| Cedry2k8 a întrebat:

Unde sa fac revelionul? Ma refer prin tara, un oras din tara frumos in care ai ce vedea, imi puteti arata?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sibiu, Brasov, Sighisoara

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

La Brasov.

| August99 a răspuns:

Poiana Brasov

| nirocino a răspuns:

Bucuresti, Timisoara, Oradea, Galati, Constanta.

| suntserios a răspuns (pentru nirocino):

Galati? Ce dracu sa vezi in Galati?

| nirocino a răspuns (pentru suntserios):

În oraşul unde se întâlnesc Dunărea, Siretul şi Prutul locurile de explorat nu sunt puţine. De departe, cea mai frumoasă zonă a Galaţiului este faleza Dunării, pe primul loc în topul celor mai lungi faleze de pe traseul danubian. După o scurtă plimbare, poţi încerca diferite specialităţi culinare la unul dintre restaurantele de tip ponton. Nu în ultimul rând, pe faleza inferioară se găseşte una dintre cele mai mari expoziţii permanente de sculptură metalică din estul Europei.
Parcul Dendrologic cu a sa Grădina Senzorială este unică în România. Tot în zonă, se află Planetariul şi Observatorul Astronomic care are în program trei spectacole de călătorii virtuale în univers folosind imagini realizate de sondele spaţiale şi grafică digitală de înaltă rezoluţie.
Nava cu zbaturi „Tudor Vladimirescu" este, fără îndoială, cea mai veche navă funcţională din flota românească şi este cel mai vechi vapor fluvial în funcţiune.
Se poate lua masa la restaurantul din turnul de televiziune, aflat la o înălţime de 100 de metri, de unde se poate admira oraşul si artificiile. Plimbarea cu liftul costă 10 lei şi se adaugă la nota de plată.
La Muzeul de Ştiinţe ale Naturii şi la Planetariu, acvariul muzeului are o mare varietate de peşti, inclusiv piranha.
Vrei un revelion romantic la un restaurant plutitor care te plimbă pe Dunăre? Restaurantul Malnas, aflat pe un vaporaş, îţi poate îndeplini dorinţa. Preţurile sunt uşor ridicate, dar experienţa merită.A doua zi, dimineata, poti merge descult prin zapada in Gradina Senzoriala, te poti da pe role sau skateboard aproape de bac sau poti incinge un joc de paintball foarte distractiv si ieftin.

| litere123 a răspuns:

Cluj Napoca
Galati
Bucuresti
Ploiesti
Oradea

| Cartofescu a răspuns:

Cred ca ai putea sa faci un sacrificiu si sa iti petreci o minivacanta putin mai departe, iti garantez ca nu vei uita niciodata o excursie la Cernobil laughing. Glumesc, incearca la Sinaia sau prin imprejurimi, e foarte fain si e ieftin daca "gugalesti" putin.