Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 3 Noiembrie 2025 sunt:
Am o problema cu parul,imi cade si este foarte rar, ce imi recomandati sa fac?
Am ceva dubii ...geaca asta cred ca e de toamna, nu sunt sigura ..la temperatura care este acum nu imi va fi frig cu ea? zice ca este usor vatuita : http://m2.hm.com/ro_ro/productpage.0518125001.html ...? (mai mult)
Cum sa fac ca sa nu mai ma poata adauga nimeni pe Messenger pe grupuri?
Vroiam sa va intreb cum trebuie sa procedez in situatia in care vreau sa plasez saptamana viitoare o comanda ca reprezentant si as dori si 3 cataloage din nr. urmator(10)? As dori ca un reprezentant...? (mai mult)
Se poate îngheța un an școlar pentru un elev de clasa a șaptea. Care sunt condițiile?
Voi cum v-ați acomodat cu clasa a 9-a? Și cât timp v-a trebuit? Mie unul nu-mi place, toți se cunoșteau deja și nu sunt genul care să se bage singur în seamă.
Mai exista fete in societatea asta bulls#it care zâmbeşte mergând pe strada decat sa stea cu capul inainte si cu castile de la telefon in urechi, care seamănă cu emoticonul asta
Buna Recent am facut o carte glume/bancuri si MEME- URI https://www.wattpad.com/story/113910420- bancuri- jokes- memes trageti un ochi daca vreti sa va amuzati putin cred ca fac niste meme uri ...? (mai mult)
Salut, ma numesc Sebi, am 16 ani, sunt in clasa a X a si am o problema foarte mare...sunt timid si nu stiu cum sa scap de asta, de ceva timp imi place de o fata si imi este rusine sa ii dau mesaj, ...? (mai mult)
Ajjuuuutooor! Pe laptop sunt conectata la wifi si cand intru pe Facebook sau Youtube merge dar cand intru in alte pagini imi apare adresa dns a servarului nu poate fi gasita... Pe pc merge perfect, la...? (mai mult)
Sunt fată și am banchetul de sfârșit de a 8- a anul acesta. voiam să vă rog să îmi daţi niște link- uri cu rochii care ar fi cel mai ok să le le port și pentru vârstă și eveniment....? (mai mult)
Am nevoie de o părere in următoarea situație ...este vorba de un coleg care ma place (cel puțin fizic ) încă nu am ajuns sa ne Cunoștem ..eu îi urmăresc activitatea deoarece nu știu cum...? (mai mult)
Heii, TPU! Concurez pentru miss si am nevoie de o prezentare. O profesoară se ocupa de asta si ne.a zis ca luni să aducem un citat despre noi, ce ne caracterizează etc. Pășesc pe pasi de dans de...? (mai mult)
o intrebare pentru fete. voua prin colanti sau pantaloni stramti vi se vede p****.cum sa fac sa nu se mai vada iubitul meu este foarte gelos...
Ma puteti ajuta cum sa recastig sansele unei fete la care i-am scris pe mess si nu a decurs totul chiar cum trebuia? Fata e mai mare ca mine. Multumesc!
Fetelor le plac baietii cu patratele, cu un aspect fizic de invidiat?
Ma puteti va rog ajuta cu niste sfaturi cum sa ma ingras.Sunt slaba, am de abia 38 kg la 1, 60.Mentionez ca si mama mea era la fel la varsta mea.
E adevarat ca nu este bine sa te joci pe telefon cand telefonul este la incarcat? Stie cineva daca este adevarat sau nu? Mi se poate strica telefonul daca ma joc pe el cand il tin la incarcat?
Este ora 5 sau ora 6?
Buna, as dori neaparat cateva sfaturi utile sau altceva despre cum sa reusesc sa ma integrez cat mai bine intr- o scoala noua, mai ales daca e una din strainatate ca in cazul meu.Situatia e urmatoarea:...? (mai mult)
Pe 9 septembrie am cunoscut un baiat, de care m- am indragostit. El nu. Nu simte nimic pentru mine. A spus ca o sa fim buni prieteni dar nu e asa. Ei bine de atunci nu ma pot impaca cu ideea ...? (mai mult)
Unde pot gasi fete in Constanta care sa fie de treaba si sa nu se uite numai dupa banii baietilor?
Am și eu o întrebare de exemplu pe Instagram la unele poze sau videoclipuri, e pusă poza sau videoclipul și pe lângă sau deasupra este fundal alb și de exemplu dacă exempluste pus deasupra videoclipului...? (mai mult)
Exista ghete de iarna Jordan? Si de unde pot sa le achizitionez?
Cei plecati in strainatate.Cum sa descurcati cu dorul de casa? Eu visez mereu ca ma intorc in satul meu natal.Un sat nu prea dezvoltat dar ma incarca mereu amintiri legate de el.Acolo am copilarit pana...? (mai mult)
Peste cateva zile e Halloween-ul si as vrea sa dau o petrecere. Imi puteti da cateva idei de jocuri? Nu vreau link-uri. PS: am 15 ani
Am/N-am luat o nota mai mica de 4?
Cum sa reactionez când un băiat ma,, înțeapă,, cu degetele sale de mijlocul meu? am pățit ca un băiat din clasa îmi face asta zilnic
Imi vine sa nu mai ies din casa Am par pe fata e groaznic culmea e ca in poze nu se vede Cand ma uit cu oglinda de aproape se vede si ma simt groaznic Nu stiu ce sa fac. Ce sa fc?
Stie cineva site-uri cu carti sf, mister, si horror? Tot caut si gasesc extrem de putine pe gustul meu. Multumesc!
Vreau să Slăbesc! Ce schimbari trebuie să fac în alimentație? Vreau Argumente!
`Cand esti avar, sentimente apar mai rar` Sunteti de acord cu acest vers?
Cu ce as putea sa ma imbrac la balul bobocilor? Se organizeaza intr-un club. Sunt fata
Cum pot sa fac bani la 17 ani? Fara sa ma angajez. Pe internet adica, totul fara paid to click.
M.am saturat de viata asta, am 14 ani si ma simt foarte singura. Am cativa prieteni dar nu stiu daca sunt chiar prieteni ptc nu suntem asa apropiati cum eram o data si nu simt ca mai tin la mine cum tineau...? (mai mult)
Ce inseamna a fi pestoaica cuiva?
Hei! Sunt a opta si voiam sa vad ce parere au cei de la C.N.S.H.B despre liceu. Sunt profesori care spun ca e bun si altii care spun ca e prost. Profilul uman, intensiv engleza daca se poate!
Am o problema și chiar as dori sa primesc răspunsuri adevărate:am in clasa la mine un coleg pe care îl plac.A venit de 2 ani in clasa la mine și de atunci îmi place de el dar mi- e frica...? (mai mult)
De fiecare data cand imi place un baiat mi-e rusine/teama sa vorbesc cu el pentru ca ma gandesc ca nu am sanse oricum. Nu stiu ce sa fac...:((( Voi ce imi spuneti?
azi am mâncat un bol cu cereale cu lapte, 10 clatite goale și mari, 4 felii de pita cu pateu, un blid cu picioci paie :)), 7 bomboane, 2 sarmale și acum 10 minute ciorba de burta. ...? (mai mult)
Buna feteleor, vreau sa imi iau ceva tratament pentru caderea si cresterea parului, oare care e mai bun : aspasia, revalid sau parusan?
Aplicatii pentru a face din 2 poze una singura sau a pune fata cuiva pe corpul altcuiva?
Ma poate ajuta cineva, va rog! Testati viteza HDD- ului folosind programul CristalDiskMark. Explicati de ce exista diferente de viteza intre rata de citire pentru diferite dimensiuni buffer. ...? (mai mult)
Hey.De 2 zile ma macina gandul ca as avea TBC.Nu stiu daca chiar am, acum 3 saptamani m- a prins o raceala si de atunci tusesc incontinuu.Inca sunt putin racit, in sensul ca am nasul putin infundat, ...? (mai mult)
Cum pot sa sterg fivem de pe gta v trebuie sa il dezinstalez?
Acum doi ani si un pic am inceput sa infometez pentru a pierde din kilograme. Stateam foarte mult nemancata, cateodata ajungeam si la 10 zile, dupa care incepeam sa mananc din nou, dupa imi parea...? (mai mult)
Stiti vreun site in care pot viziona sau descarca TOATE episoadele din Calaretii Dragonilor ( pana in ultimul sezon;) )? ***Dau funda! ***
Cum as putea sa invat repede germana si italiana. Cit mai repede posibil. Dati-mi un site sau video-uri dar sa fie romana germana.
În cât timp se încarcă o baterie de telefon, la încărcător universal?
Am o întrebare urgent! Am ascultat, în vară, o melodie și nu știu cum să dau de ea. Tipul care cântă, are o voce groasă ca artistul Rag'n bone man. Versurile sună cam așa: It's in your dna,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Catamedeea26 întreabă:
mmarrybr întreabă:
Mihaela2023 întreabă:
caalcen întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!