|

Ce parere aveti despre Anglia? Cum ati caracteriza-o? Ati mai reveni in acea tara?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Am fost in Anglia,am vizitat mare parte din ea si pot spune ca in afara de Londra si orasele universitare,Anglia este o tara lipsita de relief=>nu prea frumoasahee hee. Oamenii sunt orgoliosi, unii chiar nesimtiti, dar este bine ca toti sunt corecti.Nu cred ca as mai reveni, avand in vedere ca am avut mai multe dezamagiri privind Marea Britanie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ariyana):

Poti detalia acele dezamagiri? multumesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1.Oamenii cand au auzit ce limba vorbim nici macar nu mai doreau sa scoata o vorba cu noi.
2. Englezii fac cea mai groaznica mancare dintre toate tarile europene.
3.Majoritatea tinerilor englezi sunt prosti, betivi si idioti.
4.Au o parere exagerat de buna despre tara lor si despre ei.
5.Sincer,nu prea suport mirosurile rele,si trebuie sa spun ca englezii se spala doar o data pe saptamana,lor parandu-se normala acest obicei.
Si pentru toti cei care cred ca Anglia e "raiul" lumii, sa nu mai credeti asta, ca va garantez 100% ca daca stati acolo 2-3 ani o sa veniti inapoi mancand pamantulwinking.
Si daca chiar vrei un raspuns detaliat, am sa iti dau.Eu am o prietena a caror parinti sunt foarte bogati si a fost admisa in Marea Britanie la o facultate de prestigiu.Ea se astepta ca totul sa fie minunat,dar nu a fost asa. Englezii nici ca se uitau la ea(ea e o fata super ok si frumoasa), nu vroiau sa vorbeasca cu ea, nimic.Toti prietenii ei sunt pakistanezi,israelieni,turci, marocani, etc.Doar pentru ca e romanca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aş merge în vizită, aş vrea să trăiesc acolo, dar la cum învăţ nici în Rromânica nu ştiu dacă o să mă descurclaughing Se face excursie în Anglia cu şcoala, dar vreau să merg doar anul viitor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Normal,e superb [ in capitala am fost de 3 ori ]! As da orice sa ma mut acolo. love struck

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează