Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 29 Septembrie 2025 sunt:
Am nevoie de buletin pentru a-mi lua tigari, dar nu stiu unde e. Ce sa le spun alor mei, ca imi trebuie pentru ce?
Hello, TPU! Ma numesc Melania si am 14 ani, iar problema mea e una ciudata, Provin dintr- o familie modesta, tata despartit de mama, si stau intr- o garsoniera nu foarte spatioasa, problema mea...? (mai mult)
tocmai ce am gasit pe Facebook o petitie pentru sanctificarea(sau cum *** se scrie)Denisei, tipa care canta manele si m-am intrebat pana unde poate sa urce prostia romaneasca?
Ioooooi, fata aia de care v- am zis a continuat sa facă "ah uh auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ahhh daaaa" toată noaptea. ....Ma enervează în ultimul hal nu poate reduce puțin volumul!? Casa nu mai...? (mai mult)
Daca pe mine ma cheama Andrei Irimias, este bine sa-mi pun pe Instagram numele andreirimias?
Omul isi poate schimba anumite defecte? De exemplu, timiditatea. Daca da, cum poate face asta?
Buna, am si eu o intrebare daca dau la facultatea de contabilitate si informatica de gestiune pot sa ma angajez dupa terminare si in domeniul iT, un sfat va rog mult.
Astăzi mi- a venit ciclul dar mi- a venit prea devreme l am avut pe 7 Iulie data trecută și e 29 Iulie și mie mi- a venit.Am ciclul neregulat dar viu ce credeți.Sunt cam speriata mai ales pentru ca...? (mai mult)
Am intrat la filologie,si in toamna voi da test de admitere la prima clasa la engleza, imi puteti trimite va rog frumos modele sa vad cum ararata?
Cum ma pot preface ca sunt bolnava? Nu vreau sa merg la o petrecere. Niste replici bune?
Azi nu am dormit si ma ustura ochii, csf?
A fost cineva la taxa si dupa aceea a intrat la buget? Cum se procedeaza cu cererea de restituire a taxei?
La ce facultate se poate intra cu media 6?
Salut De vreo 3 ani am o pasiune pentru motociclete, sunt constient de starea drumurilor din Romanica noastra si mai ales de incostienta c0calarilor cu "bemweuri" si alte conserve. Momentan nu am...? (mai mult)
Am picat la bac in sesiunea iulie, dar o sa dau acum din nou in august si vreau sa merg la stiinte economice. Ma mai pot inscrie in toamna? Daca am media la bac 6 si ceva, intru?
Nu stiu daca ar fi o alegere atat de buna sa ma descarc si sa cer ajutorul aici, insa sunt destul de disperata in legatura cu ceva. Am sa trec direct la subiect fara prea multe detalii, incat...? (mai mult)
Cine imi spune niste nickname-uri pentru crush?
De cateva zile imi cad cate 15- 20 de fire de par pe zi, pana acum nu mi se intampla asta, am parul lung pana la umeri, si ma spal pe cap odata la 2- 3 zile, am parul cu fir gros si des. Ce ar trebui...? (mai mult)
Hey TPU! Vreau sa stiu daca programul care mi l- am facut e bun doar pentru mentinere in forma Alerg timp de 2 ore iar la sfarsit fac alergare de viteza un dus si un intors 200 de flotari cu bataie(la...? (mai mult)
Ok deci, cred ca creierul meu are o problema. Cand trebuie sa fiu atenta am expresia pe fata de parca as fi atenta dar eu ma gandesc la altceva si nici macar nu gandesc, adica pur si simplu ma uit in...? (mai mult)
Cum pot să dau burtica jos în doar două săptămâni? Cel mai folositor răspuns primește funda. Nu sunt grasă, am doar puțină burtică și vreau un abdomen plat. (Fără sală sau alergat)
Cum sa imi revin din mahmureala, am baut si am avut noroc ca nu am ajuns in coma alcolica! va rog! ma simt super nasol si iubita-mea a plecat de frica din casa!
Cum pot face rost de bani cand sunt copil? :3 Vreau sa fac rost de bani multi, multi bani dar sunt copil si nu prea gasesc multe posibilitati. Am inceput sa strang banutii de 50 de bani si am 3 lei ...? (mai mult)
Mai baieti si fete. Daca ati avea posibilitatea sa schimbati lumea prin lucruri pozitive de voi, ce ati face?
Salutare tuturor! Am o altă curiozitate, poate o sa va par un retardat extrem dar totuși trebuie să mă lămuresc:Fata de care îmi place și cu care nu mai țin legătura de cam4 luni din cauza unui...? (mai mult)
De unde pot cumpara evidentiatoare pastel? Stiu ca e ciudat dar cele fluorescente mi se par prea țipătoare. Ati vazut in magazine? Daca nu si pe site uri dar in Romania pentru ca din străinătate ar...? (mai mult)
Prietea mea cea mai bună s- a îndepărtat foarte mult de mine. Ne cunoaştem încă de la grădiniţă. La telefon nu vorbim. Pe messenger nu mă mai bagă in seamnă. Nici un prieten nu mă...? (mai mult)
Am 14 ani.Am un moped cu pedale si vreau sa ma car cu el prin mai multe zone. Politia de la noi nu prea are interesul de a se lua de mine.Nu stiu cu motor de 125 daca imi zice ceva.
Poate cineva sa ma ajute cineva cu cateva provocari pentru majorat?
Hei! Trec acum clasa a 10a si as vrea sa ma transfer la alt liceu(acum sunt in decebal pe socio).Cum trebuie sa procedez? E deja prea tarziu sa fac asta?
Bună, aș vrea să citesc o carte de psihologie gen în care să îmi explice că dacă X face lucrul Y are sentimentul Z. Recomandări?
Am vazut la videoclipul lui Vlad Munteanu efect de teleportare. Cine stie o aplicatie?
Vi se pare ca arat "prea mare"? De curand mi- a zis cineva asta si acum incerc sa imi dau seama daca e asa. Mie imi place mult sa fac forta la sala, imi place sa cresc in volum, mereu mi s- a parut ca...? (mai mult)
Ce nume de fete le gansiti senzuale si sexy?
viata mea sociala a scazut enorm in ultimii ani din cauza problemelor familiare, m- am retras usor deoarece nu am vrut sa ma fac de ras printre prieteni, cunostinte. in schimb am observat ca sunt...? (mai mult)
Aveti un clan de clash royale bun cu multi membri care sunt activi si se chinuie sa faca clan chestul? Pe contul meu sunt arena 5, level 7 si 167 wins.
Salut De vreo 3 ani am o pasiune pentru motociclete, sunt constient de starea drumurilor din Romanica noastra si mai ales de incostienta c0calarilor cu "bemweuri" si alte conserve. Momentan nu am posibilitatea...? (mai mult)
Acum sunt la țară si deodată a inceput sa vina un miros insuportabil o duhneala un miros urât. Ce poate fi eu cred ca e gaz de la butelie, dar butelia a închisă ceilalți din casa spun ca...? (mai mult)
Buna, ma numesc Alina si am 13 ani.Majoritatea prietenelor mele au prieten sau au avut, desi eu nu.Acum o luna am vazut un baiat frumos..am vorbit pe messenger. Am iesit de 3 ori afara cu el, si simt...? (mai mult)
Hey, TPU! Ce inseamna Ramses, pentru ca, din ce in ce mai multi colegi isi pun asta in loc de numele de fam. Multumesc! Scuze de categorie!
Cum sunt fetele la facultate în comparație cu cele de la liceu?
Din pacate in sesiunea din iunie am picat la mate deoarece sunt paralel cu aceasta si nu prea ma descurc si as vrea sa imi spuneti care stiti daca in toamna este mai greu. Ce pareri aveti? In...? (mai mult)
Hei! Ce profil ar trebui sa dau pentru a ma face coafeza? Imi puteti spune si cam ce suma de banii s-ar castiga cu aceasta meserie?
Aș vrea câteva informații de la studenții care au stat in cămin. Care este procedura de înscriere?
sunt baiat si nu stiu sa dansez, am nevoie de cateva link- uri sa invat cate ceva. vreau pentru muzica usoar de botezuri, majorate (am o vara incarcata si ma simt jenat sa nu ies deloc, tinand...? (mai mult)
In aplicatia sarahah poti sa răspunzi intrebarilor?
Buna mă poate ajuta și pe mine cineva, am avut ciclu in fiecare luna ai de câteva zile simt că sa zbate ceva in burta e posibil să fiu însărcinată
De 2 zile nu pot sa mai etichetez pagini/persoane in poze pe Instagram! La pozele vechi am vazut ca mai merge dar la cele recente nu merge sa etichetez pe nimeni(dupa ce dau gata nu se salveaza...? (mai mult)
Scrieti-mi va rog Scoala de Agenti de Politie" unde se trece comisiea medicala, se trece si psihologul? Dau funda...
Hei fetelor, voi ce credeti despre baietii inalti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Al3xandra95 întreabă:
tonyc7 întreabă:
TeodoraIonOnea12 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!