Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 1 Octombrie 2025 sunt:
Am 12 ani si sunt copilaroasa.Nu vreau sa ma maturizez, dar cand este cel mai bine sa o fac?
Trebuie să fac tratament pentru coșurile de pe față, iar pen asta am nevoie de mai multe analize. Mâine fac analize la urină, și joi fac o ecografie la ovare. Iese fumul de țigară la ...? (mai mult)
Este cineva de aici la facultatea de Litere din Bucuresti?
Intrebare, nu inteleg, oare la toti ne e asa greu, adica nu inteleg, familia mea are probleme cu bani, ca orice familie in tara asta de, sa nu zic cum, si am gasit sa zic ceva de munca in alta ...? (mai mult)
Fetelor, voi aveți păr pe fund/spate/piept? Dacă da, vă epilați? Fără râs, eu sunt serioasă.
Din greseala am descărcat pe telefon un document...problema e că mă aflu în Germania acum.o sa primesc amenda?
Mâine fac analize la urină, și joi fac o ecografie la ovare. Iese fumul de țigară la vreuna din ele? Fumez de maxim un an.
Chiar conteaza ce zic oamenii din jurul tau?
Ce se intampla daca am un piercing recent si ma mananca locul ff tare si este umflat? Este totul ok? Dau fundita
Rezultatele unde ai fost admis in liceu vor fii puse la scoala de privenienta sau la liceul unde ai intrat?
Mi am uitat parola de la Instagram de la email nr de telefon l am schimbat si nu MAN pot conecta. Help me
Vreau sa va fac un top cu cei mai buni artisti din Romania, astept comentari. 1.Andra 2.florin salam 3.delia 4.smiley Acesti patru artisti mi se par cei mai buni din Romania la ora actuala. O ...? (mai mult)
Vreau niște rime pentru prietenul meu cel mai bun, este ziua lui de naștere astăzi.
Am vazut ca s- a dezovoltat o platforma de libera publicare literara (in Romania), iar de ceva timp o urmaresc...credeti ca este ok daca imi public povestea acolo? Website- ul se numeste:...? (mai mult)
Un serviciu de VPN free care sa imi dea macar 3GB?
Am o intrebare.Am 17 ani si plac un baiat de aceeasi varsta.Nu il cunosc personal pe acest baiat dar l- am intalnit de cateva ori si mi- a placut ce am vazut la el, parea sa fie tot ceea ce eu nu...? (mai mult)
M-am facut cu crema autobronzanta pe picioare si a iesit un dezastru catrastrofal :'(. Si nu stiu cum sa o dau jos, cu apa si sapun nu merge. Ajutor va rog :(
Care sunt profilele pentru postliceala de la balneofiziokinetoterapie? Si care ar fi cel mai cautat? La care as gasi cel mai usor loc de munca, stabil si bine platit...
Cine ma poate ajuta cu o lista cu actele necesare pentru inscriere la admitere/facultate la Psihologie - UBB?
Hey! Mă numesc Ana! As vrea o porecla pentru a mi incepe un canal de yt! Dar nu vreau sa mi pun numele meu! Asa cum lui Bianca Adam i se spune Teqila(nu stiu cum se scrie corect)! As vrea si eu o...? (mai mult)
am și eu o curiozitate ...cum de unele fete pot "seduce" orice băiat fie el și cu iubita sau cu o personalitate toată diferită de a fetei? Am o colega in clasa care nu e nici frumoasa nici deșteaptă...? (mai mult)
Sunt trista pentru ca am o relație dificila cu mama, acum nici macar nu vorbește cu mine (de aseară).Azi dimineața sora mea a găsit un bilet în haine si scria:Ca am fost cel mai frumos ...? (mai mult)
Fetelor ce baieti va plac? Eu sunt mai inalt(1.90) ochi albastrii, cu freza clasica, mai glumet asa de fel. E ok? Daca mai vreti detalii, va dau. Mie imi plac fetele scunde, cu ochii caprui
Salutare TPU, am și eu o întrebare mai ciudata, acum doi ani am început sa vorbesc cu o colega de clasa foarte mult, în tot acest timp eu am fost alături de ea și ea alături de mine în cele ...? (mai mult)
Buna tot caut un film de groaza e vorba in padure la o cabana cu un om cu carliga eva genu dar e ceva cu vodoo moare un baiat prietenii lui ii du in cabana cu il injunghie de mai multe ori si ii doare ...? (mai mult)
Salut,TPU! Despre ce sa vorbesc la prima intalnire?(mergem la un film)
am o intrebare, eu invat destul de bine la scoala, am mediile peste 9, 90 si vreau sa intru la un liceu bun la anul, dar mai trebuie sa dau examenele de clasa a viii- a, acolo nu am emotii ...? (mai mult)
Am o mica dilema.In noiembrie împlinesc 15 ani, de la ce vârstă credeți ca pot lucra part-time? O pot face și în timpul liceului sau doar vara?
Buna mi am bagat piercing in buric acum 3 zile insa s- a umflat si il simt foarte tare..ma incomadeaza..este normal sa se umfle? Ce ar trebui sa iau? In cat timp se vindeca? Astept raspunsurile voastre,...? (mai mult)
Am rămas corigenta la matematica in clasa a - VI- a pe care, nusti ce fac când mă duc, ce fac! Îmi puteți da și mie niste explicați, să- mi spuneți cum este (cei care i sau întâmplat...? (mai mult)
stau la sat si tot timpul am vrut sa conduc o masina..in seara aceasta am luat masina surorii mele cu niste prieteni.totul a fost bine pana ne- am intalnit cu un baiat care se vedea cu o...? (mai mult)
De ce uni adolescenti au prieteni, iubite? si altii nu? adica eu nu am nimic in comun cu nici un adolescent de varsta mea? De ce uni adolescenti sunt mai singuratici asa ca mine?
Salut, stie cineva un salon de piercing, adica doar sa imi dau gaura in ureche doresc undeva in bucurestii sector 6 maxim sector 5, undeva langa afii /plaza /drumu taberei prin zona Ajutati- ma repede...? (mai mult)
Am o relație la distanta cu un tip de vreo o luna și câteva zile tipul e super emotiv și zice ca i- am schimbat viața deoarece avea de gând sa se sinucidă. Îl iubeam si încă îl iubesc dar o ...? (mai mult)
BUNĂ TPU! Am o mica dilema.In noiembrie împlinesc 15 ani, de la ce vârstă credeți ca pot lucra part-time? O pot face și în timpul liceului sau doar vara? Dau funda♥♥
Salut am 16ani si sunt dintr- un oras mic, Brad.Am si eu o mica problema:mi- am facut si eu Facebook acum 1 an(din motive personale nu am putut sa- mi fac mai repede)si acum am observat o fata de care...? (mai mult)
Ma numesc Cristian si am 14 ani, împliniți pe 27 Ianuarie, as dori sa ma angajez cu jumatate de norma la orice post disponibil pentru a putea strânge bani. Stiti un loc unde m- ar...? (mai mult)
Am mai cautat pe net sa vad ce tip de baieti le plac fetelor, iar cele mai multe nu doresc baieti peste 1.80. Eu am 1.90+ , si imi place de o fata care are 1.55- 1.60. Am facut o poza cu ea si abia daca...? (mai mult)
Fetele mai mici de statura(1.50-160) ce tip de baieti preferati? Dupa inaltime intreb.
Bună lume! Știți cumva ce burse sunt în sectorul 1 la liceu.( Știu că în semestrul 1 nu se dau burse)
O prietena doarme la mine in noaptea asta, ce putem face ca sa nu ne plictisim?
Cum imi dau seama daca fumez corect? cand trag in piept ma ustura putin gatul inseamna ca le trag bine sau ca le pufai?
Buna, eu trebuia duminica sa ma duc la cateva rude ca nu am fost de cateva luni dar am refuzat adica eram acum acasa dar acum trebuie sa ma duc de marti pana joi si sunt trist ce sa fac sa- mi ridic moralul...? (mai mult)
Hello TPU! Bun, să o iau cu începutul. În 11 august e ziua prietenului meu. Face 19 ani. Părinții mei stau în Mallorca de câțiva ani. Noi nu am fost niciodată la ei, însă acum a venit momentul....? (mai mult)
Salut. M- am „combinat" cu o fata. Eram doar prieteni, si ne- am văzut doar o singură data pe atunci. Am decis să fim impreuna, pe Facebook. Ne- am întalnit, am stat, am vorbit, sarutat, ...? (mai mult)
Daca la 12 am mancat 1 rosie si 2 feli de branza dupa doar apa pana la 7, la 7 am mancat rosie si cu o carne de pui si dupa seara la 9 am mers cu bicicleta forta 20 km, am dat ceva jos?
Salutari tuturor, as vrea sa primesc si eu raspunsuri fara caterinca sau criticare la o intrebare daca se poate, care considerari voi ca este ceea mai rapida, nedureroasa si sigura metoda de a muri?
Buna TPU...a inceput sa- mi de- a barba si nu prea stiu ce sa fac.Sa- mi rad mustata? banuiesc ca se vad destul de urat niste fire imprastiate si o mustata mare? si mai am o intrebare.Parul de pe picioare...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu subiectele din anii trecuti la specializarea Tehnica Dentara, Carol Davila din Bucuresti. Orice informatie conteaza.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
rld0 întreabă:
Ion1989 întreabă:
Alin5644466 întreabă:
lkmhjk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.