| lolita2001 a întrebat:

Deci in fiecare noapte visez despre mine mutându-ma in diferite tari precum : Spania, Italia, Anglia sau Germania.
Eu as vrea sa ma mut cu adevarat doar ca limba spaniola nu o stiu, dar m-am gandit ca poate merg la o scoala internațională privată la care se vorbeste doar engleza. Credeti ca este ok asa? Sau mai bine ma mut in Anglia unde stiu si limba doar ca acolo n-am accent si nu stiu daca ma va judeca lumea? Imi dati niste sfaturi va rog? Si cum sa le spun părinților.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Le spui cum ne-ai spus si noua. Bineanteles ca se vor amuza si ei ca si mine.

| lolita2001 explică (pentru darrio2007):

De ce ar face asta?

| darrio2007 a răspuns (pentru lolita2001):

Vor considera ca sunt doar vise care se indeplinesc mai greu sau niciodată.

| sierra1 a răspuns:

Câți anișori ai Lolita mamă? (nu de alta, doar să știm cum să-ți abordezi părinții când o să le zici: mamă, tată. cei de pe sinte-ul TPU au zis să nu mă mut in Anglia ci in Spania - sau invers)

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

Hmm, deci doresti sa calatoresti spre diferite tari seara de seara... Asta nu era cumva un simptom al coronavirusului? laughing Nevoia de a calatori prin lume, jk

| qDani32 a răspuns:

Alo, lasi mana si iti cade tavanu in cap? Stai dreapta si cad peretii? Presupun ca nu, deci nu te muta in strainatate. Eu sunt in Anglia de 7 ani si nu pot sa spun ca nu m-am acomodat sau ca nu imi place, dar asculta la mine ca stiu ce vorbesc, nicaieri nu e ca acasa...Si nu, nu se castiga de cinci ori mai multi bani in Anglia fata de Romania la aceiasi meserie. Stiu ca poate incep sa vorbesc mult dar tot ce spun este ca mutate doar daca te-ai indragostit de locul si tara aia cu adevarat, eu am venit in Anglia pentru studi, si da, putem sa spunem ca este mai usor dar na...Fa ce iti spune sufletul tau, eu mi-am spus parerea.

| lolita2001 explică:

Vai fraților acum va gândiți sa imi ziceți de corona virus. Calmațiva eu spuneam de viitorul meu in străinătate