| RobbyPh a întrebat:

Daca am cumparat un bilet de la BlueAir in Suedia si am dus intors si daca ma duc doar dus si intors nu ma mai intorc se poate intampla ceva? Am bilet pe 31 Iulie si vin pe 15 August dar eu vreau sa vin pe 10 August deci mai bine imi cumpar alt bilet sau se poate schimba?

Răspuns Câştigător
| Roxin a răspuns:

Salut!
Din câte știu, se poate schimba data zborului, mai ales ca e încă destul de devreme. Suna la ei in call-center si te vor ajuta. Dacă nu se poate, ia-ti un bilet de întors separat si il pierzi pe celălalt. Fiind low-cost, ma îndoiesc ca sunt ei de acord sa îți schimbe data. Dar merita o încercare.

O zi buna!

3 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Poti sa incerci sa schimbi data reintoarcerii dar iti vor lua un comision. Daca nu, pierzi banii de intoarcere. In rest n-are ce sa se intample.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca vrei sa te intorci in alta data poti schimba datele... contra cost bineinteles.

daca nu mai vrei deloc biletul de intors nu se intampla nimic, doar pierzi niste bani, nu cred ca poti cere refund.


un mail sau un telefon la call center te va ajuta

| mihai69 a răspuns:

Costul schimbării datei de întoarcere cred că e mai mare sau comparabil cu al unui bilet nou. Oricum, nu se întâmplă nimic dacă nu folosești una dintre călătoriile achitate. Dar nici banii nu îi mai vezi înapoi.
====
„Toti pasagerii care au platit au dreptul sa schimbe rezervarea dupa confirmare, cu pana la 3 ore inaintea orei de plecare a zborului initial, platind o taxa de 40 EUR per Pasager, per segment de zbor plus alte diferente dintre tariful initial si noile tarife, taxe sau suprataxe, care sunt valabile la data schimbarii rezervarii, in conformitate cu Termenii si Conditiile noastre de calatorie daca schimbarea e operata pe website-ul nostru, prin Departamentul Reservation and Customer Service sau prin punctele noastre de vanzare."

http://www.blueairweb.com/conditii-de-calatorie/