|

Buna TPU! Chiar acum vin de la scoala.Clasa noastra organizeaza o excursie la Dunare, pe perioada 4-6 iunie. Mi-as dori mult sa merg, dar parintii mei nu au incredere in soferii de autocar (le e frica sa nu mi se intample ceva pe drum). Chiar nu este deloc vorba despre bani, dar nu stiu ce sa ii spun mamei mele sa o conving sa ma lase. Excursia costa in jur de 200-300 de lei.Vi se pare scump?

Va rog, putin ajutor! Dau fundita si vot!

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Explica-le ca aceasta excursie nu se face numai pentru tine,se face pentru toate clasele, sunteti supravegheati de invatatori si nimeni nu si-ar risca locul de munca mai ales in perioada aceasta in care painea cea de toate zilele se castiga foarte greu, daca totul n-ar fi pus la punct si autocarul n-ar fi condus de un om in toata firea cu ani intregi de condus.Nu sunteti nici primii, nici ultimii care merg intr-o excursie de 2 zile. Distractia e pe cinste.Nimeni nu va pati nimic cu siguranta! Plus ca e in iunie cand zapezile sunt departe, autocarele nu deraiaza si nu raman impotmolite.Asta explica-le! Pretul e acelasi ca la fiecare organizare din aceasta de excursii pentru 2 zile nu mi se pare scump.SUCCES IN COMVINGERI!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Pretul nu este exagerat.
Si daca vor vorbi cu doamna diriginta poate te vor lasa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mie mi se pare scump.
Oricum, părinţii tăi sunt cam ciudaţi laughing, adică sunt sigură că sunt şoferi MUUUULT mai neexperimentaţi decât şoferii de autocar, a căror slujbă e condusul.
probabil nu vor să te lase din alte motive şi te-au păcălit cu asta laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de perioada. daca stai cateva zile e ok. si spune-i mamei tale ca soferu e profesionist si nu se va intampla nimic+ ca ai muuuuulte de invatat de acolo.multa bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu e problema de bani de ce intrebi daca e scump? te contrazici!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scuze.dar totusi cred ca problema este BANI. poate chiar le e greu sa te trimita in aceasta excursie. poate ca pana acum au avut bani dar acum pur si simplu nu te pot trimite in acea excursie.incerca sa ii intelegi! Scuza pe care o folosito este cea cu soferi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai pentru inceput eu am fost in multe excursi si am 9 ani stii cum am facut? uite asa:i-am spus mamei ca nu mi se va intampla nimic pentru ca merg cu doamna si cu colegii uneori mai vin si parinti eu siu ca unei mame ii este frica sa ne lase de capul nostru.asta-i tot daca mai ai intrebari baga idi-ul yop_danutza11 in lista si vad cum pot sa te ajut.pup pup pup pup

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează