|

Hei TPU! Ce parere aveti despre hotelul Amfiteatru din statiunea Olimp? Ati fost recent acolo? Am inteles ca camerele nu sunt tocmai ok, si ma gandeam ca poate stiti sa-mi spuneti ceva mai detaliat. Nu sunt pretentioasa, nu am nevoie de camere luxoase, dar sa fie cat de cat ok, asta vreau sa stiu. Adica curat, functionabil si aspect cat de cat ok happy Astept pareri urgent.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CMaria21):

Am cerut pareeeeeri, nu linkuri, ca astea le gasesc si eu straight face ma rog, mersi oricum

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer mai bine te duci cu cortul tongue e mai curat decat orice hotel de 2 sau 3 stele de la noi. eu am fost dezamagit de multe ori. de ceva ani ma duc cu cortul si sunt foarte relaxat. dau decat 10 lei sau 20 pentru loc si gata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Danzell):

Serios? Nu m.aş duce cu cortul laughing să mă bâzâie toţi tânţarii, să stau la grămadă, să mi vină mirosul de la grătar de la vecinu, biac

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru bianca112):

Depinde si unde te duci de obicei in campinguri e interzis sa faci gratarul in locuri neamenajate. si mai ales dupa anumite ore.
Daca ai un cort bun, etans, nu o sa ai problema ganganiilor laughing.
Eu am fost de cateva ori cu cortul la munte si la mare in vama. Singura care se plangea ca o mancau tantarii era prietena laughing. Dar in rest eu zic ca e super. De tantari dai mai ales in zonele populate dar daca te duci intr-o zona izolata poti sa dormi sub cerul liber fara sa te manance vreo ganganie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hei. Am fost acolo si sunt camere renovate si nu. Cele renovate sunt super insa celelalte sunt modeste. Da,poti sa dormi, sa stai linistita, ai tv, baia e ok insa e mare si tot ce conteaza e sa te distrezi ziua nu unde pui capul seara. Daca mergi la Olimp sa nu alegi plaja din fata hotelului ca sunt ceva pietre, cea din dreapta e mult mai ok. Iar daca nu ti-ai platit mesele la Amfiteatru iti recomand sa mananci la Spring Time. Vacanta placuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează