|

Buna ziua, vreau sa plec din tara si am gasit un bilet de avion pentru data de 27 luna aceasta si as vrea sa il cumpar, problema este urmatoarea, eu imi scot buletinul abia pe 25 si nu o sa mai gasesc nici un loc pentru zborul de pe 27, vreau sa stiu daca il poate cumpara mama pentru mine.Sau este obligatoriu sa il cumpere pasagerul? multumesc, dau funda

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cand cumperi un bilet de avion trebuie sa iti treci datele tale nu ale mamei, eventualele modificari ale biletului costa aproximativ cat costul unui bilet. Deci e nevoie fie de buletin, fie de un pasaport...dar conteaza si unde mergi!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Il poate cumpara oricine nu trebuie tu neaparat funda?!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Alexa79):

Eu i-am spus ca trebuia sa o ia pe maicasa pentru ca el vrea sa isi faca buletin de Romania el e MINOR nu are dreptul legal sa faca buletinul fara semnatura parintelui/tutorelui vai de capul tau

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru misticals19):

In primul rand eu nu te-am jignit sub nici o insinuare, asa ca te rog sa ma respecti ca sunt poate de o varsta cu mama ta!
Nu scrie nimic ca miamihaelle ar fi minor nici in intrebare, nici la profilul lui.Toata lumea isi reface buletinul cand expira, nu? Iar miezul problemei este altul : intrebarea era cu referire la biletul de avion, nu la buletin.Citeste mai atent!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna? Ai pasaport? Daca da e simplu fi atent: Folosesti datele de pe pasaport pentru obtinerea biletului, iar la aeroport te prezinti cu pasaportul fara sa mai prezinti si buletinul-vorbesc din proprie experienta.Am calatorit mult si am intampinat fel si fel de situatii.Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează