|

Salut TPU, am si eu o intrebare zilele trecute am intalnit o fata super la mare si stiu doar cum o cheama nu si numele de familie, cum o pot gasi pe Facebook? sau macar pe Instagram? DAU FUNDA!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salutare!"Vreu sa o gasesc, precis am s-o fac!"Gasim ceva dar dupa il pierdem, un lucru neplacut noua! In cazul tau, acea fata poate fi gasita pe Facebook sau Instagram intr-un procent de 30% daca ii cunosti cel putin un nume! Dar intai nu trebuie numai sa-i introduci numele la cautare ci si sa ai anumite repere de cautare precum daca aceasta a adaugat hastaguri la poze(Ex. #Summer), daca ii cunosti vreun prieten sau unde mai exact la mare a fost...foloseste hastagurile sau intreaba oameni precum ce de la receptie daca a fost la vreun hotel si caut-o ca o sansa ai sigur! Speranta moare ultima! Meriti "a doua sansa"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Fa-ti curaj, du-te la ea, si intreab-o cum o cheama pe Facebook. spune-i ca vreti sa fiti prieteni..altfel, nu ai cum..sau intreab-o de unde e, scrii prenumele, si dupa de unde e(exbig griniana Cluj; sau Diana [comuna sau orasul de unde e]) Sper ca ti-am fost macar putin de folos si sper sa mearga, am incercat sa te ajut
Funda te rog big grinwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează