|

Vreau sa plec cu avionul in italia(singura), insa nu stiu daca pot avea 2 bagaje de cala? kg la bagaje se aduna? (acumulate, nu cred ca depasesc 20 kg) va rog sa ma lamuriti happy mersi mult

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca mergi cu low-cost, ai voie UN singur bagaj de maxim 20 de kilograme, care nu este inclus in pretul biletului, trebuie cumparat inainte, la fel la bagaje de maina ai voie UN singur bagaj, la bluair, de exemplu, e de 7 kg,, la mana,, in care intra si geanta si laptop, doar camera foto nu o cantareste. in italia am mers de 2 ori cu bluair si m-a pus sa imi pun posesta in rucsacul de spate care era bagaj de mana, cantaresc la suta de grame. daca nu e o cursa lowcost, ai bagajele incluse in bilet, la cala ai voie cu 20 kg/pentru Europa/ si pot fi 2 bagaje care sa aiba impreuna 20 de kg. La lowcost daca platesti bagajul de cala in aeropot e dublu decat daca il iei cu cel putin o zi inainte de la agentia de bilete. drum bun!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pasagerii care calatoresc la clasa economica pot avea un bagaj de 20 kg (44 lbs) fara taxe suplimentare.
Pasagerii care calatoresc la clasa Business pot avea un bagaj de 30 kg (66 lbs).
La cursele spre si din Statele Unite, Canada si Mexic, toti pasagerii pot transporta doua bagaje scutite de taxe. Cele doua bagaje nu trebuie sa depaseasca 158 cm fiecare (lungime + latime + inaltime). Greutatea maxima permisa este de 23 kg (70 lbs) per bagaj.
Puteti avea bagaje de mana pe toate cursele:
- O geanta de voiaj, nu mai mare de 55 x 35 x 25 cm si nu mai grea de 10 kg (22 lbs).
- Un pardesiu/patura, umbrela/baston, o poseta, o geanta - camera video, si o cantitate rezonabila de material de lectura.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cand am fost yeu in spania (cu WizzAir cei drept), conditia era sa nu depasesc 20 kg bagajele de cala, (altfel pentru. fiecare kg in plus plateam) nu conta ca am 1 sau 100, acumulate sa nu treaca de 20 kg...acum la blue nu stiu cum ii, da` daca acumulate nu depasesc 20 kg atunci nu vad de ce sa nu iti dea voie sa te imbarci cu 2 bagaje...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Compania e blue-air.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai se plateste pe kg...eu am plecat in spania la un concurs de biciclete pentru teren accidentat si mi-am luat bagajul si bicicleta...am platit pe kg!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează