| munteanuionvictor a întrebat:

Ce avem în România mai special pentru un turist străin?

11 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Pe al meu grec l-am dus prima data in Romania direct in inima tarii, in Transilvania: Castelul Bran, Brasov, Sibiu, Sighisoara, Valea Prahovei si apoi Constanta. Din primele clipe s-a indragostit de Romania si de fiecare data cand avem concediul vara isi doreste sa mergem in tara mea natala happy.

| RAY a răspuns:

Fetele frumoase, natura frumoasa
https://www.youtube.com/watch?v=ijHBd20B6JM

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pl mea, eu sunt si ghidul, e speciala si ii fac si o demonstratie gratis daca e o turista buna.

| venividivici2017 a răspuns:

Maidanezi,tigani burtosi ce oracaie pe manele, cocalari de 2 lei cu sprincenele epilate ce iti dau flash-uri sa te dai din calea lor,pitipoance ce ar suge o acadea daca ai buzunarul gros,femei materialiste,nesimtiti la semafor,politicieni care fura, biserici cu miile, mizerie, cratere in asfalt, criminali in libertate samd

| CosminCD a răspuns:

Cascada Cailor, Castelul Corvinilor, Delta Dunării (merită o excursie vara), Sibiu, Cheile Bicazului, Casa Poporului.

| SynapseNinja a răspuns:

Depinde, aveam foarte multe obiective turistice în țară, unele chiar nedescoperite și ascunse bine pe undeva. Delta Dunării este foarte frumoasa și merită vizitată, eu am fost de 3 ori în delta. Transfăgărășanul este foarte frumos, la fel și Transalpina, însă e foarte periculos și nu e deschis în toate porțiunile și nu tot anul. Avem și lacuri: lacul Bâlea de pe Transfăgărășan, lacul Sfânta Ana, lacul Sărat bun pentru tratament la sistemul osos etc. Avem Casa Poporului a 2-a clădire cea mai mare din lume, și a 3-a cea mai mare construcție de pe glob, după Pentagon (SUA) si după Marele Zid Chinezesc (China). Avem litoralul, destul de bine cunoscut. Avem multe chei montane, spre exemplu Cheile Bicazului etc. Mai avem și altele, dar trebuie sa te documentezi pe net sau din cărți.

| Anonima6789777 a răspuns:

Sunt o multime de obiective turistice ce l-ar incanta pe un strain in tara noastra. Pacat ca noi nu stim sa ne facem cunoscuti si sa dezvoltam turismul.
Transfagarasanul, Castelul Bran ( orice strain cred ca cunoaste termenul de Dracula ), Brasovul in genaral e plin de obiective Bucegi, Biserica Neagra, sus pe Tampa ( se vede tot orasul ), Cred ca pentru un strain ar fi inedit sa cunoasca istoria medievala a oraselor : Sighisoara, Sibiu... in Delta Dunarii, Castelul Peles ( preferatul meu ), Cascada Bigar, Casa poporului a 2 a cea mai mare cladire. Sun o multime de vizitat, depinde cum i le prezinti. Peste tot sunt locuri frumoase si spectaculoase.

| Logann a răspuns:

Escorte

| HugeHulk a răspuns:

Pe langa castele si obiective istorice pe care probabil ca le mai poti vedea si in alte tari din Europa, ai putea sa ii arati ceva ce doar in Romania ar avea sansa sa vada. Adica delta, manastirile din Moldova, cimitirul vesel de la Sapanta, Sarmisegetusa, satele din Maramures, vulcanii noroiosi, sunt o gramada de obiective de genul.

| InfoManiac a răspuns:

Munții și delta. Pentru munți, în special drumurile montane(Transfăgărășanul este cel mai impresionant) și cascadele(Bâlea de pe Transfăgărășan, Cascada Cailor de la Borșa, Maramureș și multe altele)

| plopurel a răspuns:

Romania este o tara carpato-danubiano-pontica, deci muntii si Dunarea ar fi in principal 2 atractii turistice. In plus, se mai gasesc si lucruri mai speciale (Transfagarasan, Cascada Bigar, Palatul Parlamentului).
Parerea mea e ca nu o sa-i para rau turistului. happy