Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 1 Octombrie 2025 sunt:
Eu vreau sa ma mut la alt liceu, si am media 8.90.Si voiam sa va intreb ceva, daca ultima media e 8.60, iar urmatoarea 9 si cv (peste a mea), iar cel cu ultima medie se mute, practic este...? (mai mult)
"sunt o bufniță de noapte" ( dorm ziua și noaptea mă joc pe PC, tot timpul mă culc la 7- 8 și mă trezesc la 4- 5, ies afară până la 10- 11 și tot așa ) aș vrea sa îmi refac programul să...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o problema mai delicata legata de facultatea la care vreau sa ma duc, asa ca am nevoie de ceva ajutor de la voi. Sunt intr- a 11- a si imi place mult biologia, asa ca doresc sa urmez ...? (mai mult)
Trec in clasa a 9. a, oare cum o să fie la deschiderea anului școlar? La voi cum a fost? Nu sunt sigur de nimic, nici cum de procedează (adică dacă mă duc acolo și stam fiecare unde vrea până...? (mai mult)
Vreau să-mi fac mai multe găuri în urechi pentru cercei...dacă o să mă plictisesc de ei... găurile o să se astupe dacă nu port nimic? Dacă da, în cât timp? Am 15 ani
Exista pastile pentru a aduce starea de greata pana la momentul in care sa vomiti? Saaaau daca nu stiti de pastile puteti sa imi ziceti cateva metone prin care vomit? Dau funda :333
Mai sunt pe aici baieti care nu au relatia aia ca- n 'filme' cu tatii lor? Adica sa va intelegeti foarte bine ca si cum ati fi cei mai buni prieteni, eu sincer nu prea discut mai deloc cu tata, nici ...? (mai mult)
Cum pot sa il uit? Tin atat demult la el, si pur si simplu nu pot sa il uit...
Creez o carte cu vrajitoare, pe ce limba as putea scrie vrajile?
Stii cumva ce pot s fac daca am devenit dependenta de telefon? Pur si simplu vreau sa il las .....si cumva tot ajung sa butonez pe el. Va rog! Chiar nu mai suport sa imi traiesc viata asa,...? (mai mult)
Max si Vasco sunt frati?
In cazul firmelor de curierat daca se incearca de doua ori livrarea si nu se reuseste destinatrul este obligat sa il ridice de la sediu? Ofer funda, va multumesc mult
Ce program (de dimimeata sau dupa amiaza) este la liceul George Calinescu din Constanta (clasa a 9-a)?
Unde pot gasi magazinul Bershka in Sibiu?
Ce pot sa fac de ziua mea tinand cont ca implinesc 19 ani in iarna? Ceva cu 10 persoane, cam asa.
Buna lumee! Am auzit termenul "ub" De ex: "mi-a dat ub" sau "da mi ub" Ce inseamna acest "ub"
Bună, TPU! URGENT! Vreau neapărat sfaturile voastre, ca la cât de bine mă pricep eu în dragoste.Ei bine, sa încep : prietena mea Bună a postat o poza cu noi 2 pe Instagram și m- a etichetat....? (mai mult)
Am și eu o întrebare, acum ceva timp am auzit de o companie care anagajeaza tineri și adulți, respectiv bătrâni pentru a face anumite "recenzii". Mai exact, aceștia te trimiteau...? (mai mult)
Cum poti sa renunti sa vorbesti cu o persoana pe messenger, doar ca vrei sa te joci. Pur si simplu m- a lasat iar cu conversatia in aer, si cand am intrat pe jocul pe care il joaca ce sa vezi, era conectat...? (mai mult)
Waa oare aici în Botoșani sunt fantome?:)))
Urmeaza sa meditez un baiat care a trecut a 7-a la engleza. Problema e ca nu stiu ce ar trebui sa-l invat. Voi ce spuneti?
Stie cineva vreo pagina principala FACEBOOK care se ocupa cu comenzile gen sfaturi și comenzi pentru pagini ( care fac cover și profil )? Și care sa fie activa... LINK dacă se poate
Știe cineva cu se numea maneaua cu refrenul : VOI PE JOS EU IN AVION?.
Fratele meu a avut ideea de a- si face parul ca mine(trece in a 8a) Eu il am tuns scurt in parti si lung lasat pe spate ar nu gen elvis presley lipit aproape de cap Si daca fac sport il...? (mai mult)
Hei...va rog nu ignorați aceasta întrebare... Sora mea a dat poze goale cuiva pe Instagram, 3ra o pagina de asta perversa, ea e inconștienta, e o copila, are 11 ani Abia azi am aflat ce a făcut,...? (mai mult)
Cum pot vedea o poza salvata pe clipboard pe Samsung j5 2016?
Ce credeti va pica la bac la romana in toamna?
Cum fac diferenta intre subiectiva si complement direct, un sfat va rog? Stiu la ce intrebari raspunde dar nu gasesc deosebirea între cele doua
De catva timp imi doresc sa devin fotomodel, adica sa pozez in reviste, cat sa fac si reclame. Nu stiu exact ce inaltime si ce greutate trebuie sa am, conteaza atat de mult? Am 1, 68 si 54 de...? (mai mult)
Iubita mea care inca nu e iubita mea, imi spune tot timpul ca ar trebui sa evoluez intr- o persoana mai matura, deoarece am un conportament exagerat de copilaresc uneori, eu ii urmez sfatul pentru ca...? (mai mult)
Cum este la profilul de electromecanic, eu acolo am intrat dar nu știu cu este și care sunt materiale de bază?
Ce pot sa ii cumpar unui baiat de 13 ani? ii place sa fumeze, muzica rep, fotbalul si ii foarte destept.
Ma puteti ajuta cu un sfat ceva? Nu am viața sociala cand eram mic aveam multi prieteni ieseam pe afara dar acum la 16 ani nu mai am cu cine fostii colegi nu mă accepta in grupul lor si nici cei de ...? (mai mult)
Salut.Mi- am cumparat o folie de sticla pentru S7 (pe tot ecranul)de la un băiat care mi- a și instalat- o (avea o tarabă cu huse/folii în interiorul unui supermarket).Mi- a scos husa de la el și ...? (mai mult)
Am 15 ani, aproximativ 1.70 si 60 de kilograme. Ar trebui sa incep o dietă?
Cand se va afisa repartizarea pe clase in licee?
Am si eu o problema am o tigara electronica (vape) Smok vape pen plus si curge dupe ce trag din ea ce trebuie sa fac vanzatorul imi zice ca se face condens dar o montai si demontai de 3 ori si tot la...? (mai mult)
Cum este viata in general la internat? Si ce internate sunt, ma refer la camere, sunt dotate cu bucatarie, baie sau sunt la comun, etc. stiti la ce ma refer
De ce o parte din băieți se asteaptă ca fata să scrie prima? Ce părere aveți despre fetele care scriu ele primele?
Buna care e orasul cu cel mai multi golanii din Romania!
Deci o fata mi-a spus ca ii sunt drag. dar cand am intrebat-o ce inseamna asta pentru ea a spus ca nu stie. Ce inseamna asta?
Bună ziua Am un talent de a scris poezii, unde aș putea să promovez acest dar?
Vreau sa imi fac un tatuaj pe palma si dosul ei, inclusiv degete, deci practic tot de la incheietura in jos. Ar trebui sa imi fac? Ce ar trebui sa stiu?
Există ceva aplicații ca și 30 Day Fitness Challenge dar care să aibă și limba română? Nu e vorba că nu știu engleză, dar sunt câteva chestii pe care chiar nu le înțeleg, de exemplu "Wall...? (mai mult)
De ce pe Facebook la "Despre" la "Date de contact" imi apare url- ul contului de Facebook si la alte persoane nu apare? Si nu il vad doar eu ca se vede si de pe contul altor persoane url- ul meu(numele...? (mai mult)
Este normal ca la 11 ani sa ai 39 de kilograme si 1.59? Intreb pentru o prietena
Intrebarea este pentru cei care stiu despre aplicatia Mobizen. La mine nu merge sa ma conectez cu calculatorul sau..nu stiu. puteti sa imi explicati cum pot sa folosesc aplicatia?
Un titlu creativ pentru o animatie? ma ajuta careva? Un adolescent se trezeste pe o alta planeta cu un fel de monstrii etc. Imi trebuie un titlu format din unu maxim 2 cuvinte!
Sunt si alte solutii in afara de pastile de ascapa de durerea de la ciclu? Dau funda
Am 13 ani 1, 65 si 57 kg. Am talia subtire si deloc burta dar am picioarele lungi si mai groase. Mainile sunt subtiri si posteriorul dotat. Mi se pare ca sunt cam grasa ce ziceti? Sunt mult...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
rld0 întreabă:
Ion1989 întreabă:
Alin5644466 întreabă:
lkmhjk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!