|

Care ar fi, dupa parerea voastra, cea mai buna si serioasa agentie de turism?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna,

Cea mai bine cotata este paralela45. Dupa parerea mea este o agentie de incredere. Ar mai fi si christiantour pe locul 2.

Acum depinde si ce anume cauti.

Pa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am calatorit in excursii cu Fabiola Turism. Mi se par seriosi, acum nu stiu ce parere ai tu. Mai intreaba lumea ce parere au despre Fabiola.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Uite cateva pareri despre agentii de turism pe : http://calatoresc.ro/agentii-de-turism/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Va spun care nu!
In octombrie am facut circuit Israel, Egypt, si facand abstractie de frumusetea si importanta locurilor vizitate, aproape intregul grup a fost profund nemultumit de proasta organizare; s-a taiat o zi din program fara a ni se returna banii aferenti pe motivul ca se respecta programul si obiectivele, dar a fost aproape imposibil sa te tii de program pentru. ca timpul a fost extrem de comprimat. Cu toata criza de timp, doamna Carola, ghida romana, a introdus optionale in program (necuprinse in programul agentiei), acolo unde avea dansa de rezolvat probleme personale, manipuland grupul ca trebuiesc vizitate acele locuri si incasand bani pentru aceasta. Lipsa de seriozitate, supercomercializarea circuitului, crearea unor situatii in care a fost alterata insasi siguranta grupului. Optionalele facute de Alida in Egipt au fost vandute grupului cu 90 USD/pers. iar local erau la 30 USD, aceleasi excursii.La optionalul Cairo, a fost folosita o agentie egipteana neautorizata, cu toata suma tripla incasata de Alida de la membri grupului, punand in pericol siguranta turistilor care au fost intorsi la punctul de control. Recomand circuitul dar cu trierea si testarea foarte atenta a agentiei! NU, Alida Holiday.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am calatorit in mai multe randuri in Pelerinaje cu Agentia Alida Holiday in Israel Egiptul Mare 2011 unde impreuna cu D.na Ghid Carola am avut parte de un program de vis Ghidaj excelent pe intelesul tuturor, Preot de grup iar pustiul Egiptului este o adevarata provocare. Anul acesta are asemenea program dar eu am calatorit nu de mult intr.un program economic 6 zile Israel de asemenea programul ghidajul asitenta Religioasa de nota 10 calitatea pret servici ireprosabile recomand cu caldura sa calatoriti cu agentia Alida Holiday cat timp veti regreta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pot, doar, sa avertizez ce agentie turistica sa nu fie aleasa.
Am calatorit in Israel cu agentia ALIDA HOLIDAY si am avut mari nemultumiri fata de seviciile pe care mi le-a oferit. Timpul nu m-a ajutat, inca, sa uit gustul amar al unei vacante ratate, nici dezgustul su dispretul fata de caracterele intalnite in acest sejur.
Am ales agentia Alida Holiday pentru ca, pur si simplu, organiza excursia in perioada care imi convenea mie cel mai mult, desi oferta sa, fata de alte agentii turistice, era departe de a fi multumitoare. Am comparat-o, de exemplu, cu oferta altor agentii turistice, luate la intamplare de pe Internet:http://www.infoturism.ro/.
Taxele percepute de aceste firme sunt mai mici si mai putine, obiectivele vizitate mai multe si mai interesante, si este specificata si agentia turistica operatoare din partea careia participa ghidul insotitor, altul decat ghidul propriu-zis. Agentia Alida este, de cele mai multe ori, doar prestator, ascunzandu-se, sub imaginea tour operatorului, adica a firmei cu care se incheie efectiv contractul. In felul acesta, este dificil sa verifici, inainte de incheierea contractului, reputatia prestatorului efectiv.

As dori sa stiu, de exemplu, si daca, dintre toti aceia care au calatorit cu Alida Holiday in Israel, a constatat cineva ca intrarea la biserici era cu plata, caci pe factura scria ca 45 de euro erau pentru intrarea la obiectivele turistice. Eu nu am vazut nicio intrare cu plata. Sau, a primit cineva vreo chitanta, voucher etc. pentru banii platiti pentru excursiile optionale? A avut cineva parte si de ghid local, cum scria in contract, adica altul decat Carola Nzounza, care nu a putut intra cu grupul intr-o biserica pentru ca era nevoie de ghid local si ea nu era?

Nu am gasit in oferta majoritatii firmelor turistice care realizeaza circuite in Israel TAXE HOTELIERE de 30 de euro (eu nu am constatat nicio taxa hoteliera si nici pe site-urile celor doua hoteluri - la care am stat nu exista aceasta mentiune), nici...2007 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează