Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 22 Octombrie 2025 sunt:
Cine poate să îmi de-a și mie un scenariu bun se stand up comedy?
Am și eu o întrebare, deci cum vine aia... ca iarna se schimba ora și vara tot... Și cum adică se doarme o ora mai mult? Ca tot 24 de ore sunt, eu nu ies de la munca mai devreme nu?
Cat costa sa iei permisul de conducere? Ma refer tot analize scoala instructor..asa cu aproximatie?
De ce scoate mai putin fum țigara electronica!? De curând am achiziționat una! Si scoate mai putin fum ca de obicei! De ce? Mai exact modelul de la Smoke Stick V8
Cum e mai usor sa te transferi? De la un liceul X profilul stiintele naturii la liceul Y profilul stiintele naturii, sau de la liceul X profilul filologie la stiintele naturii? Ma pot transfera dupa ...? (mai mult)
Ajutor! Sunt virgina. Mama mea crede ca m- am îngrășat fiindcă am luat anticoncepționale pentru ca cică vreau sa mă culc cu prietenul meu liniștită. Daaar nu e adevărat. Ce sa fac? Nu cred ca...? (mai mult)
Te poti muta la tonita din cls a 9a sem2 daca ai fost la o scoala cu alt profil?
Este adevărat că la şcoală dacă nu ai prieteni se leagă toți de tine?
Stiti vreun site sau ceva de genul unde ami pot dezvolta fluenta in vorbire in engleza?
A aparut sez 2 din elfen lied?
Salutare TPU vorbesc cu o fata de ceva timp, am fost cam rece cu ea, dar s- a cam intors roata acum ea e rece cu mine. si nu stiu cum sa o fac sa fie mai... nu stiu. Am inceput putin sa glumesc cu ea,...? (mai mult)
Ma trezesc de dimineata la 7 sa ma duc la scoala vin la 14:00 de la 15:00 pana la 17:00 fac sala, mai dorm mai invat oleaca si asa se repeta toate zilele care se termina in "i"... nu stiu ce sa fac ca...? (mai mult)
Stie cineva de la ce vine "w/e"?
Buna TPU am mare nevoie de ajutor cred ca am HOCD, e frica ca voi deveni homosexual, incep sa cred ca sunt gay desi in toata viata mea nu am fost atras in nici un fel de baieti, doar de fete, am iubit...? (mai mult)
am si eu o intrebare: ce pot face sa mi indesesc parul? Am parul destul de rar si cred ca am mostenit chestia asta de la parinti.
Salut Recent am fost luat in bataie de joc de profesoara de romana deoarece m- am balbait (am avut un incident de cand am fost mai mic.) Oricum, m- am simtit in ultimul hal deoarece toata clasa a ...? (mai mult)
De ce o persoana nu ma poate suna? Eu nu o am la blocat... Dar problema este ca doar pe mine nu ma poate apela.
Stie cineva ce se intampla la balul bobocilor gen cum trebuie sa venim imbracati si ce se intampla etc?
Vreau sa imi fac prieteni gay, este cineva? Lăsați o metodă de a vorbiva rog
Salutare,știe cineva daca mai este valabilă campania din aplicația,, Younivers"? Introduc mere coduri și nimic spune :codul a fost introdus cu succes. Mulțumesc!
In ultima vreme am o stare nasoala.Starea asta o am de la începutul verii.Nu stiu ce se întâmplă, dar in ultima vreme sunt oarecum deprimat, nu am chef de nimic, cand ies pe afara ma...? (mai mult)
Nu stiu ce am. Tocmai am intrat la un liceu foarte bun dar ma simt foarte demotivata pentru ca este totul foarte greu. Am atat de multe teme incat le ocolesc de tot. Nu stiu cum sa imi revin....? (mai mult)
se zice ca pe 12 octombirie va fi sfirsitul si ca un asteroid va cadea! e adevarat?!
Am o intrebare si o "poveste" ca sa zic asa. Voi credeti in vraji\farmece? Acum cateva luni m- am despartit de iubitul meu.El a suferit foarte, foarte mult dupa mine. Acum vreo saptamana ne-...? (mai mult)
Buna TPU se poate ca un baiat care toata viata lui a iubit fete cu adevarat si a avut crush-uri numai fete si doar fete l-au excitat sa devina gay dupa adolescenta?
Sunt in clasa a X a la profil SN si am pierdut un manual. Ce e de facut? Sunt scumpe astfel de manuale?
M-am plictisit foarte tare.Voi ce faceti cand va plictisiti?
Care sunt cele mai bune locuri(dupa parerea voastra) de mancat in Constanta?
Acum cinci săptămâni mi- a murit nepoțelul de aproape trei ani. Până acum l- am visat de două ori, că mă jucam cu el, aseară am mai visat că mă duceam la el la mormânt, dar era la altă...? (mai mult)
Ce probleme are scoala voastra? Ce nu va place la ea? Ce ati vrea sa schimbati? Si cum? Nu trebuie sa raspundeti la toate intrebarile, dau funda! Si nu vreau sa aud orice problema minora, va rog.
Salut. Imi poate afla cineva codul puk al acestui numar de telefon : 0764 922 562. Am introdus din greseala pin- ul de cateva ori, si imi cere codul puk, dar eu nu- l mai tin minte. Stiu ca era...? (mai mult)
O sa trebuiasca sa merg la o intalnire cu iubita mea, dar oribila problema e ca ea e mai inalta cu aproape un cap decat mine, ma gandeam sa beau bine, sa ma spal pe dinti cu multa pasta ca...? (mai mult)
Buna, TPU! Am un aparat Nikon D3300, cu un obiectiv 18- 55. Vreau sa mi cumpar un obiectiv care sa ma ajute sa realizez in primul rand portrete. Cel mai mult ma intereseaza blurarea fundalului. Este ...? (mai mult)
Buna, TPU! Am nevoie urgent de voi! Deci am întâlnit un băiat de la mine din liceu mai mare cu 2 ani (clasa a12a ) și i am dat mesaj acum o sapt, nu an vb decât ft puțin și intr o zi am fost cu...? (mai mult)
Ce părere aveți de o relație in care e diferenta de cam 7-8 ani?
Urgent! Va rog! Am o nelamurire. La mine in liceu se organizeaza o excursie in Italia. Am nevoie de procura de la ambii parinti, dar tata e in alta tara. As putea merge? Va rog, urgent, maine trebuie...? (mai mult)
In ultima perioada îmi merge foarte prost mai exact de vreo 3 luni ..nu știu ce sa mai fac ...parca supar pe toată lumea, singurul băiat de care îmi place nu pare sa dea nici doi bani pe mine,...? (mai mult)
Am observat ca daca fetelor le vorbesti frumos, te iau de prost, sunt altii care- si bat joc de ele si care le jigaresc calumea, si cu aceia vorbesc. Eu de felul meu ma comport frumos, si parca sunt...? (mai mult)
Dacă sunt la un liceu teoretic pot să mă transfer la un liceu de arte?
Ce pastile sunt bune pentru învăţat?
Am intrat in primul an de facultate și am închiriat o garsonieră cu încă un coleg deoarece am ore până seara și nu aveam cu ce sa vin acasă faza este că nu prea îmi place să stau aici as prefera...? (mai mult)
Am lipsit o săptămână de la scoală deoarece am avut probleme de sănătate (abces), si Medicul de Familie stia asta. După ce m- am vindecat, am fost sa- mi iau scutire pentru cat timp...? (mai mult)
scuzati categoria dar aici sunt mai multe persoane, de 2 zile nu imi merg datele celulare pe telefon nu inteleg ce are de nu imi merge VPN, cum pot sa remediez situatia asta? Sau unde pot...? (mai mult)
Buna stie cineva cum se spune la masinaria care face alcool pe engleza?
de ziua pe de nastere(bina ca mai este e tocmai in vara) as vrea sa o fac intr- un artament cu camere mari sau o casa ceva si as vrea pentru 1 zi si nu gasesc, ati putea sa imi dati niste link-...? (mai mult)
Hei TPU cine îmi poate da un model de scutire pentru absențelor fr la scoala si sa îmi spuneti daca se poate face pe mai multe zile
Unde deblochezi un utilizator TPU?
Va rog cum pot scapa de constipatie nu am fost la toaleta de 4 zile si oricat as incerca nu pot.
Intrebare legată de Facebook. Cum pot vizualiza prietenii cărora le-am trimis cerere de prietenie si cei ce mi-au trimis mie. In activity log nu mai apare. Dau fună.
Buna, stie cineva cum pot filma mai mult de 10 secunde cu snapchat? Am vazut la story- urile unor persoane ca pot filma mai mult decat limita butonului, filmarea impartindu- se pe mai multe snap- uri....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
Sawarekh întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?