Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 29 Septembrie 2025 sunt:
Intrebare pentru fete: de pe data de 3 august imi curge sange maroniu....nu pit sa ii spun chiar sange. Pe tampon nu ramane, doar cand ma sterg. E mai degraba secretia vaginala maro. Mentionez ca am mai...? (mai mult)
Am 17 ani si mereu vad fete care sa uita la mine si vad ca nu ma plac cred sunt urat pot sa fac ceva sa scap de asta
Salut, un local cu narghilea in Ploiesti? Dau funda!:-)
Vreau pierce in limba, doare?
Am 17 ani și nu am avut nici un prieten și nici primul sărut. Au fost băieți care s- au făcut remarcați și care au vrut o relație dar eu nu. Acum, e ciudat dacă aștept "băiatul ...? (mai mult)
De Ce nu mai cresc ar trebui să ma duc la doctor am 13 ani si trec a 8 a am 1.45 nasol ajutor va rof
Un baiat se uita la o fata cu nasul mare?
Pe la sfarsitul lunii august va trebui sa plec din tara pentru prima oara. Ideea este ca voi merge cu autocarul iar de curand am capatat o frica imensa pentru calatoriile cu masina. Deci cum as putea sa...? (mai mult)
Va rog mi-as dori si eu o prietena in Braşov care sa nu depăsească 15 ani!? Mulțumesc mult o seară bună!
Salut tuturor, nu prea înțeleg, de ce multor le plac de mine, dar nu și fetele care sunt mai bune? chiar multe îmi zic ca sunt simpatic, dar când am ocazia sa doresc ceva serios, parca fetelor ...? (mai mult)
Deci eu am 17 ani, iar mie imi place de un baiat, am inceput sa ne vedem, sa ne pupam si alte chestii, am uitat sa zic el are prietena, ma rog, el dupa a plecat in Italia si cand a venit inapoi dupa...? (mai mult)
am nevoie de un sfat, , piertenesc, , O sa incep direct cu subiectul(Am 17 ani). Am o fata in cartier care este cu un amic de al meu. El nu este de aicea, se vad cam rar, ma rog. Aceasta...? (mai mult)
Hei, vreau si eu niste sfaturi penteu o prietenie buna, incercata, care a rezistat. Si citate si sfaruri, la citate e mai greu caci stiu destul de multe. Caci amicul meu a zis ca vrea o prietenie...? (mai mult)
Imtrebare pentru fete, ce ar trebui sa faca un baiat sa fiti mai deschise?
Buna am nevoie de ceva va rog mult. Am nevoie de niste rime ceva de genu poezie pentru fosta mea iubita o Cheama Estera sa desp de mine ca am plecat din tara. dau funda.
Bună, am o mare curiozitatcuriozitate, ce semnifcate are cuvantul "agatârşã" "agatarşo" adresat unei femei si in ce limba e! Va multumesc anticipat!
Dau funda pentru cine stie sa imi traduca corect in engleza acest citat,, Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie,,
Ce inseamna daca o aplicatie sau un joc citeste continutul cardului sd? Scrie acolo la informatii despre joc acest lucru. Cam majoritatea jocurilor sunt asa. E ceva de rau? Este posibil sa ...? (mai mult)
Am o mare(enorma) problema Sunt foarte rasfatata, probabil ca mama nu a vrut sa ma educe cum trebuie. La 16 ani Inca mai am uneori tendinta sa ma port ca un copil razgaiat cand sunt suparata ( cand...? (mai mult)
Hey,TPU! As dori si eu sa va intreb...cum va petreceti sau ati petrecut vacanta de vara?
O data am plans vreo cinci seri la rand pentru ca "ma simteam singura" in fine, e normal sa plangi atata?
Salut TPU De 3 zile vorbesc cu o fata cu care nu am mai vorbit niciodata. In primul rand nu stiu cum sa vorbesc cu ea, adica stiu ca trebuie sa tin conversatia cat se poate de mult despre ea, dar nu...? (mai mult)
Ma simt singura Mi-am dat seama ca nu am prieteni adevarati Nu stiu ce sa fac Poate imi dati ceva idei
Cum sa dau friend zone fără sa rănesc acea persoana? Adică suntem prieteni f buni și euuu nu prea vreau o relație acum
Cum pot dezarhiva o postare de pe Instagram odata ce am arhivată fara sa vreau, Funda!
Bună TPU, de ceva săptămâni mă bate gândul sa plec dincolo, am de urmat o facultate, știu probabil mulți o sa mă sfătuiți sa urmez faculta dar eu de exemplu mă văd peste 5 ani acolo, în...? (mai mult)
Cum arata fata perfecta in ochii băieților?
Sunt foarte trista chiar nu stiu ce sa ma mai fac, am 16 ani si am iubit un baiat de 20 de ani, am fost o proasta si am crezut toate minciunile pe care mi le- a spus, ideea este ca am facut...? (mai mult)
Dau funda pentru cine poate sa imi traduca corect acest citat,, Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.
Cand incepe noul sezon (3) din Bravo ai stil?
Este ciudat daca o fata de 17 ani nu a avut pana acum iubit? Cum poate sa remedieze situația ( daca este necesara).
Nu ştiţi unde as pute da comanda de o persoana pe carton in marime naturala? E majoratul unei prietene si vreau sa ii aduc cantaretul preferat:)
Ce părere au băieții despre fetele mai timide?
A venit o fata in cartier care e din Austria vine in fiecare vacanta ma rog. Eu am 15 ani ea are 14. Mi.a zis ca ii place un pic de mine pentru ca sunt dragut si placut in sensu de iubit...? (mai mult)
Copiii sub 18 ani care hotarasc să aibă un job de vara in Germania, sunt impozitati? Ex:Am 16 ani si lucrez 100 ore intr- o luna, cu 10€/ora (1000€brut).Voi fi impozitat sau nu? Si daca da, in...? (mai mult)
Heeei...cum e la stiinte sociale in clasa a 9a? ce materii se fac? cum e viata pe acolo? vr sa-mi zice-ti tot ce stiti.Dau funda
Provoaca aceialasi efect negativ energizantele unul mai slab "control" fata de unu "redbull"?
Cum pot primi bani de la bunicul meu? El e destul de avar dar tine la mine. Nu stiu cum sa ii cer dar i-am spus pentru ce si de ce.
e logic daca ma striga mama dar ea doarme am spirite sau ce? Nu vreau sa ii raspund dar tot striga tot mai tare ca si cum dracu ma cheamă la el Dau funda Si e foarte creepy
am un Samsung galaxy s7 edge si nu am avut probleme cu el dar de câteva zile cand imi arata ca mai am 15 la baterie in cateva secunde apare zero, înainte cand aveam 15 la baterie pute- am...? (mai mult)
Am o nelamurire.Am un nepot care vrea sa lucreze in Germania pe timpul vacantei(nu e vorba de minijob, ci de un job de vacanta).El are 16 ani si intrebarea mea este daca va fi impozitat sau nu, si daca...? (mai mult)
Daca fumez iarba, asta seara si peste 3 4 zile o sa imi fac vizita medicala si posibil o sa imi ia sange, sunt sanse sa iasa la analize? Mentionez ca nu am mai fumat de o luna si nu sunt inrait, doar...? (mai mult)
Caut o hartie de transfer pentru tatuaje ieftina. la modu ca eu desenez ceva pe hartie si apoi transfer pe piele ma puteti ajuta cu un link ceva sau sa imi spuneti cum se numeste tipul de hartie si daca...? (mai mult)
Hei. Vreau sa ma ingras, va rog mult spuneti mi cum pot face asta. Sa nu imi spuneti sa mananc de la fast- food pentrj ca nu functioneaza. Am 15 ani si 39 kg. Probabil asa e felul meu, dar sunt mult ...? (mai mult)
Asi dori niste nume de personaje animate dar sa fie innventate (sa nu existe deja). Dau funda pentru originalitate!
Fetelor,ce înălțime v-ați dori sa aibă viitorul vostru iubit? (E o întrebare pentru cele care sunt singure)
Daca-mi pun folie in zona abdomenului și in zona gatului, o să transpir. Dar o să slăbesc?
"Stiu ce vrea si de ce m-a sunat Ii spuneam "Iubito" " Stiti melodia? Ajutati-ma, va rog, cum se numeste?
Scuze de categorie! Sunt foarte confuza si as vrea o parere si de la voi. Am 17 ani. De cateva luni m- am angajat sa am mai multi bani de buzunar pana va incepe din nou scoala. Problema mea este...? (mai mult)
Cat as face cu autobuzul de la Billa din Manastur, Cluj-Napoca pana la Iulius Mall? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Al3xandra95 întreabă:
TeodoraIonOnea12 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!