|

Duminica 22-07-2012 vreau sa fac un traseu cu plecare din busteni. poate sa-mi recomande cineva un traseu de aproximativ 5, 6 ore? ah si in cazul in care sunt doritori ar fi placut sa nu merg singur, nu de alta dar majoritatea cunostintelor se duc la marehappy

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna,

Pai poti urca pana la Babele si Sfinxul pe jos. Sau poti urca cu telecabina si de acolo sa te duci la Vf. Omu (nu e chiar de 5-6 ore dar le poti petrece sus pe munte.

Daca alegi sa urci la Babele, alege un traseu usor (ar fi bine sa iti iei o harta cu trasee). Din ce imi aduc aminte (nu sunt sigura) Jepii Mici nu prezinta un grad ridicat de dificultate si ar fi ok sa il faci.

Am in plan sa merg si eu in weekend undeva pe acolo. In cazul in care ne hotaram poate urcam impreuna.

Pa, pa.

| explică (pentru sonya):

Eu sunt din Bucuresti si pot doar duminica. Iau trenul de dimineata si ajung in busteni pe la ora 8, 8 si 30 min. personal daca se poate si vrei mi-ar face mai multa placere sa mai merg cu cineva decat singur. Ce sti de acest traseu, busteni-piatra arsa-pestera-babele-busteni?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru octavianandrei):

Buna,

Traseele nu le mai tin minte. Le-am facut cand eram mai mica. Cel amintit de tine, nu este prea dificil, insa este cam lung. Si Busteni-Babele-Pestera este destul de lung. Asta inseamna sa pleci dimineata si sa te intorci seara pe la 4. Nu e un traseu de 6-7 ore asa cum voiai tu.

Pentru inceput, in cazul in care nu ai antrenamentul necesar si nici echipament este bine doar sa te rezumi la un traseu mai mic. Busteni-Babele-Vf. Omu. Ori urci cu telecabina pana la Babele-Vf Omu-Pestera.

Sunt multe posibilitati dar nu cred ca este timp. Si in plus, chiar trebuie sa faci popasuri.

Mai pastram legatura. Eu plec de sambata, sper. Mai vorbim.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sonya):

Pai ajung la 8 in busteni asa ca pot sa fac un traseu chiar de 10 ore. m-am mai documentat putin si ai mare dreptate ca sunt o multitudine de trasee asa ca probabil am sa ma hotarasc acolo pe lochappy. iti povestesc luni ce am facut. multumesc pentru raspunsuri si distractie placuta in weekend. vorbim, pa pa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: