|

Salut, la anul am nunta, ce lac mi-ati recomanda pentru luna de miere, recunosc ca pana nu am fost in nici un concediu impreuna cu sotul meu, si nu prea am idei unde as putea sa mergem.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ok, vroiai sa zici loc ci nu lac, pentru o luna de miere este destul de dificil, noi nefiind casatoriti mai tot timpul plecam in concediu sau in weekend, ti-as recomanda Ibiza, Malorca insule in general, sunt perfecte pentru distractii, in tara iti recomand Predeal, cauta un hotel cu jacuzi, piscina etc. (recomand casa Eden). sau poate Grecia, Atena.
cum ne alegem concediul: 1. mare sau munte, 2. tara sau strainatate, 3. relaxare hotel sau plimbari prin oras. 4 sau poate vreti sa vizitati o tara anume si nu ati avut posibilitatea pana acum. exista o multime de oferte de luni de miere sau weekenduri romantice.
eu as cauta ceva romantic, o primire frumoasa in hotel cu sampanie, flori, lumanari parfumate, jacuzi, cine romantice etc.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Acum depinde de bugetul pe care vreti sa vi-l alocti pentru acest eveniment sau daca vreti in tara sau afara, daca vreti sa stati in zona in care va cazati sau vreti sa va plimbati de jur imprejur.
Pentru in tara as alege ceva in zona Tusnad astfel incat cu masina as putea vizita Lacul sfanta Ana, Lacul Rosu, Cheile Bicaz, Sigisoara, Sibiu, etc etc
In afara cu buget redus as recomanda Creta cu o excursie de o zi in Santorini

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am nunta in luna august nu conteaya daca in afara tarii sau chiar in tara dar nu stiu unde am putea merge, ce statiune, ce loc, avem si masina asa ca orice idee este binevenita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

V-ati gandit la bugetul alocat? Va fi vara sau iarna?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei sa ramane ti placut surprinsi merge ti in Spania, Barcelona. e de vis.casa de piatra

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lacul fantanele de langa cluj este doar la cativa km de cluj

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează