|

Salutare

Peste o saptamana plec pentru prima data in Germania, plec cu autocarul si am o multime de intrebari si dileme care imi trec prin gand.

Ma intereseaaza fiecare amanunt detaliat legat de autocar.

Coboara soferul sa ne bage bagajele in autocar?! biletul impreuna cu actele cand i le aratam, dupa ce urca bagajul? locurile rezervate sunt numerotate?

Trebuie sa te asezi pe scaunul nr de pe bilet?

Cand trebuie sa cobor habar nu am, stiu cum se numeste locul unde trebuie sa ajung dar ne anunta soferul cand ajungem in acel loc?

Si daca anunta, cand auzi ca rosteste cel loc te ridici si te duci la el sa i spui ca tu cobori? sau opreste oricum in acea zona... si vine el sa iti dea bagajul jos? in mare ma intereseaza tot de la a la z de la locul de plecare pana la locul de coborare toate detaliile in etape.

Stiu ca suna ciudat, pare ca am trait in jungla pana acum, totusi sunt din provincie nu sunt prea umblat in lume.

Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Autocarele in general au locuri prestabilite de plecare/sosire,o ora aproximativa la care ajunge in punctul respectiv,soferul se ocupa de bagaje si ar fi bine sa-ti iei un bagaj de mana cu cele necesare pe drum, cat despre locuri, daca la iesirea din tara, unde e clar ca nu mai urca nimeni, vezi ca sunt locuri mai bune libere nu te opreste nimeni sa te muti.Agentia care ti-a eliberat biletul iti poate da un pliant cu aceste informatii, iar daca ai intrebari i le poti adresa soferului fara probleme in scurtele pauze de pe traseu.Si in Germania vei ajunge intr-o statie prestabilita, autocarul nu te va duce unde vrei tu, iar cine te asteapta te va prelua de acolo. Drum bun.

1 răspuns:
| a răspuns:

Câți ani ai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează