Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Octombrie 2025 sunt:
Ati putea sa-mi dati si mie nume asa. Japoneze, chinezesti, de anime-uri, habar n-am... Ceva de genu "Yhung". Multumesc!
Am nevoie de un parinte sa ma insoteasca pentru a depune o contestatie pentru capacitate?
Daca se face contestatie la evaluare nationala se verifica obligatoriu camera? Sunt curios
Ba ajutati- ma cu o chestie. La EN am luat la mate 9.50. Eu stiu ca am facut tot la mate, dar in ultimele 30 de minute am rescris toata lucrarea (nu intru in detalii) si ma gândesc ca poate am gresit...? (mai mult)
Ma pot transfera in clasa a 10 (la inceputul lui septembrie) de la o clasa de profesionala turism si alimentație la profil arte plastice?(din cate stiu eu trebuie sa dau niste probe) mentionez ca nu am...? (mai mult)
Mate-info VS. Stiinte ale naturii? Vreau sa zic ca nu prea imi place mate,dar Romana o urasc, deci filo nu vreau. Anul asta am trecut clasa 8 si imi fac planuri deja.
Ce inseamna daca un baiat vrea sa enerveze o fata?
Am si eu o intrebare! Parere despre liceul Telecom Constanta? Media mea este de 7, 49 si media pentru a putea intra este de 7, 55. Credeti ca voi intra? Pareri, sugestii va rog
Daca se face o contestatie la evaluare nationala se verifica obligatoriu camera? Just curious
Salutare tuturor, săptămâna asta dau examenele de bac la mate și geografie, în fine nu contează asta. După ce iau bacu vreau să mă duc la o facultate, dar nu știu la care. Ce facultate ar...? (mai mult)
As vrea sa știu cum pot cuceri o fata de 13 ani, eu am aproape 14. Ea este a 7- a A și eu sunt a 7- a B. Este foarte frumoasa și nu e ca celelalte (sa se pună pe Facebook mereu și din ...? (mai mult)
Ce poti sa faci intr-o zi de vara cu prietenii?
Am 11 ani si vreau sa cuceresc o fata cu 3 ani mai mare de cat mine ea este la baschet cu mine si eu sunt cel mai mic din aceea grupa iar restul sunte de aceeasi varsta cu ea. Iar o cauza ca nu ...? (mai mult)
Bunaa, pot intra cu media 7.11 la liceu de 8.54? mersi!
Hei, am si eu o problema sa zic asa am 20 de ani si ai mei imi tot ziceai sa dau BACU le am zis ca m- am inscris intr- un moment, de frica sa nu mi faca cearta si altele dar acu BAC u se apropie eu tot...? (mai mult)
Dacă am 17 ani si 1, 63 cm e posibil să mai cresc măcar până la 1, 68? (fată)
Caut un job online Ma puteti ajuta?
Cine imi poate spune cum se numesc piesele din colaj? https://www.youtube.com/watch?v=c-pnB1uj7FU
Unde as putea sa imi fac ziua de 14 ani in Bucuresti, gen sa inchituez un spatiu sau ceva...o sala. Si sa ma lase sa imi pun ce muzica vreau, sa dansam...etc. Si sa nu coste o avere
Salutare tuturor am mnevoie sa stiu colegiu de constructii este cu profil uman sau real?
Pe scurt bunelul meu lucreaza ca sofer in transportul public si cred ca ai mai vazut intrebarea mea de mai demult despre mama mea daca nu uitate te rog deci bunelul meu ma duce in fiecare zi sa conduc ...? (mai mult)
Saluut! Am o problema cu mama mea. Pur si simplu a innebunit de tot. Toata ziua incepe sa zbiere si sa zbiere si sa zbiere. Eu cand vreau sa fiu de ajutor in casa incepe sa imi spuna "Ca eu nu stiu sa...? (mai mult)
Cum pot sa scap de emotii? Abia astept rezultatele de la evaluare si nu mai pot. Incep sa umblu ca nebunul prin casa. #mor
vreau sa vad pe net ce note am luat la examen unde pot intra? Am intrat pe edu.ro dar nu gasesc nimic Dau funda
Daca am dat jos intr o saptamana cu dieta de la nutritionist si cu niste fiole cu apa in jur de 3 kg este bine? Daca ma tin 2 3 luni o sa mi se lase pielea?
Cum pot scăpa de coșuri de pe burta și spate? Chiar dacă spuneți ca nimeni nu se uita la spatele unui băiat,sunt multe și se văd inestetic, prea sa merg la bazin.
Hei TPU, am si o intrebare, eu am 102 kg la 18 ani. si curand m.am dus la nutritionist, si mi- a dat o dieta + niste fiole care sa le beau la pranz, adica o fiola pe zi, si in dieta scrie seara o...? (mai mult)
Cum e in Dante? Cum sunt profesorii? Dar elevii? As vrea sa merg la dante dar am nevoie de mai multe informatii despre el. Nu stiu italiana dar vreau pe filologie.Cine e in dante si imi poate spune mai...? (mai mult)
Dupa reabilitare, pentru o fapta ce priveste circulatia drogurilor exista posibilitatea si care sunt sansele in cazul in care candidatul aplica la politie sa fie admis?
Sunt un paiat de 19 ani care sa îndrăgostit nebunește de o fata de 15 ani ea era totul pentru mine o aveam doar pe ea familia am pierdut- o cand aveam aproape 15 ani am suferit mult am găsit aceasta...? (mai mult)
Ma cert cu mama mereu, nu stiu cum sa mai fac, recunosc ca mai greșesc și eu, da nu ma mai pot abține când văd ca urla din orice și mereu caută cearta, și îl pune și pe tatăl meu împotriva...? (mai mult)
Am o poveste cam lunga. Am 13ani. De vreo 3 ani s- a mutat la o casa distanță de mine o fata de 22 de ani si iubitul ei de 28ani [o sa le zic vecină si vecinul] Vecinul are un frate geaman...? (mai mult)
Am si eu o intrebare acum un an m- am gandit sa imi iau bretonul cand ma tund si de atunci parul a devenit mai rar si am facut niste coji in cap!
In ultima vreme m- am simtit ciudat, parca nu sunt eu...In ultima perioada ma simt usor deprimat, ma cam plictiseste orice activitate cand ies pe afara, nu am chef de nimic.Sunt o fire...? (mai mult)
Recent am șters o fată din listele de prieteni de pe toate rețelele de socializare. Mi- a plăcut în trecut de această fată și nu am primit atenția la care aveam eu pretenție, ceea...? (mai mult)
Hey, am 14 ani și îmi amintesc chiar si momentul în care am spus primul cuvânt,fără să-mi fi amintit cineva, și alte întamplări gen Credeți că e în regulă sau nu?
Ati aflat ce pica la bac profil uman? Intrebare de ultim moment:)) vreau raspuns
Stie cineva cand apare battlefield bad company 3? M- am indragostit de battlefield bad company 2 Eu in general sunt fan battlefield dar bad company a fost prima mea iubire din seriile battlefield ...? (mai mult)
Am 13ani. De vreo 3 ani la o casă distanta de mine s- a mutat o fata de 22ani si iubitul ei de 28ani [o sa le zic vecina si vecinul] Vecinul are un frate geaman [o sa ii spun X] De cate ori venea la ei...? (mai mult)
Salut.Am 15ani fara 2 luni.Este vreo rusine daca ma apuc sa iau cursuri de inot? Cand eram mic (7- 8ani)am luat cursuri dar nu mai tin minte prea bine deoarece nu am mai inotat.De fiecare data cand prietenii...? (mai mult)
Salut, am o problema la inot, deci cand incerc sa intot nu inaintez dar ma si scufund, de ce? Adica sa zicem la strand, dau din maini din picioare, adica nu dau cum mas ineca, dau normal, dar nu...? (mai mult)
Daca...ma rad mereu cu aparatul de ras si folosesc si o spuma are ceva? Dar, daca folosesc din cand in cand si o crema depilatoare? Am 12 ani si acum aprox. o saptamana m- am ras pentru prima data cu...? (mai mult)
Am 12 ani si vreau sa iau prezervative de la supermarket. Ideea e ca imi trebuie pentru un DIY. Nu stiu cum o sa reactioneze vanzatoarea. Credeti ca imi va da?
Salut, eram micuta de 9 ani, si aveam o pisica crezand ca este baiat, si era insarcinata si eu mereu ma jucam, o impingeam, putin o loveam, dar era si un motan care o musca tare, si ea a nascut pisoi...? (mai mult)
E o rusine sa ai copil la 20(cazul unei fete)de ani? Desi ea munceste, are salariu si tatal copilului munceste si il pot intretine(de fapt ar putea creste mai multi copii chiar).Ar avea ceva de comentat...? (mai mult)
Prietenul meu m-a blocat pe Facebook dupa ce ne-am certat. Asa face mereu cand ne certam. Cum sa fac sa vorbesc cu el?
.TPU, am examenul de bacalaureat maine si nu am deloc incredere in mine.Fac meditatii de la inceputul anului, am invatat, nu sunt eu cel mai inteligent si astea dar na. Nu am deloc incredere in...? (mai mult)
Catelusa mea a fatat acum doua zile trei puiuti. Fiind un caine de tara nu a avut si nici nu are ingrijire veterinara deoarece nu e niciun veterinar in sat. Am observat ca nu face destul lapte...? (mai mult)
Vreau sa îmi cumpăr o pereche de blugi scurți cu talie inalta. Îmi puteți recomanda un site pe care sa găsesc blugi cool și la un preț mediu?
Ce credeți ca e putea sa pice la bac romana profil uman?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Pufarina511 întreabă:
tonyc7 întreabă:
farcry444 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!