Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 4 Octombrie 2025 sunt:
Am și eu o întrebarea ce ar trebuie să fac dacă versurile nu dau pe beat deloc și nu prea găsesc versurile potrivite vocea mea normală se aseamănă ca a lui Petre Ștefan și Rava dar nu prea o...? (mai mult)
Deci nu stiu ce sa fac, colega mea mi- a furat prietena cea mai buna, eram cele mai apropiate, pana cand nu ne am mai vazut de 2 saptamani si ea s- a racit fata de mine, am incercat orice sa ma apropii...? (mai mult)
Salut! Imi doresc sa fiu cam emo si nu stiu cum sa ma imbrac. Mereu ma uit pe net, dar am nevoie de sfaturi cu asta. Ps chiar mi se zice ca sunt emoloaica:)
I- am spus ieri dirigintei intr- o pauza ca promit ca nu mai fac prostii dar urmatoarea ora am vb tot timpul cu inca 5 colegi si cand a venit iar pauza a venit diriga si ne a zis ca profa ne a scris pe...? (mai mult)
E adevarat ca daca te duci la second hand unde sunt numai papuci de firma si care au preturi si de 300 lei nu poti sa iei ciuperca? Si daca iti si spune vanzatorul/vanzatoarea ca sa stai linistit ca sunt...? (mai mult)
Care e faza cu site- ul 69run. work? Ce se intampla daca intri pe el? Ca imi tot trimit site ul asta unii useri de pe un chat atunci cand le scriu si imi dau un link cu acest site si imi spun ca sunt poze...? (mai mult)
Unde pot merge că sa ajung actor? Ador actoria și sunt clasa a 8 a. Recomandări de licee Târgoviște?
știți cum se fac filmele acelea de tip disney și îți pui poze cu tine timp de 5-10 min? mă ajutați cu un tutorial sau să îmi explicați vă rog, căci am mare nevoie
La toată lumea apare măselele de minte și trebuie scoase neapărat?
Hey TPU, am primit de VDay un biletel în care mi-a scris cineva anonim ca ma place. Eu cred ca este de la mine din clasa, dar nu știu cum sa aflu fără sa par stupidă. Ce sa fac?
La toată lumea le ies măselele de minte sau nu? Și trebuie scoase?
Draga TPU, ma simt destul de umilită. De ceva vreme( aprox 2 luni) am început sa vorbesc cu un băiat pe care l am plăcut încă de la începutul anului și chiar ne am înțeles bine.El îmi este ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare dacă am o măsea cariată și caria e ca un bob de mazăre doare când se curăță?
Dacă la Evaluarea Națională de la sfârșitul clasei a 8-a, iei la română 7 și la mate 4, poți să intri la un liceu cu 4.5, 5 etc. sau practic ești picat?
Ce părere aveți despre Colegiul Tehnic "Ioan C. Ștefănescu", Iași, gen la liceu? Pe profilul coafor stilist m- ar interesa mai mult. Sunt oameni mișto, fete de treabă sau elevii sunt asemenea...? (mai mult)
Unde pot găsi și eu studiouri de muzică bune gen cu mix mastering etc ….
Pot să i au și alte pastile în timp ce i au antibiotic?
Prietena mea a vrut o pauză pentru a se regăsi pe ea pentru personalitatea ei și a zis ca ma căuta ea Dați-mi un sfat ceva
Cum ar trebui setata camera la un Samsung Galaxy S24+ ca sa faca poze cat mai bune?
Mi frica ca imi scade nota la purtare doar pentru faptul ca sunt vopsita roșcat de fapt pot sa zic ca bate mai mult spre portocaliu, țin sa Menționez ca sunt clasa a 12 si de la început de a 12 ma...? (mai mult)
Am și eu o întrebare poți ajunge Trapper dacă nu ai voce multă, și aveți idee de Beat uri bune, am înțeles ca la studio poți să îți mixezi vocea ( mix mastering ce este?
Hey am si eu o intrebare dar chiar as vrea un raspuns. mai este putin pana la examen (evaluare nationaala clasa 8) mai am timp sa fac ceva? in 5- 7 nu prea am avut profa de mate buna si am pierdut mult...? (mai mult)
Hei TPU. Cum as putea sa trec peste o prietenie de ani de zile in care ne ignoram si nu mai tinem legatuta din cauza familiilor noastre?
Salut, vreau să pun și eu o întrebare, am vârsta de 17 ani, prietena mea are 13, dacă pleacă de la parintii(aceștia nefiind de acord cu relația noastră) și vine la mine, nu se poate face...? (mai mult)
Bună,îmi puteți da biografii de Instagram pentru fete? Adica de genul cu vârsta, liceul etc. Poate și un citat
An 13 ani si ma gandesc sa plec de acasa. Aveti sfaturi despre cum as putea sa ma descurc?
Salutare, initial am fost tentat in a cumpara un Iphone 15 pro max teoretic nou sigilat de la cineva de pe OLX la un pret de 5700 de lei. Parea sa aiba ratinguri bune si multe alte telefoane de vandut...? (mai mult)
Salut, Vreau sa ma apuc de trap dar nu prea am asa de multă voce, întrebarea mea este dacă poți deveni sau face trap chiar dacă nu ai voce, la studio se poate îmbunătăți voce prin programe?
De la ce vine porecla Țuțius sau țuța asa i se spune bunicului meu si sunt curios de ce i se spune asa
Bună, aș dori și eu să știu ce se întâmplă cu minunați copilași care sunt aruncați de parinti lor naturali în brațele oricui și apoi acel copil dacă acum câțiva ani nu au existat telefoane...? (mai mult)
De ce sunt obosită mereu? Mă culc pe la 23 sau 12 noaptea și ma trezesc la 7 (când am scoală) dar când nu am mă trezesc între 10- 11 sau chiar și 11:30. Dar tot mi- e somn indiferent la ce ora...? (mai mult)
Am o problema, mă enervez foarte repede din anumite motive care mă enervează super mult și mă deranjează. Nu am probleme cu glanda, nici nu sunt depresiva, nu urăsc oamenii. Problema...? (mai mult)
URGENT salut, vreau sa stiu si eu cum se spune cand vrei sa imparti o tigara cu cineva, ca ma jur ca am auzit la tara si nu gasesc pe net.
Salut, am 18 ani. Daca beau 1, 2 beri la ora 11 seara și la 4 dimineața trebuie sa conduc mașina, ce credeți pot? în caz de ma oprește politia și ma pune sa suflu în etilotest etc. mai iese ...? (mai mult)
Salut am 14 ani și fumez 2 3 țigări pe zi, Într- o zi ma văzut varul meu cu tigara și ms zis la mama și acum după 1 luna mama se uite foarte suspect la mine și îmi da impresia că mă lasă ...? (mai mult)
Buna spal capul fetitei dar parul iei tot miroase urat
Ce înseamnă cand un barbat se uita fix in ochii tai și nu clipeste deloc, si se uita de fiecare data când te vede?
Buna ziua, in legatura cu facultatiile private ele sunt mai "usoare" sau cu un volum de studiu mai mic?
Vi se pare normal tu ca și casier la un fast foods sa nu îți poți lua tips? Mi se pare aiurea sa ia managerul de fiecare data tipsul!
Ce inseamna lahormos?
Buna seara, TPU! Ce face acest termometru de are WI- FI si chiar si bluetooth? Pentru ca daca il bag in priza sare siguranta in tot orasul (traiesc in Braila). Imi face ouale si imi m- ai si curata praful. ...? (mai mult)
Dacă media iese 5 sau 6 la En, asta înseamnă că nu intru la liceu și merg pe profesionala? Dar dacă iese 5, 50 sau 6, 50?
Folosesc pouchuri cu nicotina de ceva timp aproximativ 3 luni, iar saptamana viitoare ma duc la analize, poate sa iasa pozitiv la nicotina sau la substantele din pouch?
Unde te poți angaja la 16 ani? ☹️
Am și eu o ultimă întrebare, poti ajunge Trapper dacă ai puțin flow și să compui versuri sau nu e de ajunge, am un prieten el se ocupă cu muzică și mi- a spus ca la studio mix mastering e CV...? (mai mult)
Bună. Am nevoie de ajutor. Eu sunt de 1 săptămână jumătate într- o relație cu un băiat. Părinții lui nu știu despre noi fiindcă el an ales că este mai bine să nu le spună. Sâmbătă am...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a12a pe profil economic. Am câteva întrebări despre atestat. Dacă lipsesc din acea zi, ce se întâmplă? Mi s- a spus că este obligatoriu acest proiect/atestat. Nu vreau să îl...? (mai mult)
URGENT! Toata lumea ma uraste, nu inteleg de ce, eu sunt o fata buna si imi doresc o prietena dar in clasa mea nu gasesc niciuna, toate sunt rele! Mereu m- au tradat! :(( In fiecare seara plang din ...? (mai mult)
Băi frate, îo nu înțeleg o chestie, îi dai cerere de urmărire unei fete, ți- o acceptă și fetele nu dau follow back, adică înapoi, follow bine hai ca înțeleg ca nu dai dar să dau un ...? (mai mult)
Pot sa merg la beach please 2024 daca implinesc 14 ani pe 15 martie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Hopoblade întreabă:
LisaJulie întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?