apoi sa vad pe bon ca a intrat in pret... Platesc, iar cand imi aduce restul, imi aduce cu 5 lei mai putin, si-a luat singur ciubucul... Nu am stat ca ma cert pentru 5 lei, dar nu-i frumos. Erau ceva pliante cu oferta la pizza in fata hotel-ului, parca era vreo 30 lei.Dau comanda, cand vine soferul imi cere 62 de lei, si imi zice ca oferta ii doar in Costanta nu si Mamaia care ii la 100 m distanta Nu vreau sa mai merg pe litoral la noi in tara cu astfel de conditii.

| Adry05 a răspuns (pentru ruddy):

Da clar la noi nu merită, îți faci uneori pe bani mai puțini concedii de zeci de ori mai bune, dar dacă vorbim de o gașcă mare nu prea-ți convine să te duci prin altă țară, așa la noi în Costinești și Vama te distrezi ca tineret și e atmosferă faină și dacă te simți bine nu mai pui la suflet toate mărunțișurile astea.
Mă mir de ce-mi zici, eu îmi amintesc de o plajă foarte faină și îngrijită la Saturn. Așa stațiunea e boring și n-aș mai merge decât dacă ar trebui neapărat să merg în țară la mare cu familia poate sau un grup care necesită liniște, dar ca și întreținere mi-o amintesc într-o stare foarte ok și nu a trecut foarte mult de când am fost. Oricum, litoralu la noi e praf, și nu doar litoraru, puțini români știu să facă turism

| ruddy a răspuns (pentru Adry05):

Daca locuiam prin apropiere, sa zicem ca ar fi fost ok se mergi cu prietenii pe weekend sa faci o baie. Dar eu stau in capatul celalat al tari, si chiar nu merita sa bat atata drum pentru nimic.

| mihai69 a răspuns (pentru Adry05):

Venus de fapt nu prea are plajă; plaja aia mare și faină e între Venus și Saturn (spre sud, Mangalia) și e ceva de mers până acolo. Mai ales dacă stai mai spre nordul stațiunii.
Să mai amintesc și de mirosul de la izvoarele sulfuroase din apropiere?

| Adry05 a răspuns (pentru mihai69):

La cât sunt eu de sensibilă la mirosuri cred că mi-aș fi amintit de așa ceva, dar nu laughing

| mihai69 a răspuns (pentru Adry05):

Ai avut tu baftă să bată vântul din direcția bună. Nevastă-mea s-a ales cu un lănțișor de argint înnegrit de acizii rezultați din izvoarele alea sulfuroase undeva în golful din dreptul Parcului de distracții
https://goo.gl/maps/vQDeFE97nfdNykEx8
Iar Mlaștina Hergheliei (cunoscută și ca Balta Mangalia) este o rezervație naturală care printre altele are și izvoare sulfuroase. https://ro.wikipedia.org/wiki/Mla%C8%99tina_Hergheliei