Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Octombrie 2025 sunt:
Sunt din Timisoara si peste 5 luni fac 18 ani. Intrebarile sunt : trebuie sa fac neaparat majoratul? Daca merg la colegii mei la majorat trebuie sa fac si eu ca sa vina si ei la mine? Cam cat ...? (mai mult)
La liceul Pedagogic se face balul bobocilor?
Vreau să ies cu un băiat este drăguț cu mine dar ma enervează ca este prea mic de statura, ori nu imi place ca este născut pe 9 august, e data cu ghinion. Nu stiu ce sa fac as vrea sa îl refuz
ieri accidental m- am bagat in seama pe Facebook cu o fata pe care nu o cunosteam deloc, mai ales prin faptul ca ea e din Bucuresti eu din alt judet, si am stat de vorba de anumite lucruri...? (mai mult)
As vrea sa imi raspundeti cu 5 pagini pe Facebook care posteaza diferite poze funny doar ca toate sa fie in limba engleza, chiar mai bine pagina sa fie creata de un american.
Buna TPU. Eu jucam Minecraft, pana cand doi verisori s- au mutat la mine caci au niste probleme de familie (unul are 16 ani altul 12) dar mai nou au descoperit ca eu am cont premium. Eu am un carnetel...? (mai mult)
Cum as putea să învăț comentariile pentru bac la subiectul III? Eu nu am de gând să le memorez, iar de citit, am citit cam jumătate din operele pentru bac și tot nu știu ce trebuie să fac.Nici...? (mai mult)
Buna, Inainte de incepe vreau sa va multumesc din suflet ca ma ajutati si ca sunteti alaturi de mine. :) Acum cateva zile, am observat un puiut de caine maidanez pe strada. Era asa trist si singur...? (mai mult)
La cate raporturi se inchide un cont de Facebook?
Sunt în clasa a opta ( deși încă nu am început anul școlar) și mă gândesc deja la ce liceu să dau... Cel mai tare mă atrage liceul militar, iar dacă mă hotărăsc sigur intru. Problema...? (mai mult)
Cum vi se pare o fata care are 1.54 si 54 de kg?
A folosit careva Aspasia, adica are vreun efect? As vrea sa incerc si eu.
Hey! Vreau sa stiu daca ma place sau nu. Eram intr- o seara pe afara cu prietenii mei si a venit si baiatul de care imi place. Am mers si ne.am asezat pe o banca si o fata a vrut sa mearga acasa, ...? (mai mult)
Buna am o problema Cand dau examenul auto Am emotii mari nu stiu de ce Si nu sunt eu ala care conduce bine ma pierd Trebuie să fac ceva sa iau pastile de emoție
Imi place mutl de un baiat intrebarea mea e daca ma place si el. Adevarul e ca nu vreau sa ma laud sau ceva dar sunt bogata am al 2- lea iphone 6 anul asta si haine super, scuze de lauda :( Cant...? (mai mult)
Ok deci va părea ciudat dar vreau sa învăț sa nu îmi mai pese așa de mult. Sunt genul ăla de persoana care suferă din orice cct, daca comentează cineva la mine îmi pasa prea mult. Si in acest...? (mai mult)
Am baut si am facut niste prostii ( ma dădeam in spectacol), si prietenii mei acum sunt suparati pe mine, si nu stiu ce sa fac.
Buna,TPU! vreau niste statusuri mono,despre moarte, cimitir.... Sper ca intelegeti;) Dau funda pentru cele mai bune
De curând am terminat "O zi din sapte" si as cam aveam doua întrebări (prostesti, dar intrebari) legate de acest roman. Care este numele de familie al lui Elody? De ce la începutul romanului...? (mai mult)
Fetelor, ce cadou aș putes să-i iau cumnatei mele de ziua ei având în vedere că ea e make-up artist & hair artist?
Cum se comportă o persoană rebelă?
am nevoie de ajutor nu stiu cum sa nu bag in seama ce zic altii multa lume face misto de mine si nu stiu cum sa le raspund si sa nu bag de seama am incercat sa le raspund dar nu pot si sufar mult...? (mai mult)
Eu anul trecut in primul an de liceu, am avut un an groaznic. A fost si din cauza mea pentru ca am vorbit ce nu trebuia si asta le- a dat motive colegilor mei. Dar anul asta vreau sa fiu ...? (mai mult)
Este cineva de la Drept? Sa imi spuna in mare cam cand trebuie sa vin la facultate ca sa nu am nr maxim de absente.Cat se poate absenta? Trebuie sa vin doar la seminarii si examene? Pot sa lipsesc de la...? (mai mult)
Buna, un sfat va rog O părere despre facultatea Contabilitate si informatica de gestiune merită facuta, pot gasi usor loc de munca, adica se cauta?
Hey! Eram cam acum o saptamana la o prietena si ea a primit cerere de la un necunoscut (un barbat /baiat din Anglia mai exact), si acel barbat a inceput sa ii trimita mesaje in care ii spunea ca e foarte...? (mai mult)
Cum este la postliceala de farmacie? Dupa cat timp se face practica? Trebuie sa merg in fiecare zi?
Vreau sa trimit un colet prin posta adica de fapt doua perechi de adidasi. Este prima oara cand trimit prin posta si habar nu am cum procedez. Va rog sa imi spuneti de la A la Z ce trebuie...? (mai mult)
am si eu problema la un Samsung a3 2015 si sunt pe Vodafone, am aproape 20 gb si nu mai imi merge, ce pot sa fac? Va rog frumos sa ma ajutati.
Hey, îmi puteți da niste idei de farse Penteu sora mea, care ma enervează?
Salut am 18 ani mi-ea iesit o unflatura in fund si ma doare cand fac treaba mare! ce trebuie sa fac
Miam uitat parola la wapp si nu mai am numarul ala ce pot sa fac?
Buna,TPU. Am auzit ca ai putea sa convertesti pinul de la paysafe cu paypal. Intr-un fel in loc sa introduci cardul, folosesti paysafe. Este posibil asa ceva?
Ceva ponturi pentru primele zile de liceu? Vreau ceva mai detaliat. Exe: ziua 1:... Ziua 2... Ziua 3...
Cum trebuie sa fie femeia/fata perfecta din punctul vostru de vedere?(nu ma refer doar la fizic)
Stiti cumva daca mai sunt reviste LEVEL? Acele reviste cu jocuri video si daca da unde se gasesc.
Vreau si eu niste tabele sigure(sau macar cat de precise se poate) in care sa apara ce înălțime tr sa am la o anumita varsta. Eu am 13 ani si 1.71. E normal?
Heii am aproape 13 ani. invat pe 9, 10. Sunt bruneta. am parul lung. am cam 1, 50 si ceva. Sunt cam cea mai, , populara " fata din clasa. Ceea ce vreau e sa- mi spuneti cum sa fiu placuta ...? (mai mult)
fie ca sunteti fete sau baieti, voi cum v-ati prezentat la liceu in prima zi? Referindu-ma in clasa a IX-a, cand nu cunoasteti niciun elev etc.
Deci iubitul meu se comporta foarte urat cu mine, îmi vorbește urat, ma lovește, face pe șeful și ma deranjează foarte tare, ma injoseste in fata prieteniilor, el dacă are chef sa ma ...? (mai mult)
Hei buna! In ianuarie fac 13 ani! Si. in urma cu doua luni am inceput sa am secretii vaginale. am citit ca peste ceva timp, dupa secretii, o sa- mi vina si ciclul menstrual. Chiar nu stiu multe despre...? (mai mult)
Ce este Sandy Bell
Am o problema mare Cand eram in clasa 3- a eram intr- un liceu oarecare care avea si scoala generala.Intr- o zi eram cu un alt copil de la mine din clasa si cu care eram un prieten foarte bun,...? (mai mult)
Cum faci o perosană tăcută să vorbească mai mult?
Deck, de ceva timp am o flame incontestabila mananc incontinuu (baiat) si nici macar nu sunt gras drloc. nu m.as plange ca ma Ingras dar vreau sa stiu daca e ceva in neregula cu mine Sau doar faptul ...? (mai mult)
Vreau si eu niste statusuri despre o familie pierduta,o familie destramata, daca intelegeti. Dau funda pentru cele mai bune
Sall TPU, sunt băiat și am 14 ani. Vreau să știu cum de numesc benzile alea care le poartă unii băieți pe frunte, că illie's vlog.Va rog explicații și mie ce sunt și de unde as putea face ...? (mai mult)
În orașul Focșani pe la ce ora si pe unde ies fetele (alea mai bune) în oraș? Nu va gândiți la prostii eu vreau sa stiu doar pentru agățat nu pentru alte lucruri.
Sall TPU, as vrea o părere in legătură cu ce vreau sa fac înainte de a incepe școală, vreau să îmi fac câteva șuvițe in fata de culoare argintiu (sa predomine spre maro) și nu stiu cum sa...? (mai mult)
As vrea sa impart pliante sunt din Timisoara, imparte cineva de aici pliante si daca da cat se da pe ora si de unde luati acele pliante adica unde sunteti "angajati"ca sa spun asa.Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Esther100 întreabă:
Luys_Bianka_1993 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?