| Mikky767 a întrebat:

Bună!
Îmi puteți spune câteva trasee mai ușurele în Bucegi? happy
Mulțumesc

3 răspunsuri:
| alexmihay92 a răspuns:

Traseul Busteni- Cascada Urlatoarea este foarte frumos si in acelasi timp accesibil, neintalnindu-se pe parcurs nici un fel de dificultati.
Acesta porneste de langa statia de plecare a telecabinei din Busteni si incepe prin urcarea paralela pe drumul de pe marginea apei, pana la liziera padurii. Din acest loc traseul vireaza catre stanga, pe marcajul bulina rosie, urmand o urcare usoara, pana la punctul denumit „ La gratare”.
Acest loc se distinge printr-un mic canton si prin existenta unui apeduct. Urmeaza o portiune de poteca aproape dreapta pana la cascada.


Din centrul statiunii se pleaca spre cota 1400(vezi harta cu punctul de plecare al traseului). Dupa depasirea pe partea stanga a Casei Iris si Cabanei Schiorilor la aproximativ 300 de metri se face o curba stransa la stanga, in partea dreapta observandu-se un drum care traverseaza o apa.O luati la dreapta si dupa trecerea podului de piatra de peste rau urmati drumul pietruit care vireaza la dreapta.In aproximativ 100 de metri, pe partea stanga din acest drum se bifurca o poteca pietruita.In acest moment sunteti la intrarea in traseu(In zona plecarii se poate parca fara grija nesemnalanduse furturi din autoturisme-totusi nu lasati lucruri de valoare la vedere)

| scrigroup a răspuns:

Bucegi - valea Malinului - cel mai frecvent traseu
http://www.qdidactic.com/......seu115.php

vezi mai multe trasee prin Bucegi
http://www.qdidactic.com/....../index.php