anonim_4396
| Anonim întreabă:

Știți dacă pe avion te lasă cu camera video? Plec in Danemarca la tata și el a zis că nu mă lăsa.Telefonul îl pune în ceva cutie si parfumurile fixative ți le aruncă. Pentru prima data mă duc cu avionul

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti am explicat. Ai voie cu recipiente cu lichide oana in 100ml. Daca tu vii cu ditai fixativul in bagajul de mana ti l atunca. Telefonul si camera si laotopul nu ti le ia nimeni. Ce zice taica tu legat de cutie probabil e la controlul de securitate unde trebuie sa pui electronicele intr o cutie in scaner si atat

| Anonim explică (pentru suntserios):

Exact așa zicea că nu te lasă cu telefonul că îl pune într-o cutie

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti am mai raspuns odata. Nu s-a schimbat nimic de atunci si nu iti pune nimeni niciun telefon in nicio cutie

| Anonim explică (pentru suntserios):

Ok dar tata a zis că așa se va întâmpla.Ca mă duc la el

anonim_4396
| Anonim explică:

Cauta pe Facebook pagina Inflight Video să vezi cum sunt înregistrări din timpul zborului. Deci sunt permise. Iar taică-tu te-a mințit.

| gugugugu a răspuns:

Hai sa iti mai explicam odata. Mai detaliat.
Cand ajungi la control securitate exista o banda unde iti vei pune lucrurile pentru a fi scanate. Tot ce este electornic (telefon, camera, laptop) vor fi puse in cutii separate. Exemplu: geanta bagaj intr-o cutie, camera video in alta cutie. La scanare toate obiectele se pun obligatoriu in niste cutii ( sau lazi mai exact). Le vei vedea acolo cand ajungi si o sa vezi si alte persoane in fata ta care vor pune lucrurile, bagajele, etc in acele cutii. Dupa ce au trecut cutiile de acele scannere, iti vei putea lua lucrurile personale ( geanta, telefonul, camera video sau ce mai ai) si vei pleca catre control pasaport, poarta de imbaracare si apoi in avion. Nu iti ia nimeni camera video, telefonul, laptopul.
Acum legat de lichide, spary, fixativ. Acestea vor fi ambalate doar in recipiente de pana la 100 ml maxim. Te uiti pe Sprayul respectiv si vezi cantitatea. Daca scrie 75 ml (spre exemplu), il poti lua, nu conteaza daca are 50 cm inaltime. Trebuie sa ai in vedere ca toate sticlutele, spray-urile, lichidele trebuie sa insumeze maxim 1000 ml. Daca depasesti, iti arunca ce este in plus. Sau mai exact te vor pune pe tine sa le arunci.
Sper ca ti-am oferit o explicatie clara.