|

Spuneti-mi si mie totul despre mexic.traditii ...obiceiuri...tot tot:X

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Uite:
Nimic nu evidentiaza sufletul oamenilor ca muzica, iar Mexic are multe stiluri de muzica. Poti gasi mariachi in faimoasa Plaza de Garibaldi. Sau poate doresti sa asculti muzica romantica despre dezamagirea in dragoste cantata de o chitara spaniola sau cum o numesc mexicanii : musica tropical.

Dans Folk regional

Fie ca e Ballet Folklorico in Mexic sau Ballet Folclorico in Guadalajara, aproape in fiecare seara se danseaza in parc in Merida. Aceste dansuri sunt colorate si fac parte din traditiile Mexicului.

Artificii

Mexicanii au o pasiune aparte pentru artificii. Au noroc ca peretii cladirilor sunt din piatra si ciment altfel ar fi ars orasul tot de mult. Fiecare festival are artificiile lui.

Targuri regionale

Aproape fiecare oras sau sat are targurile lui. Aceste targuri scot la vanzare produse regionale: tequilla sau bauturi din fructe, septel, sculpturi din argint si multe altele. Cel mai cunoscut oras care gazduieste un astfel de targ este LaFeria del Caballo in Texcoco, care are loc la sfarsitul lui martie sau inceputul lui aprilie.

#
Mexicanii au daruit lumii, demult, porumbul, ciocolata, vanilia. Dar continua sa fie o sursa de inspiratie pentru toate tarile. Astfel, daca vrei sa savurezi tortilla, burrito, tequilla, nu trebuie sa ajungi in Mexic. Le gasesti chiar la tine in oras!
#

Vanilia, avogado, rosii, porumb, ciocolata, papaya, guava sint citeva dintre gusturile pe care intreaga lume le-a descoperit datorita Mexicului. Daca fiecare tara are ceva aparte, care o diferentiaza, in cultura Mexicului, bucataria este extrem de importanta. La fel cum a influentat bucatariile altor popare, Mexic a primit elemente ale bucatariei spaniole, franceze si americane.

In Mexic, fiecare regiune are traditii culinare puternice, printre care se remarca Puebla, Oaxaca si Yucat�n, Baj�o. Specialitatile acestor zone se identifica prin aroma, gust si textura. De exemplu, in Baj�o, este tipica bucataria azteca in combinatie cu cea spaniola. De peste o suta de ...2004 - 7898 + Vezi răspunsul întreg

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu o sa iti spun despre traditii sau altceva, iti zic doar ca un prieten din copilarie e plecat acolo cu familialaughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nici na-i idee ce multe stie Google despre asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gasesti tot ce vrei despre Mexic pe wikipedia http://ro.wikipedia.org/....../index.php

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.artline.ro/arhiva/obiceiuri+si+traditii+in+mexic
poate ca gasesti ce te intereseaza

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mexicancele sunt foarte rele, agresive si materialiste, nu e bine sa te pui cu ele ca poti sa mori

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează