|

Buna TPU. Maine plec la tara, de la ora 14:00 si ajung in Bucuresti la ora 20:00. Stau in gara la Bucuresti 2 ore si schimb trenul la ora 22:00 catre Vaslui. Ajung la ora 4:00 dim. Intrebarea mea este, ce as putea face atata timp in tren. Nu vreau chestii plictisitoare ce le stiu deja cum ar fi: uitate pe geam, citeste o carte, o revista, joaca carti, dormi etc. Nu stiu` vreau ceva interesant de facut. Am net` pe telefon dar merge f. greu deoarece telefonul nu e asa performant caci tocmai l`am pierdut pe al meu acum cateva saptamani. Acum am Vodafone 445 si am la mine si un Motorola fara net. Nu am laptop nici tableta. happy URGENT!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sacaie-l pe conductor, curata portofelele parintilor tai, mai vorbeste si tu cu cineva, vezi tu.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Vorbeste cu cei din compartimentul cu tine. Mergi la Mac este in gara. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

I.ati cartea preferata cu tine si continua sa citesti din ea, i.ati Bingo de masina si joaca.te, sau daca nu ai confectioneaza.ti, tot ce trebuie sa faci este sa faci cateva patratele unde sa desenezi lucruri pe care le poti vedea pe drum.Chiar si daca acest joc se joaca in minim 2 persoane e dragut, notezi cu un X tot ce ai vazut pe parcursul drumului, la sfarsit te vei uita. Imagineaza.ti ce vei face la tara, gandeste.te la amintiri, dormi, fredoneaza melodii, ia.ti un caiet unde sa desenezi porcarii, scrie pe caiet tot ce iti vine in cap pe parcursul a 2 minute. Vorbeste la telefon, fa.ti un prieten pe acolo daca gasesti, scrie o poveste, scrie ce ai facut pe drum, filmeaza astazi ceva comic cu prietenii si vizioneaza maine etc. Sper ca te.am ajutat, ti.am dat tot ce mi.a trecut prin cap. love struck

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Pai in afara de ce ai mentionat, nu prea ai ce face. Totusi esti in tren, nu ai multe optiuni. Daca esti o fire sociabila si ai norocul sa imparti compartimentul cu persoane de varsta ta, poti vorbi cu ei despre tot felul de chestii. Crede-ma, si ei vor fi la fel de plictisiti ca si tine. Altceva nu prea ai ce face.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează