|

Salut. Intrebare doar pentru cine stie doar. Tatal meu e Iordanian. Eu vreau sa fac facultatea in Anglia. Eu pot merge linistit acolo ca am cetatenie romaneasca in schimb el nu. El are permis de sedere permanent in romania dar nare cetatenie. Deci ii trebuie visa de visitator valabila pe cateva luni. Care e procedura si cam cat dureaza? Ce acte sunt necesare pentru ca el sa poata veni macar 1-2saptamani cat sa ma vada cazat acolo? va multumesc frumos si cum nustiu cum va ajuta fundele o sa dau la raspunsul cel mai folositor.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Sa se informeze la sectia consulara a ambasadei UK din Bucuresti --- gasesti datele de contact in link-ul :http://www.ghidul.ro/mareabritanie-ambasada/

p.s. In link gasesti informatii despre vize : https://www.gov.uk/search?q=visas

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează