Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 2 Octombrie 2025 sunt:
Cum folosesc "Tratamentul pentru cosuri cu actiune rapida cu 2% acid salicilic Clearskin""+ pareri Urgent
Bunã! Sunt la a 3- a luna de menstruatie, iar in ultimele 2 luni ciclul menstrual mi- a venit cam de 2 ori pe luna... Tin sa mentionez ca ultima scurgere a inceput cam pe 27 iulie si s- a terminat 3-...? (mai mult)
Hei! Am o problema la telefon. De vreo 3 ori mi s-a închis fără sa fac nimic și apoi s-a deschis înapoi. Oare ce are?:))
Vreau sfaturi despre prietenia adevarata.Plz. Dau funda cine imi da sfaturi cele mai bune despre prietenia adevarata. :3 ^_^
Buna, TPU! Luna trecuta pe 5 mi- a venit prima menstruație. Luna aceasta nu am mai avut, deja am întârziere de 12 zile. Nu am dureri, nici nu am avut când mi- a venit. Prima data a durat 7 zile....? (mai mult)
Mi- am pierdut husa de la telefon si nu este a mea! Daca ii zic la cine mi- a dat- o o sa ma certe si nu o sa mai aiba incredere in mine! Am cautat- o peste tot imi puteti da niste sfaturi pentru...? (mai mult)
TPU nu stiu ce sa fac ...sa merg in Spania cu mama mea, sa ma înscriu acolo la liceu. ..acuma am terminat generala. ..chiar nu stiu ce sa fac o sa- mi fie dor de Romania... unde credeti ca o sa am un...? (mai mult)
Bunăă, imi puteți spune niște motive pentru care nu e bine sa fii mic de statură (minion)?
Nu stiu sa fac twerk! imi explicati? Eu cand fac imi misc si pieptul...
Cum ma pot ingrasa? Stiu, multi vor spune "stai cuminte si multumeste- te asa cum esti." "Altele vor sa slabeasca si tu vrei sa te ingrasi". Nu..problema e ca eu cand ma ingras cate putin, ...? (mai mult)
Acum 7 8 zile a murit un vecin, era de 65 de ani acesta mi- a fost prieten in copilarie. Adica stateam pe banca si imi spunea povesti etc si acum o luna la fel imi povestea si imi spunea bancuri. Am fost...? (mai mult)
am nevoie de ajutorul vostru am 13 ani si port ochelari as vrea sa stiu cum sami ingrijesc ochelarii in afara faptului ca imi trebuie o solutie speciala pentru ochelari mai sunt alte metode de...? (mai mult)
Hey! Aseara eram intr.un grup de prieteni si ne.am jucat un joc cu provocari ( cu toate ca avem 16 ani :)) ) Mie mi.a venit provocare sa il sarut pe un anumit tip si l.am sarutat(pe obraz). Iar baiatul...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la pregatire la diferite obiecte dar vreau sa stiu daca voi cunoasteti profesori pedofili ca sa stiu la cine nimeresc, dati exemple multa seriozitate1
Stie cineva ce s-a intamplat cu aplicatia aia intersect? Nu mai e de gasit le nicăieri.
Hey TPU! Am 50-51kg si 1.70 astazi m-am cantarit si am 51 de kg si am burta mai mare eu avand abdomenul plat acum 3 zile. DAU FUNDĂ!
Daca doresc sa merg la facultatea de contabilitate, cel fel de examen trebuie sa dau?
imi cer scuze ca va deranez cu aceasta intrebare, dar as vrea sa stiu daca fac o alegere buna in vederea facultatii de asistență socială... Care sunt examenele care trebuie sa le dau? In septembrie...? (mai mult)
Vreau sa mi Spune- ți părerile voastre sincere. Dacă voi v ați combina cu o fata și ați început sa aveți o relație de doua luni jumate, v ar interesa trecutul ei? Mie unul nu prea mi- ...? (mai mult)
Exista o posibilitate de a scapa de sentimentul ala de a avea pe cineva langa tine? Asta si in cazul in care nici macar activitatea preferata sau un anumit obiect, sau chiar familia, nu poate sa te scape...? (mai mult)
La ce materii se da B.A.C.-ul la Pedagogic? Ma intereseaza daca la engleza se da proba si in scris(sunt bata).La oral stiu ca se da.
Cine are snapchat? Cum va numiţi si va adaug eu? :>
Buna, am si eu o problema cand sun pe cineva pe mobil imi apare si pe Facebook la messenger, de ce?
Stie cineva locuri bantuite din Timișoara?
Maine este ziua fostei mele prietene...nu prea am idei. Ma ajuta cineva va rog cu o urare sa o atinga la suflet?! Multumesc!
Pentru inceput, ce carti de psihologie recomandati?
Nu de mult, tin o dieta ce consta in inele de lamaie si castravete, ghimbir ras si menta intr- un recipient unde se afla 2l de apa. Aceasta poarta numele de apa "Sassy", iar pe net am citit...? (mai mult)
Un deck arena 7 spre 8. Daca vreti aratati-mi o strategie cu cartile voastre pentru atac.
E grea materia de informatica din clasa a IX-a? Voi la ce liceu sunteti si cum vi s-a parut profilul de mate-info in clasa a 9-a :D?
Cui ii placea de Amy Winehouse? :) Stiu ca a fost uitata de multi, dar daca e sa o luam asa, exista persoane care o apreciaza prin muzica si acum in prezent? :) Dar de Michael Jackson? :- * Va rog...? (mai mult)
Incerc sa fiu cat mai scurta: De multa vreme imi place de un coleg de liceu, acum suntem amandoi la facultate. Ne intelegeam foarte bine in liceu, eram cei mai buni prieteni, la un...? (mai mult)
Help! Le- am zis parintilor ca sunt insarcinata! Si au reactionat foarte urat! Au zis ca sunt prea mica(20 de ani).Si ca au datorii si nu au bani de nunta sau de botez.Ca le- am dat planurile peste cap...? (mai mult)
Dacă 3 copii mai mici decat mine (cu 2 ani) vor sa ma bată ar trebui să îi fac knock- out, sa fug, sa dau cu pietre in ei, sau ce alt ceva? Ce replici sa le dau de tipul "Ba, esti smecher?" URGENT! ...? (mai mult)
neavand nici un prieten apropiat carui sa ma descarc de unele "necazuri" am ales sa scriu aici. Astazi am iesit cu niste amici vechi din copilarie, bineinteles, nu mai suntem apropiati, absolut...? (mai mult)
Am o relatie cu o fata de 1 an si 7 luni, dupa aproape 7 luni de relatie i- am propus sa facem si noi pasul urmator (atunci avea 17 ani si a zis ca vrea sa faca 18 si dupa) normal ca i- am acceptat dorinta,...? (mai mult)
Stiu ca poate suna ciudat dar ce rekturi pot da la o fata? :dAdica daca spune ceva rau de mine sa spun si eu ceva si mai rau decat ea.Sa ii inchid gura.
Nu vreau sa ma judecati pentru urmatoarea intrebare.Credeti ca as putea avea un iubit la varsta de 15 ani(inca doua luni si ii implinesc) acum cand o sa merg la oras, la scoala? Cand zic iubit, ma...? (mai mult)
Bună TPU, am şi eu o problema în viața amoroasă, eu şi iubitul meu facem aproape 2 ani de cand formam un cuplu, în urmă cu câteva luni, el m- a ranit fff tare, dar apoi a devenit ca inainte,...? (mai mult)
Eu am 16 ani şi m-am adresat unui bărbat de vreo 40 de ani cu "salut" şi el mi-a zis : "Tu nu îmi vorbeşti cu salut că sunt cu 20 de ani mai mare ca tine" Ce a vrut să zică cu asta?
Https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/20864147_1921781978039427_264425975_n.jpg?oh=8fa2c4f696aa7d2dbcf2b8fd621322b7&oe=5996331B cine are picioare mai subtiri 1 sau 2? dupa parerea ta
Jocuri interactive pentru grupurile de Facebook?
Care este părerea voastră despre? https://thatstoryteller.wixsite.com/site citi-ți câteva dintre povești si după formați-va opiniile corecte. Aveți sugestii cam ce ar mai trebui?
Ce se intampla cand esti pe pozitia 1 pe TPU?
Am un prieten, o zis ca vrea sa bea 7 zile din 7 are 21 ani are salar foarte bun dar baga la aparate si pe bautura si ramane fara bani.ce ma pot face cu el? Metode ..astept pareri de la voi
Poți să îți colorezi parul cu albastru de metilen?
Este ceva rau ca nu m-am sarutat la 15 ani?
Salut.Am trecut pe clasa a9a și fiindcă se apropie începutul scolii as vrea sa imi cumpăr un ghiozdan de firma precum Nike, Adidas sau Puma.Credeti ca pot gasi in Hervis sau Intersport?
Salut, am 14 ani, 55 kg si 1.80m. Problema este ca in ultimul an am crescut foarte brusc in inaltime, si din acest motiv nu mai am deloc masa musculara, doar piele si os (nu sunt chiar schelete.) Cum...? (mai mult)
E păcat daca ascut Şatra Benz?
am și eu nevoie de o idee pentru al 3- le- a tatuaj al meu, vreau sa îmi fac pe piept, in partea dreapta, un pergament, și acolo sa fie un text, de maxim 4 rânduri, sa fie cât mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
___m7PG întreabă:
Razvanfcct întreabă:
Danielandrei21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!