| bibi5961 a întrebat:

Salut, care din următoarele orase recomandați pentru un concediu de 4 zile la sfârșitul lui aprilie? Berlin, madrid și roma? Nu am fost in nici-unul pana acum. Vom avea un copil de aproape 3 ani. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Dorin93 a răspuns:

Si eu tot Roma iti recomand. Am fost trei zile in decembrie 2016. Mancarea e buna, oamenii s-au purtat frumos cu noi, chiar daca suntem romani. Am vizitat Coloseumul, Fontana di Trevi si multe alte obiective. A fost minunat!
Am mai vizitat Londra, Rimini si Venezia, dar Roma mi-a placut cel mai mult si m-as intoarce oricand. Plus ca gasesti si bilete la pret bun cu Ryanair.

| bibi5961 explică (pentru Dorin93):

De pe ce site ai luat cazare și unde? În centru? Sau mai înafară și ati închiriat masina?

| bibi5961 explică (pentru Dorin93):

De unde ati luat cazare și în ce zonă? Trebuie neaparat de închiriat masina?

| Dorin93 a răspuns (pentru bibi5961):

Cazarea am rezervat-o pe booking.com. Dar am luat biletele din septembrie pentru decembrie. Biletele au fost vreo 40 de euro iar cazarea 67 de persoana pentru trei nopti. Am stat la hotel Ferrarese, pe langa Termini (gara centrala). Micul dejun a fost destul de generos pentru cei 3 euro. Transportul de la aeroport (Fiumicino) pana in centru l-am facut cu shuttle, dar nu imi mai amintesc pretul. Oricum nu era foarte mult.
Nu am inchiriat masina. Am mers pe jos si cu autobuzul. Fiind cazati in centru, am fost destul de bine pozitionati pentru a vizita ce ne-am propus.
PS: biletele de avion au fost la BlueAir, nu la Ryanair. M-am incurcat eu. Scuze. La Ryanair am avut pentru Londra happy

| suntserios a răspuns (pentru bibi5961):

Nici sa nu te gandesti sa inchiriezi masina in Roma. O sa fie calvarul vietii sa conduci acolo

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Vin și eu cu încă o recomandare tot pentru Roma. E un oraș mare, frumos, plin de obiective ce merită vizitate. Un plus: e foarte aproape de mare și poți da o fugă până acolo într-o după-amiază. Poate chiar și o băiță, dacă apa e destul de caldă.
În plus, spre deosebire de Madrid, e la doar cca 2 ore de zbor cu avionul, față de cca 4 pentru Madrid. Berlinul e prea cenușiu, și cu siguranță mult mai friguros în perioada aia.
Apropo de închiriat mașină: total împotrivă! Circulația din Roma e infernală, plus că multe străzi sunt în pantă (chiar foarte accentuată), locurile de parcare sunt puține, scumpe și adesea se parchează și se iese din parcare împingând bară la bară mașinile între / dintre care o pui / scoți pe a ta. E teoretic imposibil s-o predai în aceeași stare în care ai luat-o! Eu unul nu am văzut nicio mașină cu tabla nezgâriată acolo.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Mergi la Roma pentru ca e mai sigur decat la Berlin si mai frumos decat la Madrid, cel putin mie asa imi pare.

| Necunoscutu92 a răspuns:

Eu zic Roma