Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 20 Octombrie 2025 sunt:
Hello TPU, am un crush in liceu si nu stiu cum sa- i marturisesc sunt extrem de rusinos si nu pot sa ii spun in fata, recent am aflat ca are Sarahah si am spus ca este mult mai usor daca as faceo prin...? (mai mult)
Cum se numeste aceasta aplicație https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1731984280150646&id=133931029955987 Funda
Hello! Știe cineva un liceu din București care are profil de chimie-biologie?
Am descarcat windows movie maker de curand, dar nu stiu cum sa-l folosesc. Vreun sfat?
Vă rog, dați report la acest cont de Facebook pe motiv că e unul fals? E Un Facebook foarte vechi de când erai mic și am niște poze groaznice, și nu pot să- l șterg pentru că nu mai am datele...? (mai mult)
Colega din spatele meu imi tot bate in scaun, imi ia pixurile. Da, imi ia pixurile si le inapoiaza la jumatatea orei :)), chiar daca suntem la liceu. Si cand o intreb de ce imi bate in scaun incepe ...? (mai mult)
Am o mare problema.Recent, am inceput clasa a ix- a(9) si am colegi noi in clasa si nu ma pot acomoda.Am foarte multe emotii cand ma intreaba profesorul ceva pentru ca mi- e frica sa nu fac ...? (mai mult)
De ce baiatul trebuie sa bage primul o fata in seama? Multi isi fac idei precum: nu ma suporta, nu ma place, o plictisesc, voi asteptati mesajul in acel momemt? Si sunt unele fete care nu dau un emojii...? (mai mult)
FUNDA PLUS VOT. Stie cineva sa imi spuna ce inseamna "CHROME HEARDS"? Dar nu mot-a-mot. Multumesc!
Intrebare lunga~ Vara aceasta, dupa ce am sustinut examenul de bacalaureat am depus 2 dosare amandoua la universitatea politehnica la 2 facultati: 1. Electrotehnica 2.Mecanica(pe Inginerie mecanica\...? (mai mult)
Bună TPU, ce credeți v - a veni al 3- 1 ea război mondial? Ce părere aveți de USA- RUSIA- KOREA? Oricum i don't give a fuk, noi oricum avem de suferit din cauza războiului, nu mi- e frica de...? (mai mult)
cam cat pot sa mai cresc de la 15 ani si 9 luni? Am in jur de 166 167 si sunt baiat...
Cateva sfaturi pentru facultate? Nu prea stiu nimic.Sunt la profil de inginerie : automatica si informatica aplicativa Cum vor fi profesorii,etc, orele,notitele, etc.
As vrea sa ma dezvolt. Ma refer la sanii si sa ma mai ingras. Am 15 ani. Si practic handbal. Am sanii foarte mici, mi.ati putea da niste sfaturi? Pun pariu ca voi auzi de la voi "ai timp...? (mai mult)
Sarumana TPU, am o problema. inainte imi placea sa ma joc pe pc sa ma uit pe Youtube dar cu timpul placerea a disparut si in acest moment nu imi mai place sa fac nimic, nimic nu imi mai da satisfactie...? (mai mult)
Care este faze cu personajele? Adica in anumite grupuri de pe Facebook te pune sa iti alegi un personaj sau doua, in fine. Dar ce rol au ele, cu ce te ajuta? Inteleg la pagini, adica e un fel de semnatura...? (mai mult)
Salut.Am o problema care ma paste de ceva timp. Am vazut o fata la scoala care este draguta si pe care as vrea sa o cunosc mai bine si dc nu sa fim impreuna(ea nu este in clasa cu mine).Dar, partea nasoala...? (mai mult)
Vreau sa cumpar ceva online. pot sa folosesc fan courier-ul daca sunt minora (tot eu voi face plata)? Daca nu, ce alt serviciu de curierat pot folosi?
Am si eu o problema..in legatura cu o fata. Acum cateva luni acea fata ma placea extrem de mult, facea totul pentru mine si eu ca prostu am respinso..Acum mi- am dat seama ca e singura fata care...? (mai mult)
La ce liceu din Romania dai la jandarmerie?
Salut, am 14 ani si as vrea sa intru la liceul de politie din campina, dar am o mica nelamurire. Conteaza nota care o iei la examenul de capacitate pe care il dau toti elevii clasei a 8- a? Din cate...? (mai mult)
Este bunã Crema- gel Sebum Control pentru acnee? Vreau sa stiu daca este buna, deaoarce am mai multe cosuri(acnee) pe faţã si nu vreau sa imi apara mai multe. Am auzit ca unele creme nu ...? (mai mult)
Buna, imi puteti spune si mie daca ar fi indicat sa ii ofer drept cadou unei fete pe care o simpatizez, in varsta de 22 de ani niste flori, bomboane mai rafinate? Spunea ca este cu cineva dar ca nu stau...? (mai mult)
Hey TPU. In vara as vrea sa pot face ceva, adica un fel de job part time in mall, cum ar fi sa faci niste cafea, sau ceva ca o mica taraba in magazin, stiti voi cum va duceti prin magazin si sunt acele...? (mai mult)
Salut. Am dori o parere in legatura cu proteinele pentru sala. Vreau sa ma apuc din nou de sala, mentionez ca am mai facut. Ceva pareri?
Am o problema cu parul meu. E des si ondulat, nu il pot aranja in nici un fel si nici pe spate nu il pot lasa pentru ca arata naspa... Nu vreau remedii naturale insa ma intereseaza ce tratamente pentru...? (mai mult)
Salut am 14 ani si as vrea sa ma duc la scoala de politie din Campina, si as avea cateva intrebari : 1. Conteaza nota care o iau la examenul de capacitate? 2. Am 1.60, si 60 kg credeti ca conteaza ...? (mai mult)
Salut.E rusine sa fi virgin la 20 ani?
Cum îmi conving părinții să mă mute înapoi la școala veche?
Hey TPU! mereu aud pe la tv sau in diferite locuri atunci cand cineva canta i se spune ca canta,, seif,, safe nu stiu precis cum se scrie? ce inseamna sa canti seif
Salut, sunt in clasa a 5-a si am nota noua la purtare. Ce probleme ar putea exista?
Cum pot sa trec peste o despartire? Sa il urasc
Eu si prietenul meu suntem impreuna de 2 luni. Eu ii scriu romane dar el raspunde mai scurt... odata i- am spus ca nu am o problema ca el nu scrie romane doar ca atunci cand i- am spus ca pemine nu ma ...? (mai mult)
Salut.Am 15 si o lună și 1.85.M- am îngrășat mult pe timpul clasei a8a si am ajuns la 90kg.In liceul meu sunt și băieți de clasa a9a care au în jur de 1.90.Ps:Stiu ca sunt înalt pentru vârsta...? (mai mult)
Am un majorat saptamana viitoare si nu stiu ce as putea sa port. Ma gandeam sa mo cumpar niste blugi de un albastru asemanator cu cel pe care il are cerneala, asa mai inchis, si cu o camasa alba sau ...? (mai mult)
Bună seara. Ce faceți?
Ce trebuie sa inveti pentru Bac la romana? Si la ultimul subiect ce trebuie invatat mai exact? Comentarii, relatia dintre personaje sau caracterizare lor? Funda celui mai detaliat raspuns!
Dati-mi va rog un cont de clash royale de arena a 5 a 6 iar eu va dau unu de arena a4
Îmi poate spune și mie (in special fetele) cam ce program sa îmi fac la sala gen pe zile. Mulțumesc anticipat
Sal'tare, TPU! De cand a inceput liceul, am pus ochii pe un baiat si tare as vrea sa stiu ce e cu el. Inainte stateam in prima banca, singura, nu vorbeam cu nimeni, la cat de timida- s nu ma mira,...? (mai mult)
Buna TPU : As vrea sa ma ajutati cu pronosticuri pentru toate meciurile de maine din liga campionilor.
Ce sa aleg? Huawei p8 lite sau Lenovo vibe S1 lite? Sau ce imi recomandati pana in 800 de lei? As vrea un telefon cu baterie buna si sa nu imi faca lag in general.
Îmi puteți spune ce știți despre Colegiul national Ion Neculce? Cel din București.
Am si eu o intrebare despre invatamantul la ZI si cel la Frecventa Redusa/Distanta. 1. Pe diploma de licenta (ASE) o sa scrie la ce forma de invatamant am fost? 2. Ma afecteaza cu ceva...? (mai mult)
Cine a văzut filmul IT?
Se castiga bine ca medic cardiolog in Dubai? Unde trebuie sa faci facultatea? O sa o duc mai bine decat medicii de aici daca ma duc acolo? O sa am parte si eu(uneori) de distracțiile de acolo? Se ...? (mai mult)
Este normal sa am penisul in jur de 14- 16 cm la 16 ani?(nu ma interseaza statisticile ca in Romania media este de 12 cm). Stiu ca o sa- mi dati raspunsuri ca nu conteaza marimea dar ca sa ai ...? (mai mult)
Cand vreau sa ma uit la un film online imi apare ceva ce trebuie sa instalez...si imi zice ca am virusi in tel Ce sa fac?
Salut tuturor, de trei saptamani m- am cunoscut cu o fata, la inceput era glumeata, radea, chef de vorba, stateam noptiile lungi si vorbeam, dupa am iesit de 3 ori, mi- a dat mesaj cand a ajuns ...? (mai mult)
Va rog cu îi apune la melodie, știu numa refrenul "don don dons"!❤️❤️❤️
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
farcry444 întreabă:
1onurReal1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!