|

Buna TPU! As dori niste informatii referitoare la calatoria cu trenul in Anglia. Stiu ca nu exista tren direct si as dori sa imi explicati de unde as putea lua bilete si ce ruta o considerati voi mai buna. Am sub 18 ani si probabil ca minor nu este ok sa fac asa ceva, de aceea sunt dispusa sa astept in caz ca nu exista nici o solutie agreabila in rezolvarea problemelor cu vama s.a.m.d. Multumesc!

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Din tara fara insotitor si procura de la parinti cu ai nicio sansa sa iesi.

Tren pana in Anglia... pfff complicat rau de tot. Exista zboruri wizzair f ieftine direct si faci 3 ore nu 4 zile

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Multumesc pentru raspuns!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Singura posibilitate legală este accea în care pleci cu avionul și părinții tăi întocmesc acte prin care tu vei fi încredințată unei însoțitoare de bord a avionului, de la decolare și până la aterizare, urmând ca respectiva să te încredințeze la destinație unei persoane majore, trecută în respectiva procură de părinții tăi. Altfel nu se poate. Bănuiesc că este acceași treabă și la trenuri, deși, recunosc, nu am idee dacă există sau nu tren direct până în Anglia. Dacă nu există, cred că e mai complicat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

„As dori niste informatii referitoare la calatoria cu trenul in Anglia."
====
Stai așa, tu ai nevoie de informații despre cum se circulă cu trenul ÎN Anglia, sau PÂNĂ acolo?!?
===
„Am sub 18 ani si probabil ca minor nu este ok sa fac asa ceva, de aceea sunt dispusa sa astept in caz ca nu exista nici o solutie agreabila in rezolvarea problemelor cu vama".
===
Ce-o fi aia „soluție agreabilă" - nu știu. Dar un lucru știu sigur: anume că dacă e nevoie să ieși din România, minor fiind, ai nevoie de procură de la ambii părinți și de un însoțitor adult (poate fi chiar și un însoțitor de la tren).
Asupra rutei, e greu de discutat, câtă vreme nu ai spus de unde pleci și unde vrei să ajungi. Oricum, va fi un drum extrem de lung și mai ales - scump. Un zbor cu o companie low-cost poate fi mult mai ieftin, nu mai vorbim cât de rapid, comparat cu trenul!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mihai69):

Scuze ca nu am fost atat de precisa. Pana in Anglia, din Romania. Stiu ca am nevoie de acordul ambilor parinti si de un insotitor adult, dar ma intrebam daca ar fi si alta solutie mai rapida si fara atata bataie de cap. Oricum, mersi pentru raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CuteMe):

Soluție mai rapidă în ceea ce privește durata călătoriei este, cum spuneam mai sus - avionul low-cost.
În privința birocrației din păcate NU există altă soluție. Ori ai actele și însoțitorul cu tine, ori nu treci frontiera. Singura soluție aici ar fi să aștepți până faci 18 ani. Dar asta nu e ceva rapid. sad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează