| elisadaia a întrebat:La vara vreau sa plecam în Potos ( Thassos ), însa e prima data și nu știm exact cât de scumpa e stațiunea, ce preturi se practica în zona pentru mâncare de exemplu, merita sa mergi în croaziere?
Va rog dacă ați fost în zona și ne puteți oferi detalii deoarece toate subiectele deschise sunt foarte vechi.Noi vom merge la vila Gregory chiar lângă Taverna Irene din câte am văzut dacă aveți detalii și despre aceasta vila ar fi de apreciat deoarece nu exista nici un review.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Depinde ce regim de masă ai inclus - probabil doar mic dejun. Cazarea la vile oferă de obicei posibilitatea de a găti în cameră (ai o plită electrică, un cuptor electric, ceva vase). Nu merită să faci nu știu ce mâncăruri complicate, dar niște macaroane cu brânză, sau o pizza congelată luate de la magazinul din sat mai merge, măcar odată la două zile. La taverne prețurile diferă - poți mânca o masă de la ceva sub 10 € de persoană, până pe la 25. Acum, vă faceți și voi socotelile. Excursii găsiți acolo, mai ieftin decât vă vor propune reprezentanții agenției. Prețurile, la fel, variază în funcție de ce oferă, de durată etc. Dar nu sunt peste 50 € de căciulă, în general.

4 răspunsuri:
| elisadaia explică (pentru mihai69):

știu și eu aceste site-uri, problema cu ele e ca nu sunt actuale sunt scrise cu câțiva ani în urma și nici unde pe internet nu găsesc informații despre Vila Gregory.

| mihai69 a răspuns (pentru elisadaia):

Adică datele din septembrie 2015 (practic la închiderea sezonului trecut) nu le consideri actuale? Și de când ai vrea, din februarie?!? Păi crezi că merge cineva iarna la mare în Grecia?!?
Mă rog, ultimul link era pentru a putea să vezi unde ar fi locul cel mai potrivit ca să pui această întrebare și să obții date concrete de la cei care au fost acolo (sau chiar sunt și acum, pentru că lucrează sau locuiesc pe insulă).
Pe Tripadvisor ai căutat-o (vila)? Că dacă nici acolo nu e, probabil ori e prea nouă, ori nu are lumea de ce să se plângă de ea. Că de obicei, majoritatea celor care scriu impresii o fac pentru a spune că au avut una sau alta care nu le-au plăcut.
Oricum, nu te teme, ai ce face și ce vedea acolo, nu vei regreta alegerea, mai ales dacă pleci cu sufletul deschis!
Kalimera!

| elisadaia explică (pentru mihai69):

Eu deja cazare am ( le-am luat de la agenție cu tot cu transport ) însa după cum am specificat e prima data când mergem în zona nu știm cu ce suma sa pregătim ) și în plus nu știu prea multe de vila doar ce ne-a dezvăluit agenția și am vrea sa știm dacă a mai fost acolo cineva sa ne spune cum e vila din puntul lor de vedere. Am citit destule comentări pentru a-mi da seama ca stațiunea este pe gustul nostru însa după cum spuneam ma interesează detalii pe care nu le-am găsit pe site-urile de profil.