| Ionică a întrebat:

Ce parere aveti despre turismul din Romania? Multumesc!

10 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Romania este o tara atat de frumoasa, nu putem sa discutam de turism atata timp cat nu avem intrastructura. Priviti ce se intampla la sfarsit de saptamana pe drumurile care duc spre Valea Prahovei sau vara spre mare. Acum a venit si aceasta criza economica si toti ne gandim cum sa ne discurcam de azi pe maine.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Turismul din Romania dispune de toate conditiile naturale pentru a deveni una dintre cele mai importante destinatii din Europa. Dupa parerea mea turismul din Romania ar merge mult mai bine daca cei implicati in acest domeniu ar colabora cu agentiile de turism din strainatate.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| stefangeles a răspuns:

Este cam inexistent laughing in afara de cate-va statiuni si vreo 2 pensiuni in Romania poti sa mergi doar cu un camping

| lia.d a răspuns:

Buna! La ce tara frumoasa avem, fara sa fi contribuit noi cu ceva in acest sens(zonele muntoase, litoralul, natura acestei tari)administratia turismului, lasa de dorit! Ce ne mai salveaza in ultimii ani este agroturismul, unde mergi la om acasa, ca si-a deschis pensiune si esti tratat regeste.In rest, e nasol rau.In primul rand, drumurile sunt praf, deci pana ajungi la destinatia mult asteptata, risti sa ramai fara roti sau in caz ca mergi cu trenul, nu stii sigur daca mai ajungi. Bun, in final, sa zicem ca ai noroc si ajungi, daca ai bani te duci intr-un hotel ca lumea, daca nu ...accepti si alte conditii, dar din pacate, in Romania, orinde te-ai caza, nu esti respectat, comportamentul oamenilor lasa de dorit, servirea, felul de abordare, totul.La mare 70% din hoteluri sunt lasate sa se distruga, ca sa le scada pretul, ca apoi sa poata fi cumparate de cine trebuie, asa ca te duci cu bilet de la sindicat si nimeresti o camera care nu a fost renovata din anii "70, unde ti se lipesc picioarele de linoleu si parul de pat, tevile sunt sparte si ruginite, dar romanul nostru, cum gandeste? "e, nu-i nimic, ca doar n-am venit la mare sa stau in camera, e bine si asa"si uite asa ne multumim noi cu putin, pentru ca prea mult am asteptat dupa acea vacanta! Daca mai apare si vreo vietuitoare mica prin camera, gen gandac sau paianjen, romanul milos, ca sa-si linisteasca restul familiei, zice"nu-l omorati, o fi avand si el familie.", deci acceptam cam orice, doar daca se intampla, Doamne fereste vreo tragedie, doar atunci incepe romanul sa se intrebe"cum s-a putut intampla asa ceva? cum a fost posibil? tocmai mie?, deci ne miscam inca foarte greu la acest capitol turism.Mai bine daca mergi cu cortul in inima naturii si te bucuri de ce-ti ofera natura, nicidecum omul! Dar nu-i nimic, mergem inainte, poate nepotii nostri se vor bucura de un turism bine pus la punct, sa avem macar, constiinta impacata ca n-am suferit noi degeaba!

| JokKer a răspuns:

E binisor, am fost

| simi61 a răspuns:

Salut, turismul la noi e la pamint si sincer i-ti spun ca vorbesc si din punctul de vedere al unui investitor in turism.In primul rind taxela se statiune sunt foarte mari, impozitul pe cladiri e foarte mare si in general se stabileste de fiecare consiliu com.sau orasenesc si de ce sa nu spunem ca si promovarea lui pe plan natinal si international lasa de dorit atita timp cit nu vor inceta aceste aversiuni politice si noi investitorii nu vom fi ajutati sa facem un turism de calitate.

| Nikumai a răspuns:

Despre turismul din Romania nu pot spune decat ca vorba voastra este la pamant, dar ne putem ridica rapid daca investim economiile pe care alesii nostri dragi nu le-ar mai baga in buzunare ci le-ar investi. Draga noastra ministra de turism nu face altceva decat sa se plimbe si sa taie panglici. Astazi(20 aprilie 2010) am fost informat ca vechiul amplasament, vechile cladiri de la Baile Herculane sunt acum niste ruine pentru ca draga noastra doamna sa ocupa de 15 mii de functii in loc sa aiba decat una si buna si de aceea vine cu scuza ca "Vaii draga pei daca am mult de lucru" scuza-ti-ma doamna ministra dar nu mai aveti buzunare unde sa mai bagati atatea bani de cat ati luat de peste tot. Nu-mi place ce se intampla la noi nu este nicio criza v-o spun eu daca era criza nu-si mai permitea domnu presendinte care cica si-a luat masina din banii sotiei... sa fim seriosi si altii nu mai umpleau in anul 2010 drumurile numai cu suv-uri gen X5, X6, tuareg, Q7;
Deci daca este sa facem treaba intr-o tara civilizata trebuie sa ne punem de acord sa facem ceva ceea ce nu se va intampla niciodata. Tineretul adica noi suntem ultima speranta dar cum vulpile din varf inca domnesc nu putem face nimic!

| adian a răspuns:

Egal cu 0.