Hei... Mi-am făcut cont de wattpad și în curând voi posta o carte de poezii... cred :))) Putem face schimb de follow-uri, acesta este contul: https://www.wattpad.com/user/IamPanda5
Am o mică problemă legată de personalitatea mea.... Sunt o fire foarte calculată ce gândește pe termen lung (uneori prea mult), puțin înfricoșătoare la prima vedere. De mică am trecut...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cei care sunt la liceul Dimitrie Paciurea sau macar care au prieteni acolo: Am aplicat pe vocational (arte plastice) la Dimitrie Paciurea, am dat probele, le- am luat...? (mai mult)
Am nevoie de sfaturi! Atunci cand prietena mea vine la mine,ne plictisim,pur si simplu nu avem ce sa facem,stam pe telefoane etc. Aveti idee de jocuri, chestii de genul?
Cine ma poate ajuta cu niste informatii? Ce face un asistent de balneofiziokinetoterapie? Au acestia o cariera de succesc... Aici ma refer daca au aceleasi venituri pe tot timpul anului sau doar...? (mai mult)
Pentru cei ce sunt in liceul Caragiale din Bucuresti, care este uniforma obligatorie? Chiar nu avem voie in blugi mai inchisi? Funda
Fetelor, ce va place la un baiat? Pe primul plan sa punem simtul umorului, restul spune.ti voi
Daca ti dieta si iti e pofta de o bere, ce bere sa beau? Cu lamaie sau ciucas?
Hei, aş vrea să îmi bag piercing în buric, cu acordul părinţilor mei, normal! Mi- l voi pune la un doctor profesionist, dar întrebarea este, doare?
Buna! Vreau informatii despre liceul militar ( despre cel din Breaza ma interesează) de la o persoana care a absolvit sau inca invata acolo. M- ar ajuta informatii cu privire la: "La fete e asa de ...? (mai mult)
Bună tuturor! Așa o întrebare... Simpatizez un băiat, nu- l cunosc foarte aproape, dar ne știm. Am decis să fac ceva pentru a- i capta atenția... astăzi i- am scris un mesaj de la o anonimă...? (mai mult)
Cum este la facultatea de litere? funda unui raspuns mai complex
am gatat clasa 12 mai iau alocatie si in iulie?
va ziceam acum cateva zile ca eu vreau sa merg in Germania la o prietena mama mea mea zis ca ma lasa daca slabesc fix 15 kg in 25 de zile. Am incercat sa ii explic ca nu poti intr- o luna da ...? (mai mult)
Salut, am o durere la rinichiul drept care persista de cateva zile! Nu este o durere foarte mari ci mai mult un disconfrt iar urina este de culoare galben inchis mai exact aproape ca berea! Care ar putea...? (mai mult)
Dupa protectia mediului pot da la academia de politie sau medicina?
Hei, TPU! As dori niste informatii despre acest anunt, daca aveti. As vrea sa stiu mai exact daca este teapa sau nu acest loc de munca. ( Imi cer scuze pentru categorie) Fabrica de paine- Anglia Angajam...? (mai mult)
Buna, acum doua zile am gasit un porumbel cu aripa lovita si nu poate zbura asa ca l-am luat acasa si acum ce sa-i fac sa ii treaca aripa?
Am o intrebare: Care-i treaba cu Enisala castle fest 2017? De unde se pot lua bilete si cum se desfasoara totul?
..cand e ultima zi pentru depunerea dosarului la liceu?
Salut.Anul acesta intru la liceu pe profilul Mate Info Intensiv și vreau să îmi schimb laptopul deoarece am unul vechi din 2009 și nu mai merge foarte bine. Dupa ce caracteristici ar trebui să mă...? (mai mult)
Am 14 ani si 40 kg si de un an nu am mai crescut, mentionez ca am 1, 60 inaltime, ce pot face? O sa mai cresc? (Am facut 14 ani pe 1 iunie)
Păreri despre Liceul Mihai Sadoveanu zona Obor (mate-info) și ce materii se face? Am uitat, ce modul de mate se face? Mersi dau funda.
Ce variante de trasee am de la Bucur Obor la BD Ficusului?
La ce trebuie sa dau diferente daca sunt pe tehnic, electromecanica si ma mut la uman, filologie?
Hei TPU mai exista persoane pro ana sau pro mia? as vrea sa vorbesc cu cei ca mine si poate facem o comunitate de ce nu
Salut,am si eu o intrebare. Daca am intrat la a doua clasa de filo la ce dau teza? Si daca imi puteti spune ce carti trebuie sa citesc pentru clasa 9!
La facultatea de psihologie si stiinte ale educatie din Bucuresti imi trebuie eseu motivational? Daca da ma puteti ajuta cu un exemplu sau un model sau macar ce trebuiesa contina?
Se face scoala si vara la electromecanica si automatizari?
Am nevoie sa imi fac un card de debit in Marea Britanie de acasa. Gasisem un site, doar ca venea foarte tarziu. Am nevoie doar in Marea Britanie, deoarece unde vreau sa fac plata, trebuie sa fie...? (mai mult)
Locurile de romi sunt libere pentru oricine sau doar pentru romi?
Hei TPU, cine imi poate da mai multe detalii despre tigarile "Vogue". As vrea sa stiu toate "aromele" si cum se numesc exact cele mentolate. Am cautat pe net si nu am gasit nimic despre ele. Daca cineva...? (mai mult)
De ce nu exista inorogi? :(
Am fugit ieri de acasă pentru că nu îi mai suport pe ai mei? Ce opțiuni am că să nu mor pe străzi?
S- a intamplat vreodata sa fiti persecutati in anumite feluri de un profesor si tutusi sa nu aveti posibilitatea sa.l reclamati? De exemplu: daca va da o nota mai mica decat meritati, sa va asculta intentionat...? (mai mult)
Ajutati-ma va rog frumos. Imi place deo fata foarte tare dati va rog vreun model dupa care as putea sa ma ghidesc ca sa-i spun sentimentele mele.
Pot sa ma transfer la alt liceu.Am fost repartizat la un liceu mai indepartar si vreau sa stiu cum procedez ca sa intru la liceul unde sunt eu.Momentan nu mi-a facut inscrierea.
Cum m- as putea îmbraca la întâlnirea bobocilor? Știu, prima impresie contează. Și ce as putea sa fac în legătură cu anxietatea și timiditatea mea? App. Nu sunt pe grupul de boboci. Îmi...? (mai mult)
Toata lumea stie ca ieri s- au dat rezultatele pentru licee Si am aflat ca iubita mea a intrat intr- un liceu Si acum mi se pare ceva schimbat ceva diferit Ajutor va rog! Simt ca ceva s-...? (mai mult)
Angajării Satu Mare sezonieri? Am 16 ani
Dacă sunt mai plinuta, ce haine as putea purta? Gen intr-o singura culoare? Negru este bine sau nu m-ar avantaja? Dar pantaloni negri si tricou alb? Aștept sugestii. Multumesc
cum sa-i spui lu' mama ca n-am fost admis la liceu fara sa ma omoare dupa? Rog seriozitate, dau funda si condoleante mie. Va astept la o coliva.
Am o intrebare Toata lumea stie ca s- au dat ieri rezultatele pentru licee Si am aflat ca iubita mea a intrat la un liceu Acum ma simt alfel. Dar de ce? Nu stiu Simt ca s- a schimbat ceva ...? (mai mult)
Buna, am o intrebare foarte urgenta si importanta pentru mine si de care depinde tot viitorul meu. Deci... Sunt la liceu in Italia de 2 ani (am plecat intr- a 9- a iar acum trec intr- a 11- a) pe care,...? (mai mult)
Hei. Am nevoie de ajutorul vostru. Zilele astea fac 3 luni de relație.(Apropo, sunt fată :))) ) Şi vreau ceva gen un roman despre asta. Ceva drăguț pentru prietenul meu ❤ Si vreau sa fac un ...? (mai mult)
Cum este la Colegiul Tehnic Energetic din Bucuresti? Gen profesori, atmosfera. elevi?
Dacă un coleg de- al meu imi ia mâncarea chiar cand sunt lihnit de foame ce ar trebui să fac? Sa- i zic doamnei diriginte? Părinților? Domnului director? Sa- l bat de sa- l rup? Sa- l împing în...? (mai mult)
Am nevoie de prieteni care sa fie obsedati de Supernatural ca apoi sa fim obsedati impreuna. Cine face acest sacrificiu sa imi dea un mesaj sau sa raspunda cu o retea sociala pe care sa vorbim. Mersi si...? (mai mult)
De trei zile tot visez niste coarne de taur, dar imi apar in vise doar coarnele, fara capul taurului sau alte parti. Stiti ce inseamna? Fuuunda
Salut, eu fac vioara de 8 ani si as vrea sa fac facultatea de actorie, am asa un gand cu facultatea de actorie si as vrea sa stiu daca ar fi bine pe viitor sa fac si vioara si actorie
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
rld0 întreabă:
Ion1989 întreabă:
AndyMihai1999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!