| tinka1 a întrebat:

Funda! Deci eu am bilet la avion de la aeroportul Otopeni spre Valencia (Spania) avionul este la 18.25 pana la 21( si ceva minute). Am si bilet retur pe 26 septembrie, dar atunci ajung in Bucuresti la ora 1 ( noaptea ) si nu am unde sa plec, pentru ca sunt din Chisinau ( Republica Moldova ) si ma gandeam sa stau la aeroport pana dimineata si deja dimineata vad eu sunt autocare la Chisinauwinking deci 1 intrebare : Aeroportul lucreaza 24/24? happy si a 2 intrebare : Sunt ceva hotele nu departe de aeroport? Va multumesc, Cel mai bun si rapid raspuns primeste funda :*

Răspuns Câştigător
| TheCritic a răspuns:

Cum adică să lucreze 24/24. Da, poți rămâne în aeroport noaptea și sunt hoteluri și pensiuni în apropierea aeroportului. Dar nu e mai bine să mergi și de la București la Chișinău tot cu avionul, să nu pierzi atât de mult timp pe drum? Numai bine!

| tinka1 explică (pentru TheCritic):

Da e mai bine, dar sunt niste preturi OMG, deci Bucuresti-Chisinau costa 300€, dar la autocar 20-40 €, ca asa si asa am cheltuit mult pe biletul Bicuresti-Spania big grin Oricum mersi de raspuns.

3 răspunsuri:
| TheCritic a răspuns:

Îmi cer scuze. Am consultat și eu un site de zboruri București Chișinău și sunt zboruri doar ziua, cel târziu ora 20 și ceva. Numai bine!

| Romeo44 a răspuns:

Incearca sa vezi pe google, parca era un hotel se numea Rin(parca).