|

Hey TPU! Nu stiu daca sa ma tund sau nu...Adica am parul pana la fund si as vrea sa ma tund, dar in acelasi timp mi-e teama ca o sa regret...chiar nu stiu ce sa fac. Sper sa ma ajutati.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| explică:

Poti tunde doar varfurile. Cu siguranta iti va parea rau daca te vei tunde foarte vizibil, gen pana la umeri sau mai scurt. Bucura-te de el lung, ca poti face ce vrei din el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hei și eu am avut parul pana la fund dar am ales sa mă tund. Pot sa zic ca am regretat un pic pe moment dar acum când văd cat e de cald îmi este de folos ca m-am tuns. E mai ușor cu parul mai scurt.
P.S: e putil mai jos de umeri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Sfatul meu este sa te gândești foarte bine înainte de a merge la coafor! Ca sa nu regreți gestul poți alege sa îți donezi parul, exista o campanie a Fundației Renașterea care a inițiat Brave Cut-ul. In ce consta asta? Ei bine mergi la unele saloane care participa la campanie, ești spălată, tunsa și coafata gratis cu condiția de a dona cel puțin 15 cm din parul tău! Parul strâns este folosit pentru a face peruci pentru femeile bolnave de cancer! Mai multe detalii aici http://www.danarogoz.com/totul-despre-bravecut/ Eu sper ca ți-am fost de ajutor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează