| oBanană a întrebat:

Ce părere aveți despre Piatra Neamț? Sunt în căutarea unui oraș nu foarte mare, cu arhitectură frumoasă, montan sau aproape de munte sau de alte locuri faine de ieșit în oraș, iar nu în ultimul rând, să fie oameni faini și un oraș de oportunități atât pentru adulți cât și pentru copii.

Răspuns Câştigător
| Ava1231 a răspuns:

Nu e un oras foarte mare, dar destul de ok ..in sensul ca are tot ce trebuie(magazine multe, cabinete medicale/stomatologice la tot pasul, un mall foarte mare si mișto etc)
Despre arhitectură nu stiu exact sa ma pronunț. In unele zone am vazut ca e frumos, in altele nu.
E un oras montan, plus ca e aproape de alte zone montane(Bicaz Chei, Ceahlau etc) adica poti iesi usor in natura.
Despre oportunități pentru adulti nu stiu exact cum sta treaba, dar banuiesc ca sunt locuri de munca... iar pentru copii...sunt ceva licee/scoli bune, chiar mai mult de cat bune, locuri de joaca si recreere etc.
La partea cu oameni faini poate voi fi subiectiva...dar doar oameni faini nu am intalnit acolo ori de cate ori am mers. In general am observat ca oamenii nu sunt mai deloc deschisi, au un aer de aroganță si superioritate, nu sunt comunicativi, chiar isterici si se enervează usor(asta in mare, ca daca o luam la drept peste tot sunt oameni si oameni, unii mai draguti altii nu) dar eu asa i-am simțit, reci.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ca oraș e ok.

Răspuns utilizator avertizat
| isemilia a răspuns:

Mi se pare fain.

| badpanda a răspuns:

Orasul este fain dar este plin de moldoveni.

Întrebări similare