Credeti ca Subliminal Blaster ajuta cu ceva?
Noroc. As vrea si eu un sfat de la oameni cu experienta :D Deci eu in fiecare seara fac un mic antremanet, la bara la paralele(cred ca asa se zice ) si flotari dar, multi imi spun ca nu e normal sa...? (mai mult)
Heei, in aeroport la Roma, Ciampino ai voie sa treci de securitate doar cu o ora inainte? sau cand doresti tu? si cum e acolo in aeroport? va roooog sa mi spuneti
Ceva ponturi cand vin la școală 4 bătausi si vor sa mă bată(sau sa imi ia mancarea/banii)? Vreau sfaturi cum sa reacționez, ca de pârât SIGUR ii parasc. Cum sa reacționeze pe moment?
Dacă cineva la scoala ma amenința că da in mine si il vad ca icordeaza pumnul si il pregătește să mă lovească si ii dau pumni pe săturate, il dobor la pământ si ii rup una dintre mâini mi ...? (mai mult)
Vreau niste tehnici de bătaie câte joaca un rol foarte important intr- o lupta pe care oricine poate sa le învețe intr- un timp cat mai scurt. Vreau niste tehnici care se pot aplica împotriva smecherilor...? (mai mult)
Bună seara TPU! Sunt elev în Germania de un an de zile și mai am nevoie sa mai fac încă doi ani ca să îmi iau "bacul nemțesc" și ma gândeam ca după sa vin în România la o facultate. M- am ...? (mai mult)
Heeyyy. Credeti in dragoste la prima vedere? Va rog sa ca argumentati raspunsurile.
Ce înseamnă când strangi mana cuiva și acesta te "freacă" cu degetul in palma
.. Am nevoie de un sfat bun... Am 13 ani si nu vreau sa stau cu niciunul dintre parintii mei. Actual stau la tata dar se imbata in zilele lui libere ( o zi munceste, o zi e liber ) si imi face...? (mai mult)
De ce crede lumea că sunt arogant? Sunt multe persoane care mă fac arogant fără să fi vorbit cu mine niciodată, deci ce credeți că ar trebui să fac?
Salut, am 17 ani, am 1.81 tata la fel, iar mama 1.65, mai pot creste pana la 1.85-1.90?
Am nevoie de prieteni cu care sa discut zilnic, dar nu găsesc. Deoarece toți sunt falși... E imposibil sa găsești o persoana căruia sa- i argumentezi tot ce ai pe suflet, in ziua de azi. Așa...? (mai mult)
Daca o fata v-ar pocni in gura, ati riposta inapoi?
Eu dintotdeauna mi- am dorit sa devin actor sau cantaret in USA mai specific Los Angeles toata lumea imi spune ca e imposibil si ca nu pot pana si familia mea imi spune asta. Parintii mei sunt divortati...? (mai mult)
Mai e cineva de aici care asculta melodii de prin 2010-2014? Sa-mi recomandati si mie ceva de prin vremea asta :D
Cum pot sa o fac pe prietena mea cea mai buna sa uite de un baiat care e cu altcineva? Va rog sa ma ajutati, sufera foarte mult!
Până la ce vârstă cresc băieții? Am auzit că la 18 ani de oprește creșterea.
Aș vrea sa aflu cam cât costă sa imi fac la salon "Industrial Piercing". ( Daca sunt persoane din Jud Vaslui sa imi spuna unde pot gasi un salon
Buna, un sfat va rog. Se merita sa fac o facultate în Craiova?
Am un Samsung galaxy j5 (2015) de un an de zile si este foarte bun dar acum am intampinat o problema pe care telefonul nu o avea.I se descarca bateria extrem de rapid cand stau pe el si cand are mai putin...? (mai mult)
Ce fac la day dacă acum cateva zile ziarul s ă micșorat de la 8 anunturi pe pagina la doar 4, cum fac sa il fac iar sa se vada mic?
Stiti ca arunci cand vezi mesajele trimise de cineva pe Facebook celălalt le vede ca le-ai văzut si apare acolo "seen". Ei bine, cum pot face sa nu le mai vadă celălalt ca le-am văzut? URGENT!
Cum sa nu fiu asa usor de influentat? dar sensibila?
Hi TPU! Ce parfum bărbătesc este cel mai bun la liceu?
Avem fete care nu fumeaza pe aici? :)
Salut,voi credeti ca fraza "Cand dai altuia, tie iti dai" este adevarata!
As vrea sa- mi schimb numele de utilizator de pe Wattpad, dar nu prea stiu ...Nu as vrea ca numele de utilizator sa aiba legatura cu numele real. Aveti vreo idee? Dau funda celui mai bun...? (mai mult)
Știe cineva ce fel de chimie se studiază intr-a 7-a și a 8-a? Orgagica sau anorganică?
Care e faza cu versul ăla a lui uzzi "Râd în întuneric sa se facă soare"? La iUmor l-a ironizat unu' și nu înțeleg de dec
Cum e viata de caminist la facultate? plusuri vs minusuri
Ce cadou as putee sa-i cumpar iubitei mele de Craciu si apoi de ziua ei? Deja are u ursulet mare de plus. Multumesc!
Ar trebui sa ma simt complexata de faptul ca la 22 de ani, 1.62 am 48 kg?
De ce sunt unii oamenii asa de rai si daca raspunzi cuiva la intrebarea pusa el iti evalueaza raspunsul ca fiind necorespunzator?
Sunt baiat. Am piatra la ambii sani. Am 14 ani... Cum pot sa scap de acele pietre. Se vad naspa si nu pot sa ma duc la piscina ca mi se face rusine. Daca ma apuc de sala si lucrez pieptul o ...? (mai mult)
Anul asta ma transfer al lcieu in Anglia si as vrea sa stiu cum este cu limba? Bine am inteles ca la inceput faci un interviu sa vada cam cata engleza sti sau ceva de genu. As vrea sa ...? (mai mult)
Daca intru la buget si voi sta la camin, cat trebuie sa platesc pentru camin?
am decis sa ma transfer de la un liceu cu profil teoretic la un liceu profesional, cei de la acel liceu au zis ca trebuie sa dam un examen. Intrebarea mea este: ce ar putea da in acel...? (mai mult)
Aș vrea sa aflu cam cât costă sa imi fac la salon " Industrial Piercing " ( Dacă sunt persoane din Jud. Vaslui care stiu unde se afla un salon ) Mulţumesc!
Stiti cumva daca one direction se va reuni candva? Am o idee si aceea este ca nu. Va rog radpunde-ti-mi?
Salut, sunt un student..., anul trecut m- am inteles asa de bine cu niste de la facultate la camin, pe perioada verii a avut loc certuri, pana la inceperea anului universitar si- au gasit alti colegi...,...? (mai mult)
Știe cineva ce fel de chimie și ce fel de fizica se studiază în clasa a 9, profil stiinte ale naturii? Cei care nu știți, va rog nu va bagati
Vreau un film cu emo ceva gen Suicide Room va rog Fundaa
Ce simtire/sentiment/boala e aia atunci cand ti- e dor de locul in care ai fost recent pe un timp indelungat si acum cand te- ai intors acasa, simti o melancolie si un gol si te gindesti numai la amintirile...? (mai mult)
Mi- am facut breton si imi sta foarte urat si nu stiu ce sa fac.Este prea scurt sa il prind cu clame pentru ca nu sta si nu stiu ce sa fac
Văd tot timpul fete de 12-13 ani care par foarte mature gen de 14+... Eu am 13 ani și par un copil de 11 ani de ce mă maturizez atat de greu?
Am 17 ani si am inaltimea de 1.78, tata are 1.91 iar mama 1.75. O sa mai cresc in inaltime?
Aplicatii de editat pe Instagram stiti? Mersi. dau funda la cele mai bune.
Am 15 ani, asta ar fi primul an de liceu. Și vreau sa va spun sincer ca imi este frică de ceva, nu stiu exact ce. Ori îmi este frică sa nu greșesc undeva, ori imi este frica de profesori,...? (mai mult)
Voi cum va dati seama de faptul ca,,,, cãţeluşul vostru va iubeste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Eu66 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!