Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 30 Septembrie 2025 sunt:
Salut, cum vi se pare Bucuresti-ul? Buftea? Eu o sa m-a mut acolo in curând, care ar fi șansele sa imi fac cat mai repede prieteni? Daca sunteți din buftea sa imi lăsați mesaj! PS : am 18 ani!
Buna TPU stii ca pun o intrebare cam ciudata, dar am 17 ani si nu am avut pana acum nici un prieten.Nu sunt urata sunt putin plinuta, dar sunt obeze care au prieten.Sunt o fata care invata imi vad de...? (mai mult)
Anxietatea m-a prins de o mână, iar tristețea de cealaltă. Ce fac? Mai bine zis, cum fac?
Cine vrea sa asculte capitole din cartea lui Eckhart Tolle,Puterea Prezentului, o poate găsi aici:. https://m.youtube.com/watch?v=inWX63rIn4I
Un mic Off-Topic. Imi poate face cineva un wishlist pe Emag sau PCGarage, pe Intel si placa video (nVidia) cat si cea de baza sa fie ASUS pana-n 5-6000 lei. Funda
As vrea sa imi deschid un blog, insa nu pentru popularitate. As vrea sa fie gratis, doar pentru ca vreau sa povestesc o experienta foarte interesanta de a mea pe un subiect mai tabu, sa spunem asa....? (mai mult)
Poți sa îți alegi căminul sau colegul cu care sa stai la facultate dacă plătești?(Cluj)
Buna, anul asta trec in clasa a9- a. Pe profil conservare- restaurare. Ce rechizite as putea sa- mi cumpar, si cu ce as putea sa ma imbrac (tinand cont ca sunt adepta blugilor rupti cu un tricou sau ...? (mai mult)
Sall, (din nou) joi am facut comanda la Emag pentru un cadou pentru mama mea (stiu sunt dragut :) ) am efectuat plata cu cardul, pentru a nu platii la usa. Mama mea este imobilizata la pat, deci e toata...? (mai mult)
Ok, deci. Am un smart TV (Samsung), iar eu trag filme si le pun pe stick, le pun cu tot cu subtitrarea in romana, le verific pe stick sa vad daca totu' e ok, ele ruleaza cu tot cu subtitrare, iar...? (mai mult)
Salut.Azi am avut neplacuta surpriza sa aflu ca nu mai merge bara de start si am windows 10, adica nu mai pot da pe fereastra de la start, (Dau pe ea si nu se intampla nimic ), nici search nimic si...? (mai mult)
Hei, TPU! Am o intrebare penibila rau :) Am cunoscut un baiat pe net, si el e super dragut, nu exagerez deloc, seamana cu Jeremy Irvine, iar eu... undeva pe la combinatia dintre pudel si cane corso,...? (mai mult)
Cum poti copia fara ca profesorl sa is dea seama?
stie cineva ce facultati sunt in prezent in Slatina! Multumesc!
Hey TPU! Recent am terminaf clasa a 8- a. As vrea sa imi spuneti cum v- ati adaptat cu noii colegi, cum ati reusit sa va faceti noi prieteni (lucrul asta ma intreb tot timpul). Am vazut foarte multi...? (mai mult)
Dupa ce imi pun piercing in buric, trebuie sa dau cu o crema sau ceva ca sa il 'protejez'? Unele persoane spun ca daca nu am probleme cu el sa nu folosesc nimic, altele spun ca ar fi bine sa folosesc...? (mai mult)
Ce tip de băieți le plac fetelor?
Ce acte/documente imi trebuiesc pentru inscrierea la caminul unui liceu? Dau funda
Cum pot scapa de setimentul de vinovatie, de treistete. La ora asta imi vine sa plang. Mi.am pus in cap sa ma decolorez si sa ma fac color in cap. Pana acum am reusit sa ma decolorez, dar trebuie sa...? (mai mult)
In ce liceu ati intrat? (Bucuresti)
Sunt prea prost.ce as putea sa fac? Se vindeca prostia?
Voi ce ati alege dintre asistent farmacist sau balneofiziokinetoterapie? De ce? Funda pentru cele mai bune argumente!
Stie cineva ce pot face cu coins pe survival games (minecraft)?
Am o problema cu liceul.As vrea sa dau la Colegiul Stefan cel Mare din Suceava. Nu stiu la ce camin as putea sta. Este unul langa Colegiul Petru Rareș dar nu stiu cum e acolo. Daca stiti, va rog...? (mai mult)
Deci, va spun pe de- acum ca am 14 ani. Vreau duminica asta sa ma intalnesc cu o prietena. O plac foooarte mult, si cred ca si ea pe mine. Noi doi ne- am intalnit...? (mai mult)
Cum fac ca pe Facebook dacă îmi da cineva tag la o poza sa nu apară la unul dintre prietenii mei, dar fără sa i dau block?
De ce nu sunt simetric? In oglinda ma vad bine, nu imi ies asa in evidenta defectele, dar cand ma uit la pozele facute cu camera normala ( adica cu trasaturile inverse) observ ca nici macar...? (mai mult)
Salut.Pe o scara de la 1 la 10, cam cat de dureroase sunt tatuajele? Prefer raspunsuri de la cei ce au tatuaje.
Daca un baiat spune ca ar dori sa ma vada, atunci chiar vrea sa ma vada?
Cine s-a inscris la Colegiul Economic "Maria Teiuleanu", pe profilul Economic?
Buna TPU. Cat este bursa de merit la liceu?
Cand iti vine ciclul? Va rog eu ajutati-ma si dati-mi sfaturi cum sa imi vina mai repede, pentru prima oara! Am acea chestie alba pe chiloței, par pubian si la subrat.
Salut, stiu ca nici scoala nu a inceput dar am niste intrebari legate de balul bobocilor. 1. Poate participa oricine? 2. Daca nu, cum se fac preselectiile si ce trebuie pentru a fi ales? 3. Coregrafiile...? (mai mult)
am o mica problema am luat bacul dar am media la limita si vreau sa ma inscriu la o facultate de psihologe stie cineva care este cea mai mica medie cu care s- a intrat la psihologe in ani...? (mai mult)
Ce camine sunt in apropiere de liceul Miron Costin din Iasi?
Nume pentru amstaff mascul? Nume speciale ne. obisnuite Pls funda
Am si eu o problema legata de aplicatia "Instagram". Am selectat o poza de pe contul meu de insta si am dat pe arhivare, iar acum mi- a disparut efectiv poza. nu o mai gasesc nicaieri,...? (mai mult)
Am o problema. De mai bine de 2 saptamani am o durere de sani insuportabila. Am banuit ca poate fi de la menstruatie, inca nu e regulata, dar 2 saptamani nu e mult pentru inceperea unei...? (mai mult)
Se poate depune si sambata dosarul de inscriere la liceu?
Cum sa imi schimb numele pe Facebook?:)) Momentan am: Mada Ramses Idei? Pls? DAU FUNDA:))
Sevus! Anul asta am intrat la colegiul Toma N. Socolescu din Ploiesti si o sa stau la camin. (P.S sunt fata ) Si as vrea cateva pareri despre liceu si viata la camin, MUltumesc anticipat :) :*
Ce licee din Iași au cămin/internat?
De unde iau un exemplu scris simplu, despre: "Tema si viziunea despre lume intr- un roman interbelic studiat " Interbelic ce inseamna mai precis? Dar roman psihlogic? Care ar fi acela? si inca...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Facultatea de matematica-informatica din Timisoara?
am plecat recent la un loc de munca la un magazin de haine unde am lucrat patru saptamani fara liber mi- au intrat banii pentru o luna intreaga pe card, cei de la contabilitate au gresit. ...? (mai mult)
Carnetul de elev se poate viza pe timpul verii? Vreau să merg cu câțiva prieteni la mare cu trenul și am înțeles că este reducere dacă ai carnetul de elev. Din păcate, eu nu mi- l...? (mai mult)
Hei! Ce v-a cazut la bac romana real la subiectul 3? in afara de bacul din acest an, ce se mai poate da? funda!
Hei! Mai pe scurt am picat in vara bac- ul. Invat pentru toamna la mate m2 tehnologic si romana real. Am nevoie de cineva sa imi explice cate ceva la romana, la subietul 1 si 3. Sau la mate daca...? (mai mult)
Buna este interzis ca internetul sa arate unde locuiesc vedetele mari adica Joseph Morgan din ben hur. Ma tot chinui de o perioada sa aflu. Dar nu reusesc. Stiti voi unde sta? :)
Am intrat clasa a9a si colegii pe care ii am sunt mult mai diferiti fata de cei pe care i- am avut pana acum si mi- e frica ca nu imi voi face prieteni. Aveti niste sfaturi? Si va rog sa nu spuneti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
Ion1989 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
TeodoraIonOnea12 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?