anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cat costa taxi de la Aeroportul Otopeni pana in Bucuresti? Evident ca nu vor porni aparatele de taxare, ci vor cere un tarif fix, dar as vrea sa stiu cat e acest tarif. Stiu ca din Baneasa pana in Bucuresti cer cam 50 de lei, fara a porni aparatul de taxat.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai cam 70-80 ron. Sunt hoti tare. Mai bine iesi din aeroport si fa comanda la un taxi. Aia vor pune aparatul si nu iti ia mai mult de 25 ron.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Nu stiu de unde ai scos-o pe aia cu "evident"... ba le vor porni, dar taxiurile agreate de aeroport au tarif dublu.
Uite sfat destept, sa faci ca mine, ca eu fac lunar naveta de la aeroport:
Pleci de la "Sosiri", traversezi culoarul pana la "Plecari", si iesi afara. Acolo nu este posibil sa nu apara un taxi bun si ieftin, gen Cobalcescu, in maxim 5 minute. Astepti sa se dea jos calatorul, si te intorci cu el. Simplu!
Sau te intorci cu autobuzul, sau trenul ce circula din ora in ora, pana la Gara de Nord, depinde cat te grabesti, si ce economie vrei sa faci la buget.
PS. Un taxi Cobalcescu iti ia cam 35 de lei de la Otopeni la Gara de Nord.

| kaloma a răspuns:

Ia autobuzul 780/783 de la Aeroport. Tariful de taxi e 3.5/km si e posibil sa te si ocoleasca un pic.

| Cosmin86 a răspuns (pentru kaloma):

Poti face comanda la o firma cu tarif 1.39, exemplu taxi 2000, speed taxi, etc.

| Gabi_Taxi_Driver_1979 a răspuns:

Sau poti intra pe facebook si acolo dai de mine taxidriver.gabi iar pentru o cursa de la aeroport la mine se merge cu aparatul 1.40 / km iar tips-ul este la aprecierea clientului. De precizat la mine nu se fumeaza, ne se vb la tel statia este data incet iar muzica este in surdina. Astept comenzi!