anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o rugaminte la voi. As dori sa plec la mare din Iasi, duminica seara, ora 10 pm, problema este ca nu stiu ce traseu sa aleg, m-ar interesa sa fie bun drumul si eventual sa am o priveliste frumoasa, dar avand in vedere ca plec seara si merg vreo 6 ore pe intuneric, nu cred ca mai este relevant acest aspect, sa zicem ca poate mai prind vreo 3-4h de lumina pana la destinatie(Costinesti) si mentionez ca ultima oara cand am mers cu bacul a fost acum foarte mult timp, iar prietena mea nu a mers niciodata, dar nu stiu daca au program si seara spre dimineata(daca aveti informatii va rog lasati raspuns Braila sau Galati)

Cineva pe internet sugerase ca ar fi interesant traseul prin Galati(bacul)-Tulcea-babadag-mihai viteaza-ovidiu. etc
Sau Braila(bacul)-macin-ciucurova-mihai viteazu..etc
Alt traseu ar fi prin Braila-viziru-gura ialomitei-giurgeni etc pentru ca din cate tin minte, ultima oara am fost prin Baraganul-tandarei si mi-am luat o teapa de zile mari, drumul in 2016 era dezastru, eu asa tin minte, acum. cine stie.
Alt traseu: Braila-slobozia-apoi intru pe autostrada si merg pana in constanta, cred ca aceasta de fapt ar fi varianta cea mai lunga, dar nu stiu cat de practica.

Ce variante imi recomandati? pot fi si altele.

De luat in calcul, daca ma duc prin cernavoda o sa trebuiasca sa stau la coada(luni dimineata, dar posibil sa nu fie chiar aglomerat) pentru ca nu am posibilitatea sa platesc prin SMS, daca e de stat 15-20 min, nu e un capat de tara, dar sa nu fie mai mult.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ala prin Slobozia e probabil cel mai rapid ca ai macar 120km de autostrada si e mai lung decat cel prin Galati cu vreo 70 km si nici nu stai sa astepti bacul.

La Fetesti poti plati la orice benzinarie chiar si in Iasi nu e nevoie de SMS

| uncetatean123 a răspuns (pentru suntserios):

Serios? asta chiar nu stiam, pai asa imi convine cumva, ma incanta cumva acei 120km de autostrada sincer

| uncetatean123 a răspuns:

Drumul pe care l-am ales a fost cu bacul prin Galati, apoi Tulcea si constanta, mentionez ca l-as mai face de inca 100 de ori cel putin, pana acum e cel mai super ca si priveliste, drum bun si interesant si cred ca destul de rapid pentru ca de la un moment dat o tot tii cu peste viteza legala, o perioada destul de lunga.
Il recomand 100%