TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1153
  • 1154
  • 1155
  • 1156
  • 1157
Denisa495
în 15 Iulie 2017 | Denisa495 întreabă:

Ok...Sunt o fata mica de insulting ( 1, 40 ) in clasa a 7- a. Sunt blonda. Toate fetele din clasa isi bat joc de imaginea mea si de cumpara parului. Ce pot sa fac sa scap de aceste rautati si sa ma ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
georgibia
în 15 Iulie 2017 | georgibia întreabă:

Sociologie sau resurse umane?

2
Răspunde Raportează
Anonima1267
în 15 Iulie 2017 | Anonima1267 întreabă:

*Nu prea cred ca am incadrat bine intrebarea in aceasta categorie, dar v- as ruga sa- mi raspundeti daca stiti.* Ati putea sa- mi spuneti cam in cate zile ajunge un colet? Distanta dintre ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
123keta
în 15 Iulie 2017 | 123keta întreabă:

Cum poate zbura un adolescent de 15ani neinsotit de nimeni, din Germania in RO/MD la rude- prieteni etc? Am inteles ca la Wizzair e posibil. Ce acte trebuie sa am? Am nevoie de procura din partea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
123keta
în 15 Iulie 2017 | 123keta întreabă:

Cum poate zbura un adolescent de 15 ani fara insotitor din Germania in Ro/Md? Am inteles ca la Wizzair e posibil. Ce acte am nevoie? Am nevoie si de procura? Multumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
denyzo
în 15 Iulie 2017 | denyzo întreabă:

As dori sa vorbesc cu un psiholog online si gratis. Stiti vreun site sau ceva? Funda!

3
Răspunde Raportează
1Marinn1111
în 15 Iulie 2017 | 1Marinn1111 întreabă:

Vreau si eu filme gen un grup face o călătorie cu avionul se intampla ceva si de prăbușește... horror sau filme cu grupuri de prieteni. FUNDA

3
Răspunde Raportează
wolfves
în 15 Iulie 2017 | wolfves întreabă:

As vrea si eu un program bun de creat video- uri cu poze si alte video- uri. Sa pot adauga scris pe pozele si video- urile folosite si acesta sa apara treptat (la inceput aproape invizibil, apoi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RobertMrg
în 15 Iulie 2017 | RobertMrg întreabă:

Salut, cum vi se pare Bucuresti-ul? Buftea? Eu o sa m-a mut acolo in curând, care ar fi șansele sa imi fac cat mai repede prieteni? Daca sunteți din buftea sa imi lăsați mesaj! PS : am 18 ani!

2
Răspunde Raportează
Monyyyyy
în 15 Iulie 2017 | Monyyyyy întreabă:

Buna TPU stii ca pun o intrebare cam ciudata, dar am 17 ani si nu am avut pana acum nici un prieten.Nu sunt urata sunt putin plinuta, dar sunt obeze care au prieten.Sunt o fata care invata imi vad de...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Gillian
în 15 Iulie 2017 | Gillian întreabă:

Anxietatea m-a prins de o mână, iar tristețea de cealaltă. Ce fac? Mai bine zis, cum fac?

18
Răspunde Raportează
Emanuel188
în 15 Iulie 2017 | Emanuel188 întreabă:

Cine vrea sa asculte capitole din cartea lui Eckhart Tolle,Puterea Prezentului, o poate găsi aici:. https://m.youtube.com/watch?v=inWX63rIn4I

1
Răspunde Raportează
ȚuȚu7373
în 15 Iulie 2017 | ȚuȚu7373 întreabă:

Un mic Off-Topic. Imi poate face cineva un wishlist pe Emag sau PCGarage, pe Intel si placa video (nVidia) cat si cea de baza sa fie ASUS pana-n 5-6000 lei. Funda

2
Răspunde Raportează
AnemonaP
în 15 Iulie 2017 | AnemonaP întreabă:

As vrea sa imi deschid un blog, insa nu pentru popularitate. As vrea sa fie gratis, doar pentru ca vreau sa povestesc o experienta foarte interesanta de a mea pe un subiect mai tabu, sa spunem asa....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
georgibia
în 15 Iulie 2017 | georgibia întreabă:

Poți sa îți alegi căminul sau colegul cu care sa stai la facultate dacă plătești?(Cluj)

4
Răspunde Raportează
Bianca4655
în 15 Iulie 2017 | Bianca4655 întreabă:

Buna, anul asta trec in clasa a9- a. Pe profil conservare- restaurare. Ce rechizite as putea sa- mi cumpar, si cu ce as putea sa ma imbrac (tinand cont ca sunt adepta blugilor rupti cu un tricou sau ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ȚuȚu7373
în 15 Iulie 2017 | ȚuȚu7373 întreabă:

Sall, (din nou) joi am facut comanda la Emag pentru un cadou pentru mama mea (stiu sunt dragut :) ) am efectuat plata cu cardul, pentru a nu platii la usa. Mama mea este imobilizata la pat, deci e toata...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RealRap
în 15 Iulie 2017 | RealRap întreabă:

Ok, deci. Am un smart TV (Samsung), iar eu trag filme si le pun pe stick, le pun cu tot cu subtitrarea in romana, le verific pe stick sa vad daca totu' e ok, ele ruleaza cu tot cu subtitrare, iar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Iulie 2017 |

Salut.Azi am avut neplacuta surpriza sa aflu ca nu mai merge bara de start si am windows 10, adica nu mai pot da pe fereastra de la start, (Dau pe ea si nu se intampla nimic ), nici search nimic si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Iulie 2017 |

Hei, TPU! Am o intrebare penibila rau :) Am cunoscut un baiat pe net, si el e super dragut, nu exagerez deloc, seamana cu Jeremy Irvine, iar eu... undeva pe la combinatia dintre pudel si cane corso,...? (mai mult)

30
Răspunde Raportează
CyrusV1t538
în 15 Iulie 2017 | CyrusV1t538 întreabă:

Cum poti copia fara ca profesorl sa is dea seama?

4
Răspunde Raportează
MadalinaMary22
în 15 Iulie 2017 | MadalinaMary22 întreabă:

stie cineva ce facultati sunt in prezent in Slatina! Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Kimberly2005
în 15 Iulie 2017 | Kimberly2005 întreabă:

Hey TPU! Recent am terminaf clasa a 8- a. As vrea sa imi spuneti cum v- ati adaptat cu noii colegi, cum ati reusit sa va faceti noi prieteni (lucrul asta ma intreb tot timpul). Am vazut foarte multi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CristinaCMH
în 15 Iulie 2017 | CristinaCMH întreabă:

Dupa ce imi pun piercing in buric, trebuie sa dau cu o crema sau ceva ca sa il 'protejez'? Unele persoane spun ca daca nu am probleme cu el sa nu folosesc nimic, altele spun ca ar fi bine sa folosesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DacicusRex
în 15 Iulie 2017 | DacicusRex întreabă:

Ce tip de băieți le plac fetelor?

4
Răspunde Raportează
poker1976
în 15 Iulie 2017 | poker1976 întreabă:

Ce acte/documente imi trebuiesc pentru inscrierea la caminul unui liceu? Dau funda

0
Răspunde primul Raportează
sweetys
în 15 Iulie 2017 | sweetys întreabă:

Cum pot scapa de setimentul de vinovatie, de treistete. La ora asta imi vine sa plang. Mi.am pus in cap sa ma decolorez si sa ma fac color in cap. Pana acum am reusit sa ma decolorez, dar trebuie sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AnoAnonima0
în 15 Iulie 2017 | AnoAnonima0 întreabă:

In ce liceu ati intrat? (Bucuresti)

2
Răspunde Raportează
Vernusio
în 15 Iulie 2017 | Vernusio întreabă:

Sunt prea prost.ce as putea sa fac? Se vindeca prostia?

5
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 15 Iulie 2017 | numesiprenume0 întreabă:

Voi ce ati alege dintre asistent farmacist sau balneofiziokinetoterapie? De ce? Funda pentru cele mai bune argumente!

1
Răspunde Raportează
Anne17RO
în 15 Iulie 2017 | Anne17RO întreabă:

Stie cineva ce pot face cu coins pe survival games (minecraft)?

1
Răspunde Raportează
Capusneac_Daniela_2003
în 15 Iulie 2017 | Capusneac_Daniela_2003 întreabă:

Am o problema cu liceul.As vrea sa dau la Colegiul Stefan cel Mare din Suceava. Nu stiu la ce camin as putea sta. Este unul langa Colegiul Petru Rareș dar nu stiu cum e acolo. Daca stiti, va rog...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Yulik2003
în 14 Iulie 2017 | Yulik2003 întreabă:

Deci, va spun pe de- acum ca am 14 ani. Vreau duminica asta sa ma intalnesc cu o prietena. O plac foooarte mult, si cred ca si ea pe mine. Noi doi ne- am intalnit...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ana044
în 14 Iulie 2017 | ana044 întreabă:

Cum fac ca pe Facebook dacă îmi da cineva tag la o poza sa nu apară la unul dintre prietenii mei, dar fără sa i dau block?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iulie 2017 |

De ce nu sunt simetric? In oglinda ma vad bine, nu imi ies asa in evidenta defectele, dar cand ma uit la pozele facute cu camera normala ( adica cu trasaturile inverse) observ ca nici macar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
cascadoryes
în 14 Iulie 2017 | cascadoryes întreabă:

Salut.Pe o scara de la 1 la 10, cam cat de dureroase sunt tatuajele? Prefer raspunsuri de la cei ce au tatuaje.

3
Răspunde Raportează
Andreeaioan115
în 14 Iulie 2017 | Andreeaioan115 întreabă:

Daca un baiat spune ca ar dori sa ma vada, atunci chiar vrea sa ma vada?

6
Răspunde Raportează
Dorobantoiu_Sorina_1992
în 14 Iulie 2017 | Dorobantoiu_Sorina_1992 întreabă:

Cine s-a inscris la Colegiul Economic "Maria Teiuleanu", pe profilul Economic?

0
RedTurtleeee
în 14 Iulie 2017 | RedTurtleeee întreabă:

Buna TPU. Cat este bursa de merit la liceu?

2
Răspunde Raportează
Andreea092
în 14 Iulie 2017 | Andreea092 întreabă:

Cand iti vine ciclul? Va rog eu ajutati-ma si dati-mi sfaturi cum sa imi vina mai repede, pentru prima oara! Am acea chestie alba pe chiloței, par pubian si la subrat.

3
Răspunde Raportează
Sader
în 14 Iulie 2017 | Sader întreabă:

Salut, stiu ca nici scoala nu a inceput dar am niste intrebari legate de balul bobocilor. 1. Poate participa oricine? 2. Daca nu, cum se fac preselectiile si ce trebuie pentru a fi ales? 3. Coregrafiile...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iulie 2017 |

am o mica problema am luat bacul dar am media la limita si vreau sa ma inscriu la o facultate de psihologe stie cineva care este cea mai mica medie cu care s- a intrat la psihologe in ani...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adelina_Ade_1999_JZAT
în 14 Iulie 2017 | Adelina_Ade_1999_JZAT întreabă:

Ce camine sunt in apropiere de liceul Miron Costin din Iasi?

1
Răspunde Raportează
Dixiclart
în 14 Iulie 2017 | Dixiclart întreabă:

Nume pentru amstaff mascul? Nume speciale ne. obisnuite Pls funda

3
Răspunde Raportează
Raul_Sabin_1999
în 14 Iulie 2017 | Raul_Sabin_1999 întreabă:

Am si eu o problema legata de aplicatia "Instagram". Am selectat o poza de pe contul meu de insta si am dat pe arhivare, iar acum mi- a disparut efectiv poza. nu o mai gasesc nicaieri,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CristinaTn
în 14 Iulie 2017 | CristinaTn întreabă:

Am o problema. De mai bine de 2 saptamani am o durere de sani insuportabila. Am banuit ca poate fi de la menstruatie, inca nu e regulata, dar 2 saptamani nu e mult pentru inceperea unei...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Cauneac_Flavius_1993
în 14 Iulie 2017 | Cauneac_Flavius_1993 întreabă:

Se poate depune si sambata dosarul de inscriere la liceu?

3
Răspunde Raportează
Thewhitecoffe69
în 14 Iulie 2017 | Thewhitecoffe69 întreabă:

Cum sa imi schimb numele pe Facebook?:)) Momentan am: Mada Ramses Idei? Pls? DAU FUNDA:))

5
Răspunde Raportează
TheCosmicSoul
în 14 Iulie 2017 | TheCosmicSoul întreabă:

Sevus! Anul asta am intrat la colegiul Toma N. Socolescu din Ploiesti si o sa stau la camin. (P.S sunt fata ) Si as vrea cateva pareri despre liceu si viata la camin, MUltumesc anticipat :) :*

0
Florinciubotaru49
în 14 Iulie 2017 | Florinciubotaru49 întreabă:

Ce licee din Iași au cămin/internat?

1
Răspunde Raportează
  • 1153
  • 1154
  • 1155
  • 1156
  • 1157
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 19 ore

9PM întreabă:

Suntem în 2025 și unii din zona nu știu pur și simplu să mă întreb decât, daca lucrez! Altceva nu știu să mă întrebe! Și pe unii îi fu.e grija asta, de parcă ei mi- ar da sa mănânc sau...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă acum 22 ore

paletedestele23 întreabă:

Bună ziua! Credeți că merită făcut o facultate la 25- 30 de ani sau poate mai târziu? Tot aud păreri pro și contra. Am auzit și păreri cum că facultatea trebuie făcută imediat după bac, ...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • LuigiMangione
    trimisă acum 22 ore

LuigiMangione întreabă:

Salut, am si eu o intrebare. De ce unii doctori nu iti cer bani? Eu m- am operat acum 1 an de zile, ca am fost dupa ce m- am operat timp de 1 luna la control pe gratis, pot intelege. Insa, ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 22 ore

Bogdan80 întreabă:

Salut TPU! Daca bei mai multe energizante de o data intr-o zi,sa zicem, 10 sau 12, iti va ceda inima? Oamenii din jurul meu se omoara lent pentru ca eu sa imi pierd credinta.
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.864
  • Întrebări: 3.953.316
  • Răspunsuri: 17.655.124
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Mad Max

Mad Max

Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!

Start quiz
Categorii
  • 652.023 Adolescenţi
  • 55.577 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.822 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.159 Conversaţii