| DeeaDede1010 a întrebat:

La vară o să merg în Grecia timp de o săptămână. Ce credeți că ar trebui să iau cu mine? Cat ma costa drumul? Ce sa pun în rucsac si bagaj?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu nu ai mai plecat de acasaca vreodata? Si chiar daca nu ai facut-o nu stii de ce lucruri ai avea nevoie sa functionezi 1 saptamana? E nevoie sa te gandesti cu 8 luni inainte?

Si cine stie te costa pana acolo. Poate pleci din Satu Mare si faci 1700km, sau poate pleci din Bucuresti si faci 700 km. Poate pleci cu un autocar low cost sau la clasa business cu avionul. Poate pleci singurel cu masina care consuma 20l/100 sau poate pleci inghesuit cu alte 4 persoane intr-o masina care consuma 3l/100

| mihai69 a răspuns:

Drumul te costă exact cât face biletul (dacă mergi cu un mijloc de transport în comun - și poate fi între 20 și peste 200 €). Sau carburantul (cam 1, 2 € / l [ori] consumul specific [ori] numărul de km [supra] 100) și taxele de drum și poduri dacă mergi cu mașina.
În bagaj îți pui haine și accesorii de care ai nevoie pentru o săptămână, în funcție și de destinație - mare, munte, vestigii arheologice și alte obiective diverse etc.

| Sereny_Ifj_Jozsef_1999 a răspuns:

Niste haine de schimb sigur! bani cu ce sa iti iei ce iti mai trebuie, de exemplu cosmetice sau produse care tin de igiena. De pret intereseaza-te pe niste siteuri dela agentiile turistice.