| ZambetulNebuniei a întrebat:

Salut! Cum pot face sa cumpar un bilet de avion, pentru o persoana aflata in alta tara, iar aceasta sa intre in posesia sa? Am vorbit la call center la Paravion, insa apare problema ca, din ce am inteles de la persoana cu care am discutat, trebuie sa printeze "ceva" (nu am retinut). Problema, apare ca nu ar avea cum sa faca asta.
Cum pot cumpara un bilet online, pentru o persoana din alta tara si acesta sa ajunga in posesia sa sau sa il poata utiliza? (nu ma exprim prea bine, nu acum...Imi cer scuze!)

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde la ce companie aeriana vrei sa cumperi. Daca e o companie de linie, cumperi de pe site ul lor biletul cu datele persoanei respective care nu trebuie decat sa se prezinte la aeroport cu buletin/pasaport.

DAca e vb de companii low cost atunci trebuie sa se prezinte cu biletul printat

| ZambetulNebuniei explică:

Multumesc! happy

| mihai69 a răspuns:

Tu achiţi aici preţul şi primeşti un mail care conţine un cod al rezervării pe care ai plătit-o.
Pe baza acelui cod, amicul tău va putea accesa pagina de internet a transportatorului aerian şi va putea printa biletul şi să facă şi formalităţile de check-in online (şi va tipări şi boarding-pass-ul). Dacă nu are unde tipări poate merge la un amărât de internet cafe şi acolo rezolvă şi asta contra câtorva euro / dolari etc. Sau chiar şi la o bibliotecă publică ar putea să încerce.

| Anca2999 a răspuns:

Hmm, ar fi o idee sa suni la o agentie care ofera transporturi aeriene si sa discuti problema asta si eventual sa aiba acces pe site-ul lor incat sa poti plati online.