TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1136
  • 1137
  • 1138
  • 1139
  • 1140
Mara1aa
în 31 Iulie 2017 | Mara1aa întreabă:

Intrebare pentru fete. Exista vreun medicament care poate muta data menstruatiei si in acelasi timp sa poata fi administrat si la varstele de 13- 14 ani? Va rog am nevoie de ajutor. Multunesc mult, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Beatrice50
în 31 Iulie 2017 | Beatrice50 întreabă:

Hey TPU. Am 13 ani si nu am cm, insa acum câteva zile am inceput sa am niste scurgeri maronii in cantități mici. Este un semn al venirii ciclului?

3
Răspunde Raportează
LARIqueen
în 31 Iulie 2017 | LARIqueen întreabă:

Bunăă! Trec clasa a8a, iar mama a decis să ne mute la "Liceul de arte Sabin Drăgoi" Dacă are cineva timp să îmi povestească pe scurt cum functionează acea şcoală, i- aş fii recunoscătoare!...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andreeaioan115
în 31 Iulie 2017 | Andreeaioan115 întreabă:

Salut sunt foarte trista plang foarte des ce trebuie sa fac ca sa uit baiatul pe care il plac deja de un an il iubesc si nu pot sa il uit?

10
Răspunde Raportează
Andy67
în 31 Iulie 2017 | Andy67 întreabă:

Maine e ziua tatei si nu stiu ce cadou sa ii fac....trebuie ceva care sa nu coste bani.....Si nu ii plac scrisorile si chestiile de genul asta..ma puteti ajuta?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2017 |

As vre sa-mi schimb numele de pe canalul de YouTube si imi trebuie un nume original... Dau funda celui mai bun raspuns! Daca se poate numele sa contina si 'Eagle'

1
Răspunde Raportează
AnonimFaraPereche
în 31 Iulie 2017 | AnonimFaraPereche întreabă:

Voi cat de mult trebuie sa beți ca sa va imbatați? Si ce beți?:)) E adevarat ca daca bei mai des se obisnuieste corpul cu bautura si te imbeti mai greu?

3
Răspunde Raportează
AnaAna23
în 31 Iulie 2017 | AnaAna23 întreabă:

Cum pot sa fiu mai înaltă? La 14 ani nu am decât 1, 67 și sunt mică... adică fac inot dar de vreo 7 ori pe luna. Ajutor, Va rog

8
Răspunde Raportează
EduardAdrian
în 31 Iulie 2017 | EduardAdrian întreabă:

Buna TPU Sunt clasa a VIII-a si imi doresc sa aflu cu ce medie pot intra la profilul biochimie.

3
Răspunde Raportează
prettywomen
în 31 Iulie 2017 | prettywomen întreabă:

Cred ca toti ati auzit de maimutica bongo, aceasta este in Romania insa decurand este si in Republica Moldova. Imi puteti spune cam cat costa ca sa- i trimit un mesaj? Eu am 3 lei si cand i-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
wolfves
în 31 Iulie 2017 | wolfves întreabă:

Am 2 intrebari, daca stiu raspunsul doar la una, va rog sa raspundeti. 1. Am facut un video pe Camtasia Studio(versiunea de trial)si mi- am dat- o mie insami pe Facebook. Cand am intrat pe telefon ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mara1aa
în 31 Iulie 2017 | Mara1aa întreabă:

Intrebare pentru fete Buna! Eu in luna august voi pleca intr- o tabara de supravietuire unde voi sta 2 zile la cabana si 3 zile voi fii plecata cu cortul. Exact in perioada in care voi avea tabara...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2017 |

Am 17 ani şi îmi este teamă de a nu fii infertilă. Nu ştiu dacă cineva mă poate înţelege. Nu am nici- o problemă cu organele genitale sau altceva. Menstruaţia mi- a venit la aproape 15 ani,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2017 |

stie cineva daca la profilul industrie alimentara se face practica si daca da se face din clasa a 9-a?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2017 |

Heii TPU! Am o intrebare pentru fete! :) Deci eram singur acasa cu verisoara mea(noi 2 ne intelegem foarte bine) iar ea a intrat accidental peste mine(eu tocmai iesit de la dus). Cand a intrat s- a uitat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
gomen
în 31 Iulie 2017 | gomen întreabă:

O sa fiu directa: nu stiu ce vreau sa devin in viata. De fapt sunt confuza ce sa aleg. Poate mai incolo nu o sa imi placa sau se va intampla ceva. Recent am aflat ca imi place sa fac fotografii....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Allex19
în 31 Iulie 2017 | Allex19 întreabă:

Salut TPU Sunt clasa a 11 profil mate info si ma tot gandesc ce as face dupa ce as termina liceul sa merg la o facultate in domeniul it sau sa fac cursuri in domeniul it.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2017 |

Care nume ar fi mai bine sa il pun pe Instagram: andreiirimias sau andreirimias?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2017 |

Cum e la liceul Pedagogic din Iasi?(intrebare pentru cei care sunt deja acolo).Ma refer la profesori, elevi...

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2017 |

Buna, TPU! Scriu asta încercând să mă opresc din plâns, din taiat, din orice altceva. Tatăl meu e alcoolic. Nu mă plâng, nu mă victimizez. N- am fost niciodată o victima și când m-...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
UnNumeScurt
în 31 Iulie 2017 | UnNumeScurt întreabă:

Am 15 ani si am luat examenul de clasa a8- a, si m- am inscris la un liceu de Stiinte ale Naturii. Voiam sa stiu daca in clasa a 10- a o sa pot sa ma mut la Liceul Militar din Craiova, stiu ca te poti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Audrey123
în 31 Iulie 2017 | Audrey123 întreabă:

Ce faze amuzante vi s- au intamplat la scoala? La noi e super amuzant! Cand eram in clasa a 5- a mergeam in excursie cu alta clasa de a 6- a si in autocar la un moment dat se facusera liniste deplina si...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Khk_Olivia_2001
în 31 Iulie 2017 | Khk_Olivia_2001 întreabă:

Helllo TPU. Cum dezactivez difuzorul de pe telefon? De fiecare data când răspund la apel se aude prin difuzor, chiar dacă nu îl activez. Ps: am Samsung s4 Ajutor!

2
Răspunde Raportează
Jokerul12
în 31 Iulie 2017 | Jokerul12 întreabă:

Dati mi si mie va rog un site unde gasesc sa cumpar (adica sa comand) harta cu coduri postale (Danemarca) va rog. ofer mega Funda

1
Răspunde Raportează
slayer678
în 31 Iulie 2017 | slayer678 întreabă:

De 5 zile incoace am cosmaruri in fiecare noapte. Cosmaruri in care răul se intampla asupra mea. Prin rău vreau sa se inteleaga vatamare corporala, emotionala, urmariri, inec. Cateodata mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RealRap
în 31 Iulie 2017 | RealRap întreabă:

Pot sa reclam la politie pe cineva care imi da flood la internet/ site mai ales daca ii stiu ip-ul?

2
Răspunde Raportează
AbcdefghijklC
în 31 Iulie 2017 | AbcdefghijklC întreabă:

Hei, care credeți că ar fi cadoul perfect pentru un bărbat?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2017 |

Vreau opinia fetelor in legatura cu un subiect! Daca un baiat are 165cm inaltime dar e dragut, se poarta frumos, are un caracter bun, etc. Tot l- ati respinge din cauza inaltimii? adica omul...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Junko129
în 31 Iulie 2017 | Junko129 întreabă:

Dau funda! Hey TPU, stie cineva de ce nu pot sa imi adaug liceul acutual la sectiunea "studii" pe Facebook? Liceul are o pagina de Facebook si am vazut cum altii au putut s- o adauge, eu nu pot decat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DeCeMaiContează
în 31 Iulie 2017 | DeCeMaiContează întreabă:

Dupa cum v- am mai spus, pe 10 august voi face analize medicale deoarece nu am mai facut de vreo 11- 12 ani(am 16 ani acum).De vreo 2 zile ma macina un gand cum ca as avea diabet(Doamne, sper sa nu am)....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ultra
în 31 Iulie 2017 | ultra întreabă:

Salutare TPU, as dori sa stiu daca a crescut cineva in inaltime folosing Power booster de la calivita, sau daca e posibil sa cresc de la asa ceva. Am 17 ani si 1, 65 inaltime, doresc sa ajung la...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2017 |

No. ia ziceti- mi si mie CE si CAT trebuie sa mananc ca sa ma ingras :|. Trebuie sa am si mese regulate? Faza este ca nici nu prea am pofta de mancare. By the way daca tot imi recomandati si dulciuri,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2017 |

Ce are placa mea video? http://imgur.com/a/s3HVu

3
Răspunde Raportează
AnnaBinca
în 31 Iulie 2017 | AnnaBinca întreabă:

Deci îmi place de un băiat de aproape 1 an, și eu am trecut clasa a- 8a chiar daca nu voiam pentru că ăsta este ultimul an în care o să îl mai vad pe băiatul de care îmi place, altfel nu pot. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2017 |

Am nevoie de cateva sfaturi. Sunt intr- o relatie cu iubitul meu de aproape un an jumatate. El este o fire mai libera, dar care mi- a promis un viitor sigur impreuna.M- a asigurat ca vrea o relatie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vasile_Beny_1996
în 31 Iulie 2017 | Vasile_Beny_1996 întreabă:

Salut.Știe cineva când v-a apărea kendama krom pop în România și cam cât v-a costa? dau fundă!

2
Răspunde Raportează
Bc_Valii_1997
în 31 Iulie 2017 | Bc_Valii_1997 întreabă:

Daca iau proteine pentru grupa musculară, se poate vedea la analize? Daca da, la ce fel de analize? P.S. Am 16 ani

1
Răspunde Raportează
Grof_Paul_2001
în 31 Iulie 2017 | Grof_Paul_2001 întreabă:

Salut am 16 ani si imi cam place de o fata.ea are 15 si am invatat la aceeasi scoala din oras.nu o am la prieteni pe Facebook deoarece nu pot sa ii dau friend request(idk).ea e asa mai rasfatata un pic...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ofatacuvise
în 31 Iulie 2017 | Ofatacuvise întreabă:

Merg la o nunta si l-am invitat si pe prietenul meu. Faza e in felul urmator. Mama a zis ca daca e gentleman trebuie sa puna si el bani. Mie nu mi se pare normal. Voi ce parere aveti?

6
Răspunde Raportează
LR7
în 30 Iulie 2017 | LR7 întreabă:

Câți ani are Bogdan Bizau? Vreau răspunsul cât mai repede! Cântă:,, Voi feciori de seama mea,,

3
Răspunde Raportează
Alexandra_Georgiana_2000_Uwll
în 30 Iulie 2017 | Alexandra_Georgiana_2000_Uwll întreabă:

Cum trimit cerere de prietenie unei persoane care a sters-o din greşeală?

3
Răspunde Raportează
imStorm3r
în 30 Iulie 2017 | imStorm3r întreabă:

O parte din mine vrea sa fiu un distrus care sa toata ziua pe calculator si o parte din mine vrea sa ies pe afara si sa ma distrez cu prietenii... ce ar trebui sa fac?

5
Răspunde Raportează
topicgirl
în 30 Iulie 2017 | topicgirl întreabă:

De cand ma stiu am o linie verticala la mijloc pe abdomen de sus pana la bazin de culoare maro deschis..acum cum m- am bronzat e si mai maro, mai inchisa putin, vizibila.De la ce o...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iulie 2017 |

Daca pe mine ma cheama Andrei Irimias, care nume ar fi mai bine sa il pun pe Instagram: andreiirimias sau andreirimias?

2
Răspunde Raportează
Viitorulapropiat
în 30 Iulie 2017 | Viitorulapropiat întreabă:

Heeei,intr-un blog pot scrie despre orice, nu?

6
Răspunde Raportează
Ney
în 30 Iulie 2017 | Ney întreabă:

La clubul din orasul meu vine o trupa care imi place mult si clubul a distribuit pe Facebook evenimentul insa nu scrie niciunde pretul biletului iar pe fotografie scrie doors open. Asta din...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Regele_Printul_1998
în 30 Iulie 2017 | Regele_Printul_1998 întreabă:

Poti muri dela prima tigare de marijoana?

5
Răspunde Raportează
Ioanacrisuduna
în 30 Iulie 2017 | Ioanacrisuduna întreabă:

Heeei. As vrea sa stiu daca te doare cand te epilezi cu zahar mai rau decat cu benzi de ceara. Si ati putea va rog frumos sa-mi spuneti de o reteta de ceara de zahar? Multumesc

2
Răspunde Raportează
DaliaAlaxandritra
în 30 Iulie 2017 | DaliaAlaxandritra întreabă:

Buna TPU, am nevoie urgent de ajutorul vostru. Nu stiu ce am facut sau cum am facut ca am vrut sa mut o poza de pe Facebook din crronologie in alt album si mi s- a sters, nu o mai gasesc in postarea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bogdanstan17
în 30 Iulie 2017 | Bogdanstan17 întreabă:

Ma simt inchis in mine. Mereu am fost asa dar mi-e frica sa vorbesc cu parinti. Stiu ca daca as merge la un psiholog m-ar ajuta dar mi-e rusine

3
Răspunde Raportează
  • 1136
  • 1137
  • 1138
  • 1139
  • 1140
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 4 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Deci am dat vreo 2000 de lei doamnei Claudia, cea care a creat canalul în care explica mai multe ritualuri printre care și un ritual de despărțire! Credeți că se va rezolva ceva? Amicul meu a spus...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 11 ore

9PM întreabă:

De ce fetele cu anxietate sunt așa de traumatizate și speriate de bombe? Și complet resemnate? Și aici am cunoscut câteva și nu au tupeu nici la telefon sa răspundă și nu au anxietate de aia gravă...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • MrEggHead7
    trimisă acum 7 ore

MrEggHead7 întreabă:

Bună, sunt student în anul 1 la licență. Azi am fost la medicul de familie pentru o trimitere, însă am aflat că nu- s trecut în baza de date drept asigurat. Medicul mi- a zis să merg la casa...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 11 ore

anonim_4396 întreabă:

Pe bancnota de 50€ este un demon, drac. Demonii sunt fiinte spirituale negative invizibile, sinonim cu îngeri căzuți care pot lua multiple forme spirituale. Bancnota de...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.801
  • Întrebări: 3.953.253
  • Răspunsuri: 17.654.660
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Misterul familiei Hunter

Misterul familiei Hunter

Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?

Start quiz
Categorii
  • 652.025 Adolescenţi
  • 55.574 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.816 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.153 Conversaţii